Indusstraat 2

te Spijkenisse

€ 265.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Deze twee-onder-een-kapwoning in de rustige wijk ‘Schenkel’ ligt met de ACHTERTUIN AAN HET WATER én op het zuiden. Wat een mooie locatie: heel zonnig en groen uitzicht op de Korte Schenkeldijk! Het huis heeft een lichte woonkamer met ruime open keuken, 3 slaapkamers, grote badkamer en VRIJ INDEELBARE ZOLDER. Hier kan desgewenst een 4e slaapkamer worden gemaakt. Ideaal voor gezinnen! De ligging van de woning in een KINDVRIENDELIJKE WIJK met veel parkeerruimte voor de deur is heel fijn. Vlakbij de rivier ‘Oude Maas’ waar u heerlijk kunt ontspannen. Op loop- en fietsafstand vindt u diverse winkels, basis- en middelbare scholen en diverse sportcomplexen. Het huis is CENTRAAL GELEGEN vlakbij uitvalswegen naar zowel de Randstad als naar de rust van de Noordzeestranden. Een leuke locatie om te wonen en kinderen te laten opgroeien!

INDELING:

Begane grond: Zijentree, ruime en lichte hal met vernieuwde meterkast (7 groepen), toilet met fonteintje.

De woonkamer aan de tuinzijde van de woning is heerlijk ruim en heeft veel lichtinval door de schuifpui. Er is voldoende ruimte voor een zithoek en grote eettafel. Gezelligheid heeft u van de open haard en de trapkast biedt praktische opbergruimte.

Aan de voorkant van het huis bevindt zich de open keuken. Deze is uitgevoerd in hoekopstelling met diverse inbouwapparatuur: 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, koelkast, vriezer en vaatwasser (2018). De keuken is indien gewenst groot genoeg voor het plaatsen van een U-opstelling of zelfs een (schier-)eiland!

De gehele begane grond is voorzien van plavuizen met vloerverwarming.

1e verdieping: Overloop, 3 slaapkamers en badkamer. De slaapkamers zijn allen voorzien van een groot dakraam. In de 3e slaapkamer is tevens opbergruimte aanwezig achter knieschotten. De volledig betegelde badkamer aan de voorkant heeft een hoekbad, douchecabine, wastafel en 2e toilet. Een groot pluspunt: er is een raam voor natuurlijke ventilatie!

De gehele 1e verdieping is voorzien van een doorlopende laminaatvloer.

2e verdieping: Open zolder welke vrij is in te delen met eventueel een 4e slaapkamer. De zolder is voorzien van een klein dakraam aan de achterzijde. Om de zolder te vergroten is het mogelijk een of twee dakkapellen te plaatsen (achterzijde vergunningsvrij). Er zijn op de zolder aansluitingen voor de wasmachine en droger en hier bevindt zich de Vaillant CV-combiketel uit 2015. Verder zijn er o.a. een bureau en vaste kasten ingebouwd en is er een kleine opbergvliering aanwezig.

De gehele 2e verdieping is voorzien van tapijttegels.

?

Buiten: De woning ligt aan de voorzijde in een rustige straat met voldoende parkeerruimte. De ligging aan de achterzijde is schitterend: aan het water met vrij zicht op het groen van de Korte Schenkeldijk. De tuin ligt daarnaast op het zuiden, dus u geniet de gehele dag van de zon! De tuin is aangelegd met deels bestrating, deels groen en een vlonder aan het water. Er is een achterom via het zijpad en een stenen berging aanwezig. Op de gevel hangt een handmatig bedienbaar zonnescherm.

KENMERKEN:

- Twee-onder-een-kapwoning aan het water;

- Mogelijkheid voor het realiseren van een 4e slaapkamer;

- Begane grond v.v. vloerverwarming en openhaard;

- Achtertuin op het zuiden met heel veel zon;

- Vrij uitzicht over de groene Korte Schenkeldijk;

- Stenen berging aanwezig (circa 6 m2);

- Houten kozijnen met dubbele beglazing;

- Vaillant CV-combiketel uit 2015;

- Perceel 169 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 118 m2;

- Inhoud circa 355 m3;

- Bouwjaar circa 1987.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy