Mozartlaan 36

te Rhoon

€ 419.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Een TOEKOMSTBESTENDIGE WONING midden in het gezellige dorp Rhoon met de winkels en het metrostation op korte loopafstand. Het karakter van deze semibungalow biedt mogelijkheid tot GELIJKVLOERS WONEN, maar is door de 2 extra slaapkamers op de verdieping ook ideaal als gezinswoning. De woning is ingedeeld met een riante woonkamer, HALFOPEN MODERNE KEUKEN, slaapkamer en badkamer op de begane grond en 2 slaapkamers, tussenkamer en badkamer op de 1e verdieping. Nog meer comfort heeft u door de GARAGE EN CARPORT die bij de woning horen. De PATIOTUIN heeft een beschutte ligging gericht op het zonnige zuiden. De locatie in woonwijk “Huijters” in Rhoon biedt een rustige maar levendige woonomgeving. Zowel met de metro als met de auto bent u binnen 20 minuten in hartje Rotterdam.

INDELING:

Begane grond: Entree onder de carport, hal met vaste kast, meterkast (8 groepen), keurige toiletruimte met luxe spatoilet en fonteintje.

Bij binnenkomst in de woning kijkt u direct op de patio als middelpunt van de woonruimte. Aan uw rechterhand vindt u de halfopen keuken met schuifpui naar de patiotuin en zicht de straat in door het voorraam. De keuken is uitgevoerd in U-opstelling met witte kasten en zwart granieten aanrechtblad. Er is diverse inbouwapparatuur aanwezig: een 5-pits gaskookplaat, brede afzuigkap, heteluchtoven, vaatwasser en koel-/vriescombinatie. Er is opbergruimte in o.a. meerdere grote laden en een carrouselkast.

De royale woonkamer heeft lichtinval door de grote raampartijen en het extra raam aan de achterzijde. Hier is ruimte voor een gezellige zithoek bij de open haard alsmede voor een grote eettafel. Bij de eethoek is een grote op maat gemaakte wandkast aanwezig. In de hoek van de woonkamer vindt u de trap naar de 1e verdieping en een deur naar de hoofdslaapkamer.

Eveneens grenzend aan de patiotuin treft u de lichte slaapkamer met badkamer en suite. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van vloerverwarming en een handdoekradiator. Er is een ligbad, douchecabine, wastafelmeubel en luxe spatoilet aanwezig.

De woonkamer en slaapkamer zijn voorzien van een tapijtvloer. De keuken is voorzien van een moderne beige vloertegel met vloerverwarming. De ramen in de woonkamer en slaapkamer zijn voorzien van elektrische zonnescreens.

1e verdieping: Overloop, 2 slaapkamers, tussenkamer, 2e badkamer. De 2e slaapkamer aan uw linkerhand heeft toegang tot het balkon op het zuiden. Via de tussenkamer komt u in de 3e slaapkamer. De tussenkamer heeft een groot dakraam en op inbouwkast met schuifdeuren. Deze ruimte is ideaal als logeerkamer, kantoor of hobby-/speelkamer. De 3e slaapkamer van de semibungalow heeft eveneens een groot dakraam en inbouwkast met schuifdeuren. In alle kamers is opbergruimte achter knieschotten aanwezig. De 2e badkamer is geheel betegeld en voorzien van vloerverwarming en een handdoekradiator. Er is een douchecabine, wastafel en 3e toilet (hangcloset) aanwezig. Tevens is hier ruimte voor de wasmachine en droger en bevindt zich in een vaste kast de Nefit CV-combiketel uit 2007.

De slaapkamers op de 1e verdieping zijn voorzien van tapijtvloeren. Het balkon is voorzien van een elektrisch zonnescherm.

Buiten: Aan de voorzijde van de woning heeft u beschikking over een carport voor de garage. De garage is bereikbaar vanaf de carport en door de deur die aan de achterzijde van de woning uitkomt. In de garage is een verwarming en uitstortgootsteen aanwezig. De patiotuin gelegen op het zonnige zuiden heeft een beschutte ligging met veel privacy. Deze is aangelegd met bestrating, diverse groen en een kleine vijver.

KENMERKEN:

- Semibungalow: gelijkvloers wonen;

- Geschikt voor senioren én voor gezinnen;

- Op korte loopafstand van winkels en metro;

- Patiotuin op het zonnige zuiden;

- Eigen carport en garage aanwezig;

- Keuken en badkamers vloerverwarming;

- Houten kozijnen met deels dubbele beglazing;

- Nefit CV-combiketel uit 2007;

- Dakbedekking in 2012 vernieuwd;

- Aanvullende clausules van toepassing;

- Perceel 211 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 147 m2;

- Inhoud circa 515 m3;

- Bouwjaar circa 1979.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy