Sleedoorn 103

te Poortugaal

€ 670.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Deze BIJZONDERE WATERVILLA aan de rand van Poortugaal geeft het ultieme gevoel van vrijheid! Ervaar het comfort van vrijstaand wonen met een ruime garage en parkeerruimte op de oprit. De woning biedt een fantastische woonkamer, waar u door de open indeling in contact bent met de keuken en de kamer op de entresol. AAN RUIMTE GEEN GEBREK: er zijn verder 3 ruime slaapkamers, een kantoor, 2 badkamers en een kelder (!) aanwezig. In de stijlvol aangelegde ZIJTUIN EN TWEE GROTE TERRASSEN op het zuiden aan het water geniet u buiten net zoveel als binnen! Het woonhuis is door zijn fraaie bouwstijl en ligging aan het water geschikt voor liefhebbers van EXCLUSIEF WONEN, maar past door de locatie en de ruimte ook zeer goed bij een gezin. Het sfeervolle dorp Poortugaal biedt naast zijn gemoedelijke karakter ook stadse voorzieningen door de aanwezigheid van het metrostation, de goede verbindingen met de Randstad en winkel- en eetgelegenheden. Aan het einde van de straat treft u een basisschool en loopt u direct de mooie polders in.

INDELING:

Begane grond: Entree, ruime vestibule met meterkast (15 groepen), vaste kast, deur naar de beloopbare kelder (4,00x2,20m) en toegang tot de inpandige garage. De ruime inpandige garage (circa 25 m2) beschikt over een elektrische deur en loopdeur. Aansluitend de centrale hal met garderobe, trapopgang en volledig betegeld toilet v.v. hangcloset en fonteintje. Van hieruit dubbele deuren naar de woonkamer.

Direct bij binnenkomst in de waanzinnige woonkamer valt u de bijzondere bouwstijl van de woning op. Het achterste gedeelte van de woning is geheel uit hout vervaardigd. Er zijn rondom ramen geplaatst, waardoor de ruimte niet alleen zeer licht is, maar ook door de buitenomgeving wordt omarmd. Het zicht op het water geeft een ontspannen gevoel. De woonkamer biedt ruimte aan een eettafel bij de openslaande deuren naar de tuin en een zithoek bij de schuifpui naar het waterterras.

De half open keuken heeft een hoog plafond met open verbinding naar de bovengelegen vide. In de keuken is een combinatie van een wandopstelling en kookeiland geplaatst met witte kasten en een zwart granieten werkblad. De wandopstelling is voorzien van een dubbele gootsteen, vaatwasser, oven, magnetron en vrijstaande Bosch koel/vriescombinatie (ter overname). Het eiland heeft een 6-pits gasfornuis met dubbele warmhoudkast en brede design afzuigkap. Een derde separaat gedeelte biedt extra opbergruimte en een hoge keukentafel.

De gehele begane grond is voorzien van een fraaie eikenhouten vloer en glad gestuukte wanden.

1e verdieping: Overloop met grote inbouwkast, masterbedroom met badkamer en suite, entresol met kantoor en tv- of hobbykamer. Uiteraard is het mogelijk de entresol in te delen met meerdere extra slaapkamers.

De zeer royale ouderslaapkamer heeft een speelse vorm en een inbouwkast. Vanuit de slaapkamer is toegang tot de badkamer en suite. De volledig modern betegelde badkamer heeft een grote douchecabine met regendouchekop, dubbele wastafel, 2e toilet (hangcloset) en handdoekradiator. De gigantische entresol heeft een open verbinding met de begane grond. Deze ruimte is nu ingedeeld in een kantoor met 2 grote dakramen en ingebouwd bureau en een open tv- of hobbykamer met schuifpui naar het overdekte balkon. De entresol is voor vele doeleinden geschikt, zo ook voor het realiseren van meerdere extra slaapkamers.

De gehele 1e verdieping is voorzien van een fraaie eikenhouten vloer.

2e verdieping: Overloop, 2 slaapkamers, 2e badkamer en wasruimte. Op deze verdieping vindt u de 2e slaapkamer en 3e slaapkamer. Een van deze slaapkamers heeft een stoere steigerhouten inbouwkast en -bureau. De 2e badkamer is volledig modern betegeld en voorzien van hoekbad, douchecabine, wastafel en 3e toilet (hangcloset). De wasruimte biedt naast de wasmachine en droger ook ruimte aan de ITHO Daalderop CV-combiketel uit 2013.

De gehele 2e verdieping is voorzien van een fraaie eikenhouten vloer.

Buiten: Aan de voorzijde is op de riante oprit parkeerruimte aanwezig voor meerdere auto’s. Aan de achterzijde belandt u in een oase van rust door de ligging aan het water. Er is een stijlvol aangelegde zijtuin met betegeling, gras en groen. De ligging van de tuin op het zuidoosten biedt vanaf ’s ochtends vroeg zon. De tuin is aan beide zijden van de woning met een poort afgesloten. Op zowel de woonverdieping als vanaf de entresol is een groot overdekt terras aan het water bereikbaar. Het extra grote waterterras grenzend aan de woonkamer is voorzien van een heater (ter overname). Hier komt u volledig tot rust onder het genot van een kop koffie of een wijntje! De balkons zijn gericht pal op het zonnige zuiden.

KENMERKEN:

- Zeer bijzondere vrijstaande waterwoning;

- De woning is nauwkeurig onderhouden;

- Royale entresol met kantoor en tv-kamer;

- Mogelijkheid tot realiseren van extra slaapkamers;

- Inpandige garage en oprit voor meerdere auto’s;

- Tuin en 2 terrassen aan het water met veel zon;

- ITHO Daalderop CV-combiketel uit 2013;

- Houten kozijnen met dubbele beglazing;

- De woning is volledig geïsoleerd;

- Alarminstallatie aanwezig;

- Perceel 489 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 216 m2;

- Inhoud circa 800 m3;

- Bouwjaar 2001.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy