Loevestein 15

te Poortugaal

€ 515.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Wonen in stijl? Deze EXTRA GROTE HOEKWONING MET GARAGE en ZONNIGE TUIN op het zuidwesten in de gewilde wijk ‘Kasteeltuin’ in Poortugaal heeft een fantastische uitstraling. Van het metselwerk en het kleurgebruik tot de openslaande deuren en het Franse balkon. Alles ademt een heerlijke sfeer! Aan ruimte geen gebrek: met een extra brede maatvoering van 5,40m en EEN DUBBELE UITBOUW op de begane grond én 1e verdieping komt u niets te kort. Het huis is ideaal voor een (groot) gezin met royale tuingerichte woonkamer, gezellige leefkeuken, maar liefst 5 slaapkamers, ruime badkamer en washok. Uw auto parkeren is geen probleem op DE OPRIT MET 2 PLAATSEN en in de achtertuin geniet u de gehele dag van de zon. Vanuit de keuken houdt u door de openslaande deuren de kinderen in de speeltuin in de gaten. Ideaal! De winkels, het metrostation en diverse basisscholen vindt u op loop- en fietsafstand. Het dorp Poortugaal heeft verder schitterende polders om tijdens een wandeling helemaal tot rust te komen!?

INDELING:

Begane grond: Zijentree, hal met meterkast (8 groepen), modern half betegeld toilet met hangcloset en fonteintje.

Aan de tuinzijde van de woning komt u binnen in de heerlijk ruime woonkamer. Deze is met maar liefst 2,50m uitgebouwd en heeft openslaande deuren naar de tuin. Hier is ruimte voor een zithoek en grote eettafel.

In het midden van de woning tussen de woonkamer en keuken vindt u de trapopgang met praktische trapkast.

De gezellige leefkeuken aan de voorzijde heeft door de openslaande deuren zicht naar buiten op de speeltuin en verdere straat. Het zijraampje geeft extra speelse lichtinval. De keuken is uitgevoerd met wandopstelling en groot eiland. De witkleurige kastenwand is voorzien van een hoge koelkast, vaatwasser, heteluchtoven en combi-oven. Het grote eiland is afgewerkt met taupekleurige kasten en bruinkleurig stenen werkblad. Deze biedt plaats aan een 5-pits gaskookplaat en verzonken spoelbak. In o.a. de twee hoge kasten in de wand en de grote laden in het eiland is heel veel opbergruimte.

De gehele begane grond is voorzien van een grijskleurige tegelvloer met comfortabele vloerverwarming. De wanden zijn glad gestuukt.

1e verdieping: Overloop, 3 slaapkamers, badkamer en separaat toilet. De royale masterbedroom aan de voorzijde van het huis heeft een sfeervol Frans balkon. De 2e en 3e slaapkamer aan de achterzijde zijn beide groot door de uitbouw van 1,50m. In het midden van de woning met zijraam vindt u de ruime badkamer. Deze is geheel modern betegeld en voorzien van een ligbad, douchecabine en dubbele wastafel. Het separate toilet op de overloop is eveneens modern betegeld en voorzien van een hangcloset en fonteintje.

De gehele 1e verdieping is voorzien van een fraaie doorlopende laminaatvloer. De wanden zijn glad gestuukt.

?

2e verdieping: Overloop, 2 slaapkamers en wasruimte. Aan de achterzijde bevindt zich de 4e slaapkamer met twee grote dakramen en een speels zijraam. Er is opbergruimte aanwezig achter de knieschotten met schuifdeuren. Onder de unieke hoge tuitgevel aan de voorkant is een 5e slaapkamer cq. werkkamer aanwezig. De wasruimte biedt ruimte aan de Intergas CV-combiketel uit 2009 en wasaansluitingen. Hier is opbergruimte achter het knieschot en op de zeer grote opbergvliering met vlizotrap. Alle ruimte voor uw vakantie- of kerstspullen!

De gehele 2e verdieping is voorzien van een fraaie doorlopende laminaatvloer. De wanden zijn glad gestuukt.

Buiten: Het huis in de kindvriendelijke woonwijk ‘Kasteeltuin’ heeft een gezellige ligging aan een straat met veel parkeerruimte en een speeltuintje. Voor uw auto’s heeft u 2 plekken op uw eigen oprit. Vanaf de oprit met houten openslaande deuren en vanuit de achtertuin met een aparte deur is de garage te bereiken. De zonnige achtertuin op het zuidwesten heeft de gehele dag tot later op de avond zon. De tuin is aangelegd met grijze tegels, gras en groenborders en heeft beschikking over 2 terrassen. Er is een achterom en een elektrisch zonnescherm aanwezig.

KENMERKEN:

- Unieke hoekwoning in stijlvolle bouwstijl;

- Zeer grote woning met maar liefst 5 slaapkamers;

- Begane grond én verdieping 1,50m uitgebouwd;

- Goede afwerking met moderne keuken en badkamer;

- Gehele begane grond v.v. vloerverwarming;

- Royale zonnige achtertuin op het zuidwesten;

- Stenen garage met openslaande deuren (circa 15 m2);

- Lange oprit met plaats voor 2 voertuigen;

- Volledig voorzien van dubbele beglazing;

- De woning is geheel geïsoleerd;

- Intergas CV-combiketel uit 2009;

- Perceel 254 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 153 m2;

- Inhoud circa 535 m3;

- Bouwjaar circa 2009.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy