Bouwlust 51

te Rhoon

€ 205.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Zeer verzorgd 2-kamer appartement op de 4e verdieping met PANORAMISCH UITZICHT over Barendrecht en zelfs de skyline van Rotterdam! Gelegen in de fijne en rustige woonwijk “Portland” in Rhoon. Dit hoekappartement heeft een INPANDIG BALKON én een FRANS BALKON aan de zijkant. Meer zon en extra lichtinval dus! Het appartement beschikt verder over een open keuken met inbouwapparatuur, één grote slaapkamer, verzorgde badkamer en eigen berging in de onderbouw. Het moderne complex heeft een liftinstallatie en video-intercom. De VvE is zeer ACTIEF EN GEZOND. Het appartementencomplex is gelegen op loop- en fietsafstand van winkelcentrum “Hof van Portland” en “Carnisse Veste” en het openbaar vervoer (bus en tram). Direct voor de deur is een parkeerplaats met VOLDOENDE PARKEERGELEGENHEID aanwezig.

INDELING:

Begane grond: Entree, afgesloten representatieve hal met video-intercom en brievenbussen, lift en trappenhuis, toegang tot de bergingen.

4e verdieping: Aan het einde van de galerij betreedt u het appartement. De lange hal bij binnenkomst geeft toegang tot alle vertrekken van de woning. Hier vindt u o.a. de meterkast (9 groepen), de kast met Agpo CV-combiketel (2003) en het separaat toilet met hangcloset en fonteintje.

De grote slaapkamer aan de voorzijde van het appartement beschikt over hoge ramen met een elektrisch rolluik en een extra brede schuifwandkast. De volledig betegelde badkamer is voorzien van een ligbad en wastafelmeubel.

Vanuit de ruime woonkamer heeft u schitterend vrij uitzicht over Barendrecht en zelfs de skyline van Rotterdam! De woonkamer is voorzien van een schuifpui over de gehele breedte van de woning met toegang tot het royale inpandige balkon. Een groot pluspunt van dit hoekappartement is het extra Franse balkon aan de zijkant. Dit zorgt voor extra lichtinval en hier zit u overdag in de zon! De woonkamer heeft voldoende ruimte voor een riante zithoek en een eettafel.

De halfopen keuken beschikt over lange rechte opstelling met kunststof werkblad en diverse inbouwapparatuur: 4-pits keramische kookplaat, inbouwafzuigkap, combimagnetron, vaatwasser en koel-/vriescombinatie. Vanuit de keuken kunt u de berging bereiken met WTW-ventilatiesysteem en was-/droogaansluitingen.

De gehele woning is voorzien van een lichtkleurige laminaatvloer en Spachtelputz wanden.

KENMERKEN:

- Zeer verzorgd complex met liftinstallatie en video-intercom;

- Ruime parkeergelegenheid op terrein voor het complex;

- Inpandig balkon met uitzicht over de skyline van Rotterdam;

- Deels hardhouten en deels aluminium kozijnen;

- Volledig voorzien van dubbele beglazing;

- Het appartement is volledig geïsoleerd;

- Eigen berging in de onderbouw;

- Agpo CV-combiketel uit 2003;

- VVE actief: bijdrage €75,- p/m;

- Woonoppervlak circa 75 m2;

- Inhoud circa 225 m3;

- Bouwjaar circa 2003.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy