Linnaeusstraat 47

te Poortugaal

€ 598.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Een bijzonder ruime 2^1-kapwoning met VRIJ UITZICHT en een ZONNIGE TUIN! Wat kunt u zich nog meer wensen? Het huis heeft een royale woonkamer aan de tuinzijde, een gezellige woonkeuken aan de voorkant, 5 slaapkamers, badkamer en een INPANDIG BEREIKBARE GARAGE. Parkeren is heel gemakkelijk met ruimte voor meerdere auto’s op UW EIGEN OPRIT. De woning is in 2000 gebouwd in jaren ’30 stijl en in de loop der jaren keurig onderhouden. De achtertuin op het zonnige westen grenst aan water. De ligging van het huis is IDEAAL VOOR GEZINNEN: het centrum van zowel Poortugaal als Rhoon op loopafstand, het metrostation dichtbij, diverse sportvoorzieningen tegenover de wijk, natuurgebied in overvloed en met de auto bent u BINNEN 20 MINUTEN IN ROTTERDAM. Nodig uzelf uit voor een rondleiding door deze grote en verzorgde woning!

INDELING:

Begane grond: Entree, hal met meterkast (11 groepen),volledig betegeld toilet met hangcloset en fonteintje. De garage welke aan het huis grenst is vanuit de achtertuin, de oprit en de woonkamer bereikbaar. Deze is voorzien van een handmatige garagedeur, was-/droogaansluitingen en een tegelvloer.

Vanuit de hal stapt u binnen in het hart van de woning. Door de ruimte die u aan beide zijden ziet, merkt u direct dat u met een groot huis te maken heeft!

Aan de voorkant komt u in de gezellige woonkeuken met ruimte voor een grote eettafel. Door de sfeervolle erker heeft u vrij zicht over groen en verderop de sportvelden. De keuken is uitgevoerd in hoekopstelling v.v. stenen aanrechtblad en een eiland met houten werkblad. Er is diverse apparatuur aanwezig: een 4-pits inductie-kookplaat en dubbele grillplaat, brede RVS afzuigkap, extra brede heteluchtoven (nieuw), magnetron (nieuw), vaatwasser en vrijstaande Amerikaanse koelkast. De gootsteen heeft een separaat spoelbakje en een Quooker kraan.

De zitkamer aan de tuinzijde is zeer riant en heeft veel sfeer door o.a. de lichtinval door het zijraam en de openhaard met schouw. Er is meer dan voldoende ruimte voor een mooie opstelling met verschillende indelingsmogelijkheden. Vanuit de woonkamer stapt u de tuin in via de schuifpui of de aparte deur.

De gehele begane grond is voorzien van een fraaie massief houten vloer en glad gestuukte wanden. De hal is voorzien van een tegelvloer.

1e verdieping: Ruime en lichte overloop, 3 slaapkamers, badkamer en separaat toilet. De masterbedroom aan de achterzijde heeft een mooie ligging grenzend aan het dakterras en uitkijkend over de tuin. Deze kamer over de gehele breedte van de woning is zeer ruim en heeft een inbouwkast met schuifdeuren. De 2e en 3e slaapkamer bevinden zich aan de voorzijde, waarvan 1 een zijraam heeft. De badkamer in het midden van de woning is half betegeld en voorzien van een hoekbad, douchecabine, wastafel en handdoekradiator. Het separate toilet (hangcloset) is bereikbaar vanaf de overloop.

De gehele 1e verdieping is voorzien van een nette laminaatvloer.

2e verdieping: Voorzolder, 2 slaapkamers. Op de voorzolder hangt de Vaillant CV-combiketel uit 2016. De 4e slaapkamer aan de achterzijde heeft een dakraam. De 5e slaapkamer aan de voorkant heeft een dakkapel. Beide kamers zijn voorzien van airconditioning. Er is rondom opbergruimte achter knieschotten.

De gehele 2e verdieping is voorzien van een nette taupekleurige tapijtvloer.

Buiten: De woning heeft een schitterende ligging met vrij uitzicht over groen en sportvelden aan de voorzijde. Op de eigen oprit is ruimte voor het parkeren van meerdere auto’s. De royale achtertuin is gelegen op het zonnige westen, waardoor u hier met name in de middag en avond heerlijk van de zon kunt genieten. De tuin grenst aan de achterzijde aan het water en is aangelegd met deels bestrating en deels gras.

KENMERKEN:

- Twee-onder-een-kapwoning in jaren ’30 stijl;

- Maar liefst 5 slaapkamers aanwezig;

- Schitterende locatie met vrij uitzicht;

- Royale zonnige tuin op het westen;

- Dakterras bij masterbedroom (circa 43 m2);

- Eigen oprit voor meerdere auto’s;

- Inpandig bereikbare garage (circa 19 m2);

- Volledig voorzien van dubbele beglazing;

- De woning is volledig geïsoleerd;

- Vaillant CV-combiketel uit 2016;

- Perceel 406 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 186 m2;

- Inhoud circa 625 m3;

- Bouwjaar circa 2000.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy