Bartokstraat 18

te Rhoon

€ 289.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Een zeer verzorgde TUSSENWONING MET GARAGE midden in het gezellige dorp Rhoon. Ideaal voor starters of een jong gezin! Het fijne huis heeft tussen 2015 en 2018 diverse vernieuwingen ondergaan en is goed onderhouden. De woning heeft een lichte woonkamer met GROTE SCHUIFPUI naar de tuin, een open keuken, wasruimte, inpandig bereikbare garage, 3 slaapkamers en moderne badkamer. In de RUIME TUIN OP HET ZUIDWESTEN geniet u de gehele dag tot zonsondergang van buiten. Direct om de hoek doet u boodschappen in het winkelhart, reist u met de metro naar o.a. Rotterdam en fiets- en wandelt u in de mooie natuur die gemeente Albrandswaard te bieden heeft. Door de CENTRALE LOCATIE van het dorp bieden uitvalswegen een snelle verbinding met de gehele Randstad.

Oplevering in overleg vanaf circa augustus 2019

INDELING:

Begane grond: Entree, ruime hal met garderobehoek, meterkast (7 groepen), beklede trapopgang (2018), modern volledig betegeld toilet met hangcloset en fonteintje. Vanuit de hal is toegang tot de berging en garage. De praktische berging biedt naast de was-/droogopstelling ook ruimte voor een extra koel/vriescombinatie en verdere extra opbergruimte. Een schuifdeur in de wasruimte geeft doorgang naar de garage met elektrische deur (2016) en bijzonder grote bergvliering.

Bij binnenkomst in de woonkamer valt direct de lichtinval door de grote kunststof schuifpui (2015) op. De zithoek aan de tuinzijde is hierdoor heerlijk ruim en licht. Hier is een handige trapkast aanwezig. De open keuken aan de voorzijde is voorzien van een hoekopstelling met diverse inbouwapparatuur w.o. een 4-pits keramische kookplaat, inbouwafzuigkap, combi-oven, koelkast en vaatwasser. Bij de keuken is ruimte voor een eettafel.

De gehele begane grond is voorzien van een fraaie keramische tegel in houtlook met comfortabele vloerverwarming. De wanden zijn voorzien van glad stucwerk en er zijn moderne binnendeuren aanwezig. Al het genoemde is gerealiseerd in 2016.

1e verdieping: Overloop, 3 slaapkamers, badkamer. De 1e verdieping van deze woning geeft een bijzonder gevoel door de hoge plafonds. De ruime hal in het midden van de verdieping heeft een vaste kast met de Nefit CV-combiketel uit 2011.

De ouderslaapkamer aan de achterzijde heeft zicht op de tuin en op groen en is afgewerkt met een radiatorombouw. De 2e slaapkamer eveneens aan de achterzijde is voorzien van een extra hoge inbouwkast met schuifdeuren. De 3e slaapkamer treft u aan de voorkant. Alle slaapkamers zijn voorzien van elektrische rolluiken.

De moderne en volledig in grijs/wit betegelde badkamer is voorzien van een ligbad, hoek inloopdouche, wastafelmeubel en 2e toilet (hangcloset). De badkamer is afgewerkt met elektrische vloerverwarming en inbouwspots.

De gehele 1e verdieping is voorzien van een mooie laminaatvloer uit 2018.

Buiten: De woning biedt aan de voorzijde een doodlopende straat met parkeergelegenheid. Tevens is er op het parkeerterrein van het winkelhart ’s avonds en op zondag parkeerruimte in overvloed. De achtertuin op het zuidwesten heeft de gehele dag tot zonsondergang zon. Groot pluspunten is de ligging aan een groenstrook waardoor u volledige privacy heeft. Hier geniet u optimaal van het buitenleven! Zowel de voor als achtertuin zijn voorzien van bestrating en groen. Achterin is een achterom aanwezig en op de gevel hangt een elektrisch zonnescherm (2016).

KENMERKEN:

- Zeer verzorgde tussenwoning met garage;

- Gelegen midden in het centrum van Rhoon;

- Diverse vernieuwingen tussen 2015 en 2018;

- Ruime achtertuin op het zonnige zuidwesten;

- Inpandig bereikbare garage (14 m2) met bergvliering;

- Voorzien van een elektrische garagedeur uit 2016;

- Praktische bergruimte (4 m2) met wasaansluitingen;

- Slaapkamers voorzien van elektrische rolluiken;

- Houten kozijnen met dubbele beglazing;

- Extern schilderwerk uitgevoerd in 2016;

- Nefit CV-combiketel uit 2011;

- Perceel 154 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 99 m2;

- Inhoud circa 340 m3;

- Bouwjaar circa 1987.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy