Jan van Almondestraat 38

te Poortugaal

€ 339.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Naar deze MODERN AFGEWERKTE TUSSENWONING met uitbouw en dakkapel kunt u verhuizen zonder te klussen! Het huis ligt in de kindvriendelijke woonwijk ‘Valckesteyn’ in Poortugaal met aan de rand van de wijk een bassischool en het metrostation. De fijne woning biedt u een royale UITGEBOUWDE WOONKAMER, moderne open keuken, 3 goede slaapkamers, LUXE BADKAMER UIT 2017 en een open zolderruimte met dakkapel en 2 dakramen (4e slaapkamer mogelijk). De nette woning beschikt over doorgelegde laminaatvloeren. In de onderhoudsvrije achtertuin op net noorden geniet u ’s zomers de gehele dag van de zon. De locatie biedt een fijne woonomgeving voor stellen en (jonge) gezinnen vlakbij de mooie natuur van het ‘Valckesteynse Bos’ en het dorpscentrum van Poortugaal met DIVERSE WINKELS OP FIETSAFSTAND. De goede snelwegverbindingen brengen u o.a. binnen 20 minuten in Rotterdam.

INDELING:

Begane grond: Entree, hal met meterkast (11 groepen), beklede trapopgang en volledig betegeld toilet met hangcloset en fonteintje (2017).

Wat een heerlijke binnenkomst in de lichte woonkamer! Een zee aan lichtinval komt binnen door de dubbele schuifpui over de gehele breedte. De woonkamer is ook nog eens uitgebouwd: ruim en licht genoeg voor een heerlijke zithoek en grote eettafel dus! Tussen de woonkamer en keuken is een praktische trapkast aanwezig.

Aan de voorzijde van de woning treft u de moderne open keuken in hoekopstelling en vrijstaande kastenwand. De keuken is uitgevoerd met hoogglans witte kasten en grijskleurig granieten aanrechtblad. Er is diverse inbouwapparatuur aanwezig: een 4-pits inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-oven, koelkast en vriezer.

De gehele begane grond is voorzien van een laminaatvloer.

1e verdieping: Overloop, 3 slaapkamers en badkamer. De masterbedroom aan de voorzijde van de woning ligt over de gehele breedte van de woning. Heerlijk ruim en licht! De 2e en 3e slaapkamer bevinden zich aan de tuinkant. De volledig vernieuwde badkamer (2017) is tot het plafond betegeld met grijs/witte tegels. De badkamer is ingericht met een riante inloopdouche (v.v. regendouche en glazen deuren), meubel met dubbele wastafel, 2e toilet (hangcloset) en handdoekradiator.

De gehele 1e verdieping is voorzien van een doorgelegde laminaatvloer.

2e verdieping: De open zolderruimte is vrij in te delen als eventuele 4e slaapkamer. De zolder is voorzien van een grote kunststof dakkapel aan de achterzijde en 2 kunststof Velux dakramen aan de voorzijde. De zolder beschikt over een handige kast met schuifdeuren waarin de wasmachine en Vaillant CV-combiketel (2011) keurig zijn weggewerkt. De zolder heeft extra opbergruimte achter de knieschotten met schuifdeuren.

?

Buiten: De woning beschikt over een nette onderhoudsarme voor- en achtertuin. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich voldoende parkeergelegenheid. De achtertuin is gelegen op het noorden, hier geniet u ’s zomers de gehele dag van de zon. De tuin is aangelegde met moderne grijze tegels, een houten vlonderterras en groenborders. Er is achterin een grote stenen berging en achterom aanwezig.

KENMERKEN:

- Ligging in geliefde woonwijk ‘Valckesteyn’;

- Instapklaar: verhuizen zonder te klussen;

- Moderne keuken en nieuwe badkamer (2017);

- Uitgebouwde woonkamer met dubbele schuifpui;

- Zolder met dakkapel geschikt voor 4e slaapkamer;

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- De woning is volledig geïsoleerd;

- Vaillant CV-combiketel (2011);

- Perceel 134 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 131 m2;

- Inhoud circa 420 m3;

- Bouwjaar circa 1999.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy