Zadelmakerij 6

te Barendrecht

€ 289.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Verzorgde tussenwoning in de geliefde wijk ‘Smitshoek’ in Barendrecht met een ZONNIGE TUIN op het zuiden. Deze fijne woning is perfect voor een (jong) gezin. Een lichte woonkamer, open keuken, 2 grote slaapkamers (4 of 5 mogelijk) en ruime badkamer. De berging aan de voorzijde is van binnenuit bereikbaar. Uw auto parkeert u op de EIGEN OPRIT! Het huis uit 1989 is goed onderhouden. De locatie is heerlijk in een kindvriendelijke woonwijk. Een combinatie van rustig wonen en VEEL VOORZIENINGEN IN DE BUURT. Zo lopen de kinderen zelf naar school, doet u fietsend boodschappen in ‘Carnisse Veste’ en bent u met auto of openbaar vervoer binnen no-time in hartje Rotterdam. Ontspanning vindt u in het gezellige Barendrecht meer dan genoeg: het Inge de Bruijn zwembad, recreatiegebied ‘de Oude Maas’ en nog veel meer.

INDELING:

Begane grond: Entree, hal met meterkast (7 groepen) en alarminstallatie. Van hieruit de trapopgang en toegang tot de woonkamer en stenen berging. De inpandige berging biedt ruimte aan o.a. de was-/droogaansluitingen en hier is tevens een mogelijkheid voor een direct deur naar buiten.

Aan de tuinzijde komt u binnen in de woonkamer over de breedte van de woning. Door de grote ramen en achterdeur heeft u veel lichtinval. Hier is ruimte voor een gezellige zithoek bij de houtkachel en een eettafel bij de keuken. Door de houtkachel en lambrisering heeft de woonkamer een gezellige sfeer!

De open keuken aan de voorkant van het huis is heerlijk breed en voorzien van een hoekopstelling. De keuken in landelijke stijl heeft diverse inbouwapparatuur: een

4-pits gaskookplaat, afzuigkap, heteluchtoven, vaatwasser (2018) en koel-/vriescombinatie. Bij de gootsteen is een close-in boiler aanwezig.

De gehele begane grond is voorzien van plavuizen met vloerverwarming.

1e verdieping: Overloop, 2 slaapkamers (voorheen 3), badkamer. Aan de achterkant treft u de masterbedroom met veel ramen en een inbouw kastenwand met schuifdeuren. Deze heerlijke ruime kamer is gemakkelijk terug te brengen naar 2 slaapkamers. De 2e slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde. De ruime badkamer is ingedeeld met ligbad, douchecabine, wastafelmeubel en 2e toilet.

De gehele 1e verdieping is voorzien van een doorgelegd lamelparket.

2e verdieping: Open zolderruimte welke vrij is in te delen. Dit geeft u de mogelijkheid 1 of 2 extra slaapkamers te realiseren. Zo kunt u in totaal 5 slaapkamers in de woning maken! Op de zolder is een groot dakraam aanwezig (v.v. verduisteringscreen) en hangt de Remeha CV-combiketel uit 2010. Er is rondom opbergruimte achter de knieschotten.

De gehele 2e verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

?

Buiten: De woning ligt aan de voorzijde heerlijk rustig in de kindvriendelijke buurt ‘Smitshoek’. Er is plek voor uw auto op de eigen oprit. Meer parkeerruimte is in de straat aanwezig. In de achtertuin op het zuiden zit u heerlijk de gehele dag in de zon! De tuin is aangelegd met bestrating, groenborders en een vijver. Er is een achterom, houten tuinhuis en elektrisch zonnescherm aanwezig.

KENMERKEN:

- Perfecte woning voor een (jong) gezin;

- Twee slaapkamers aanwezig (5 mogelijk);

- Zonnige achtertuin op het zuiden;

- Parkeerruimte op de eigen oprit;

- Inpandig bereikbare berging aanwezig;

- Volledig voorzien van dubbele beglazing;

- Alarminstallatie aanwezig;

- Remeha CV-combiketel uit 2010;

- Perceel 137 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 122 m2;

- Inhoud circa 370 m3;

- Bouwjaar circa 1989.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy