Nassaustraat 24

te Poortugaal

€ 273.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Deze leuke HOEKWONING met voor-, zij en achtertuin ligt aan een autovrij groen hofje in het hart van het gezellige dorp Poortugaal. Het jaren ’50 huis is door de vierkante afmeting speels in te richten en heeft aan meerdere kanten ramen. Heerlijke lichtinval! De woning heeft een woonkamer met OPEN LEEFKEUKEN, 3 slaapkamers, een badkamer en een zolderkamer. Geheel voorzien van kunststof kozijnen, dus makkelijk te onderhouden. De tuin aan de achter- en zijkant van de woning biedt de gehele dag een plekje in de ZON ÉN SCHADUW. De fijne ligging van het huis biedt veel privacy: een hofje aan de voorzijde en een garagepleintje aan de achterkant. Op LOOPAFSTAND vindt u het centrum van Poortugaal met diverse winkels, het metrostation en meerdere basisscholen. Met de auto bereikt u binnen 20 minuten hartje Rotterdam. Een super fijne plek om te wonen!

INDELING:

Begane grond: Entree, bijzonder ruime hal met vernieuwde meterkast (7 groepen), trapkast en half betegeld toilet. De bordestrap naar boven geeft de hal een unieke uitstraling.

De woonkamer aan de voorzijde heeft extra veel lichtinval door de ramen aan de voor- en zijkant. In het midden bevindt zich de sfeervolle open haard. Tussen de zithoek en keuken is een mooie open ruimte voor een grote eettafel en zelfs een extra zit- of speelhoekje bij de openslaande deuren naar de tuin. De open leefkeuken is uitgevoerd in groen/grijskleurige kasten met zwart stenen werkblad. Er is een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koel/vriescombinatie en combi magnetron/oven aanwezig.

De gehele begane grond is voorzien van plavuizen met vloerverwarming.

1e verdieping: Overloop, 3 slaapkamers en badkamer. De ouderslaapkamer treft u aan de achterkant van het huis. De 2e slaapkamer aan de voorzijde heeft een elektrisch rolluik en vaste kast met schuifdeuren. In de 3e slaapkamer aan de achterkant bevindt zich een vaste kast en trap naar de zolder. De volledig betegelde badkamer heeft een bad-/douchecombinatie, meubel met dubbele wastafel en een 2e toilet (hangcloset).

Op de 1e verdieping is de hal voorzien van tapijt en de slaapkamers van kurktegels.

2e verdieping: Via een vaste trap bereikt u de zolderverdieping met grote dakkapel aan de achterzijde. Hier is een ruime zolderkamer aanwezig met eigen wastafel en vaste kast (mogelijk voor toilet of wasmachine). Deze kamer is voorzien van airconditioning en knieschotten met opbergruimte. De CV-combiketel uit 2002 vindt u op de zolder keurig verstopt achter betimmering.

De gehele 2e verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

Buiten: De woning ligt heerlijk privé: aan de voorzijde aan een autovrij groen hofje en aan de achterzijde aan een garagepleintje. Een fijne rustige ligging en veilig voor kleine kinderen. Bij de woning hoort een tuin aan de voor-, zij- en achterkant. Hier vindt u altijd een plekje in de zon of in de schaduw! De tuin is aangelegd met hout-beton schuttingen, bestrating en groenborders. Er is een stenen berging (met wasaansluitingen) en een poort aan de achter- en voorkant.

KENMERKEN:

- Hoekwoning met voor-, zij- en achtertuin;

- Kindvriendelijke ligging aan autovrij groen hofje;

- Ruime zij- en achtertuin op het noordoosten;

- Stenen berging in de achtertuin (circa 6 m2);

- Achterzijde voorzien van brede dakkapel;

- Kunststof kozijnen met dubbele beglazing;

- Voorzien van gevel- en dakisolatie;

- Gevels gevoegd + geïmpregneerd in 2011;

- Plat dak schuur vervangen in 2011;

- Vaillant CV-combiketel uit 2002;

- Perceel 195 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 106 m2;

- Inhoud circa 320 m3;

- Bouwjaar circa 1959.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy