Vuurvlinderweg 17

te Hoogvliet Rotterdam

€ 264.500,-- Kosten Koper

Verkocht

Deze MODERNE RIJWONING uit 2009 vindt u in een jonge en groen opgezette woonwijk aan de zuidwestkant van Hoogvliet. Op EIGEN GROND met een heerlijke ZONNIGE TUIN op het westen en een privé parkeerplaats. Veilig wonen aan een kindvriendelijk voetpad. Geheel MODERN AFGEWERKT en makkelijk te onderhouden. Een perfect huis voor een (jong) stel of gezin! De woning heeft een lichte woonkamer met schuifpui, luxe open keuken, 3 slaapkamers, een complete moderne badkamer en een wasruimte. Wonen in dit huis betekent omringd worden door een GROENE OMGEVING met het mooie ‘Oedevlietsepark’ en de rivier ‘Oude Maas’ aan het einde van de straat. Lopend of op de fiets bereikt u diverse winkels, scholen en sportverenigingen. Gebruik het nabijgelegen openbaar vervoer of de auto en u bent binnen no-time in Rotterdam of op Voorne-Putten.

INDELING:

Begane grond: Entree, hal met meterkast (9 groepen), half betegeld toilet met hangcloset en fonteintje.

De woonkamer van het huis vindt u aan de tuinzijde. Er is een schuifpui met veel lichtinval en een praktische trapkast. In de woonkamer is ruimte voor een zithoek en grote eettafel. De keuken aan de voorzijde heeft een speelse en gezellige indeling met openslaande deuren naar het voortuintje. Hier is een fijn plekje in de schaduw onder de veranda. Heerlijk in een warme zomer of met kleine kinderen! De keuken heeft een moderne hoekopstelling met barretje afgewerkt met witte kasten en grijs kunststof werkblad. Hier heeft u beschikking over een 5-pits inductiekookplaat (2018), afzuigkap, combi-oven (2018) en vaatwasser. De huidige bewoners hebben een grote vrijstaande koelkast (gaat mee).

De gehele begane grond is voorzien van een doorlopende laminaatvloer.

1e verdieping: Overloop, 3 slaapkamers, badkamer en wasruimte. Het huis heeft op deze verdieping 3 ruime slaapkamers. De grootste slaapkamer aan de achterzijde is in gebruik als masterbedroom. De kamers zijn alle drie goed te gebruiken als slaapkamer. De moderne badkamer met zwarte betegeling treft u aan de voorzijde. Deze is voorzien van een ligbad, royale inloopdouche, wastafelmeubel met wandkasten en 2e toilet (hangcloset). In het midden van de woning is vanaf de overloop een grote wasruimte te bereiken.

De gehele 1e verdieping is voorzien van een doorlopende laminaatvloer.

Buiten: De woning heeft aan de voorzijde een fijn rustige ligging aan een kindvriendelijk voetpad. Geen last van voorbijgaande auto’s! Uw eigen auto kunt u parkeren op de privé parkeerplek aan de zijkant van de woningen. Onder de veranda aan de voorzijde kunt u bij de keuken heerlijk in de schaduw zitten. De achtertuin op het zuidwesten krijgt in de loop van de dag de zon. Hier kunt u daarna de gehele middag en avond van de zon genieten. De tuin is aangelegd met bestrating, houten vlonders en kunstgras. Er is een achterom, houten berging en elektrisch zonnescherm aanwezig.

?

KENMERKEN:

- Modern afgewerkte instapklare woning;

- Kindvriendelijke ligging aan voetpad;

- Privé parkeerplaats aan zijkant woning;

- Zonnige achtertuin op het zuidwesten;

- Houten berging in de achtertuin (circa 6 m2);

- Verwarming en warmwater d.m.v. stadsverwarming;

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- De woning is volledig geïsoleerd;

- Perceel 114 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 100 m2;

- Inhoud circa 295 m3;

- Bouwjaar circa 2009.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy