Sering 16

te Rhoon

€ 669.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Uniek en niet vaak te koop! Op een prominente locatie in Rhoon treft u deze VRIJSTAANDE BUNGALOW met riante tuin en GROEN UITZICHT over het ‘Jan Cornelis Park’ met het hertenkamp. De woning wordt casco opgeleverd, zodat u deze naar eigen wens en smaak kunt afwerken en inrichten (zie ontwerp). Zo ontstaat er een moderne gelijkvloerse woning op een van de meest gewilde locaties van het dorp! Het perceel van maar liefst 757 m2 eigen grond biedt een rondom gelegen tuin met mogelijkheid voor diverse terrassen en een eigen oprit voor meerdere auto’s. De RUSTIGE WOONOMGEVING biedt het centrum van Rhoon binnen handbereik. Zo kunt u lopend boodschappen doen en stapt u makkelijk op de METRO RICHTING ROTTERDAM. Voor ontspanning is er in de gemeente Albrandswaard een gevarieerd aanbod aan natuur en horeca. Via de uitvalswegen is het centrum Rotterdam binnen 20 minuten te bereiken. ?

INDELING:

Huidige indeling:

Entree, ruime centrale hal met toegang tot alle vertrekken. Aan de tuinzijde een royale woonkamer met openslaande deuren naar de tuin en de hoofdslaapkamer. Beide met schitterend uitzicht over het water op het park en hertenkamp. Aan de voorzijde een keukenruimte met deur naar de zijtuin, de 2e slaapkamer, de badkamer en grote inpandige garage.

Mogelijke nieuwe indeling:

Entree, ruime hal met meterkast, garderoberuimte en toilet. Een royale woonkamer met glazen uitbouw. Een open leefkeuken met aangrenzende bijkeuken. Vanuit deze open ruimte fraai uitzicht over de tuin en het park. In het andere deel van de woning is een kantoorruimte, hoofdslaapkamer met badkamer en suite, 2e slaapkamer en 2e badkamer aanwezig.

Buiten:

De royale tuin rondom de woning heeft een beschutte ligging. De achtertuin is gelegen aan een brede singel en geeft uitzicht op het ‘Jan Cornelis Park’ met het hertenkamp. Aan de voorzijde van de woning treft u een ruime oprit met toegang tot de garage.

Let op: de woning wordt casco opgeleverd, dit geeft u de mogelijkheid om de woning geheel naar eigen wens af te werken en in te richten. Natuurlijk kan dit door de huidige bebouwing te behouden: er zijn impressiefoto’s toegevoegd van een gemoderniseerde woning in de huidige indeling. Grootse plannen zijn ook mogelijk: er is beeldmateriaal van een ontwerp voor vergroting van het huis toegevoegd. Hier is reeds door de gemeente een vergunning voor afgegeven.

KENMERKEN:

- Bungalow: volledig gelijkvloers te bewonen;

- Casco oplevering: naar eigen smaak af te werken;

- Royale tuin rondom gelegen aan een brede singel;

- Vanuit woning en tuin uitzicht op het park en hertenkamp;

- Parkeergelegenheid voor meerdere auto’s op eigen erf;

- Grote inpandige garage (circa 22 m2);

- Perceel 757 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 108 m2;

- Inhoud circa 350 m3;

- Bouwjaar circa 1966.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2023 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy