De Beuk 3

te Rhoon

€ 272.500,-- Kosten Koper

Verkocht

Een verrassend ruime 4-LAAGSE TUSSENWONING met inpandige garage en onderhoudsvrije kunststof kozijnen! Gelegen midden in een autoluwe woonwijk op loopafstand van het centrum van Rhoon. Het huis heeft een vergroot balkon én TUIN OP HET ZONNIGE ZUIDEN en een tuinkamer welke geschikt is als praktijk-aan-huis. Een perfect huis voor een (jong) gezin, auto- en motorliefhebber of zelfstandig ondernemer! Het huis heeft op de begane grond een GROTE GARAGE en tuinkamer en een lichte doorzon woonkamer met balkon en MODERNE OPEN KEUKEN op de 1e verdieping. Op de verdere verdiepingen treft u 3 slaapkamers (4 mogelijk), een keurige badkamer en een voorzolder met wasaansluitingen. De woning heeft PARKEERGELEGENHEID OP EIGEN OPRIT en is gelegen in een rustige en kindvriendelijke woonwijk met verschillende speelgelegenheden. Op loop- en fietsafstand bereikt u de het dorpscentrum van Rhoon met diverse winkels, scholen en HET METROSTATION. Rust en ontspanning vindt u in de polders van Rhoon, op de golfbaan of in de jachthaven.

INDELING:

Begane grond: Van zowel de tuinzijde als de garagezijde heeft u toegang tot de woning. Vanaf de tuinzijde door de voordeur komt u in de lange hal met vernieuwde meterkast (8 groepen) en volledig betegeld toilet met fonteintje. Van hieruit is toegang tot de tuinkamer en de garage. De tuinkamer aan de voorzijde van de woning kan gebruikt worden als werkkamer, praktijk-aan-huis of als slaapkamer. Ideaal voor zelfstandig ondernemers of zelfs voor mantelzorg! De garage is voorzien van een enkele deur en een elektrische garagedeur. Deze biedt ruimte aan een praktische trapkast, een inbouwkast met schuifdeuren en de wasmachineopstelling.

De begane grond is voorzien van een fraaie laminaatvloer, de garage is voorzien van een speciale slijtvaste gietvloer.

1e verdieping: De ruime woonkamer heeft door het open doorzon karakter veel lichtinval. In het zitgedeelte aan de voorzijde heeft u toegang tot het vergrootte balkon via de grote schuifpui. Een heerlijk plekje om te genieten van een kopje koffie of een glaasje wijn! In het midden van het huis tussen zitkamer en keuken is ruimte voor een grote eettafel.

De open keuken is voorzien van een opstelling met witte kasten en een houtlook werkblad. De keuken is voorzien van een luxe 5-pits Boretti gasfornuis met 2 heteluchtovens, brede afzuigkap, koelkast en vaatwasser. De gootsteen met dubbele spoelbak en de grote hoeveelheid kast- en laderuimte geeft de ruimte extra comfort. Ook treft u extra opbergruimte in de handige trapkast.

De 1e verdieping is voorzien van een massief houten vloer en gestuukte wanden.

2e verdieping: Overloop, 2 ruime slaapkamers, badkamer. Beide slaapkamers bevinden zich over de gehele breedte van de woning en zijn zeer ruim. De volledige betegelde badkamer beschikt over een ligbad, douchecabine, meubel met dubbele wastafel, 2e toilet (hangcloset) en handdoekradiator.

De 2e verdieping is voorzien van een fraaie laminaatvloer.

3e verdieping: Ruime voorzolder en 3e slaapkamer met dakkapel. De voorzolder biedt de mogelijkheid voor een 4e slaapkamer (o.a. door het plaatsen van een extra dakkapel). Deze ruimte beschikt over een groot dakraam en een op maat gemaakte kastenwand met daarin de Bosch CV-combiketel (2007) en was-/droogaansluitingen. Tevens is er extra opbergruimte op de vliering boven de slaapkamer. De 3e slaapkamer aan de voorzijde van het huis is zeer ruim door de dakkapel over de volledige breedte. Bij gebruik van de tuinkamer als slaapkamer en het toevoegen van een slaapkamer op deze verdieping, kunt u in totaal beschikken over 5 slaapkamers.

De 3e verdieping is voorzien van een nette laminaatvloer.

Buiten: Aan de voorzijde van het huis treft u de zonnige tuin op het zuiden voorzien van bestrating en groenborders. Aan de achterzijde van de woning treft u de oprit met toegang tot de garage. Ook beschikt de woning over een ruim balkon op de 1e verdieping, gelegen op het zonnige zuiden.

KENMERKEN:

- Bijzondere rijwoning met 4 woonlagen;

- Kindvriendelijke ligging in autoluwe wijk;

- Tuinkamer ideaal als kantoor voor ondernemers;

- Royale inpandige garage (circa 21 m2);

- Oprit met eigen parkeerplaats;

- Zonnige tuin én vergroot balkon op het zuiden;

- Grotendeels voorzien van kunststof kozijnen;

- Volledig voorzien van dubbele beglazing;

- Bosch CV-combiketel uit 2007;

- Perceel 102 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 132 m2;

- Inhoud circa 460 m3;

- Bouwjaar circa 1975.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy