Goudmijn 11

te Rhoon

€ 335.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Wonen in de fijne woonwijk ‘Portlandsehoek’ in Rhoon? Dat kan in deze moderne tussenwoning uit 2008! Een perfect huis voor (jonge) gezinnen met scholen, winkels en openbaar vervoer aan het einde van de straat. In het leuke rijtjeshuis vindt u een LICHTE WOONKAMER aan de tuinzijde, open keuken, 3 slaapkamers, grote badkamer en VRIJ IN TE DELEN ZOLDER. Zo is het mogelijk tot wel 5 slaapkamers in de woning te realiseren. De achtertuin op het oosten heeft door de diepte ’s zomers DE GEHELE DAG ZON. De jonge woonwijk ligt op een gunstige locatie met uitvalswegen nabij (hartje Rotterdam binnen 20 minuten), maar ook de natuur van de polders binnen handbereik. Uw auto zet u op de RUIM VOLDOENDE PARKEERPLEKKEN voor de deur. De wijk is KINDVRIENDELIJK vormgegeven, met diverse groen en speelvoorzieningen voor de deur.

Oplevering vanaf 4e kwartaal 2019.

INDELING:

Begane grond: Entree, hal met meterkast (7 groepen) en trapopgang, half betegeld toilet v.v. fonteintje.

De lichte woonkamer treft u aan de achterzijde van het huis met een schuifpui naar de tuin en een praktische trapkast. Hier is voldoende ruimte voor een zithoek en eettafel. Aan de voorzijde bevindt zich de open keuken opgesteld in hoekopstelling met witte kasten en kunststof werkblad. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur w.o. een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en koel-/vriescombinatie. Er is opbergruimte in o.a. de carrouselkast.

De volledige begane grond is voorzien van een fraaie laminaatvloer.

1e verdieping: Overloop, 3 slaapkamers, ruime badkamer. De masterbedroom aan de achterzijde is gesitueerd over de hele breedte van het huis. De 2e en 3e slaapkamer treft u aan de voorzijde. De geheel betegelde badkamer heeft een ligbad, douchecabine, wastafel met meubel en een 2e toilet.

De volledige 1e verdieping is voorzien van een fraaie laminaatvloer.

2e verdieping: Vrij in te delen open zolder met de mogelijkheid tot realiseren van

1 of 2 extra slaapkamers. Op de zolder zijn drie dakramen aanwezig. Tevens bevinden zich hier de wasaansluitingen en in een afgesloten kast de Intergas CV-combiketel (2008). Rondom zijn op de zolder knieschotten aanwezig met extra opbergruimte.

De volledige 2e verdieping is voorzien van een fraaie laminaatvloer.

Buiten: De woning ligt aan de voorzijde in een brede straat met dubbele parkeerruimte en een speelvoorziening. De ruime achtertuin op het oosten heeft door de diepte ’s zomers de gehele dag zon. De tuin is aangelegd met grijze tegels, kunstgras en houten schuttingen. Er is een achterom en een stenen berging aanwezig.

KENMERKEN:

- Ideale woning voor (jonge) gezinnen;

- Kindvriendelijke woonwijk met speelgelegenheden;

- Scholen en winkels aan het einde van de straat;

- Voldoende parkeerruimte voor de deur;

- Diepe achtertuin op het oosten (’s zomers zonnig);

- Houten kozijnen met dubbele beglazing;

- De woning is volledig geïsoleerd;

- Intergas CV-combiketel uit 2008;

- Perceel 144 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 118 m2;

- Inhoud circa 360 m3;

- Bouwjaar circa 2008.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy