Mesdagstraat 24

te Rhoon

€ 489.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Deze verrassend ROYALE HOEKWONING uit 2009 vindt u in de geliefde woonwijk Essendael in Rhoon. Het huis laat werkelijk niets te wensen over en is zonder te klussen klaar voor een nieuwe bewoner! Zo geniet u van een RIANTE UITGEBOUWDE WOONKAMER, een ruime open keuken, maar liefst 5 ruime slaapkamers, moderne badkamer en heerlijke grote tuin! Om het gemak compleet te maken biedt de woning u ook nog eens TWEE EIGEN PARKEERPLEKKEN direct grenzend aan de tuin. Aan de voorzijde een rustige straat met vrij zicht op de voetbalvelden. EEN IDEAAL HUIS VOOR GEZINNEN in een gezellige en veilige omgeving met veel speelgelegenheden. U woont hier letterlijk tussen het dorp en het groen van de polders! Op loop- en fietsafstand bereikt u het centrum met winkels, scholen en het metrostation. Met de auto bent u binnen enkele minuten op diverse rijkswegen en binnen 20 minuten in hartje Rotterdam.

Let op: oplevering vanaf januari 2020.

INDELING

Begane grond: Entree, lichte hal met trapopgang en meterkast (8 groepen), modern toilet met hangcloset en fonteintje. In de hal is zelfs ruimte voor een kast.

In de ruime open keuken stapt u vanuit de hal binnen. De keuken bevindt zich aan de voorzijde van het huis met groen uitzicht. De ruimte is gevuld met een moderne hoekopstelling en halfhoge kastenwand, uitgevoerd in witte kasten met grijs composiet werkblad. Het hoekgedeelte is voorzien van een 5-pitsgaskookplaat, brede afzuigkap, verzonken gootsteen en vaatwasser. In de halfhoge kastenwand bevindt zich een heteluchtoven, combimagnetron, halfhoge koelkast en halfhoge vriezer.

De grote eettafel treft u in het middengedeelte van het huis, waar ook toegang is tot de praktische trapkast. Loopt u verder naar de tuin, dan komt u in het riante zitgedeelte van de woonkamer. De woonkamer is direct bij de bouw uitgebreid met een grote uitbouw van 2,40m diep en daarin een daklicht. Samen met de openslaande deuren naar de tuin geeft deze veel lichtinval.

De gehele begane grond is voorzien van een eikenhouten vloer en glad gestuukte wanden.

1e verdieping:Overloop, 3 slaapkamers, badkamer en separaat toilet. Aan de achterzijde ligt de grote slaapkamer over de gehele breedte van de woning. Deze kamer heeft een speels verhoogd plafond. De 2e en 3e slaapkamer hebben aan de voorzijde uitzicht over de sportvelden. De grote badkamer is modern afgewerkt met tegels tot het plafond in grijs/witte kleurstelling. Deze is voorzien van een ligbad, inloopdouche met glazen wand, meubel met dubbele wastafel en handdoekradiator. Op de overloop bevindt zich het separate toilet met moderne betegeling en hangcloset.

De gehele 1e verdieping is voorzien van een grenenhouten vloer (whitewash) en glad gestuukte wanden.

2e verdieping: Overloop met speels zijraam, wasberging, 2 slaapkamers. Vanaf de overloop biedt een houten schuifdeur toegang tot de berging met was-/droogopstelling en Intergas CV-combiketel. De royale slaapkamer aan de voorkant van het huis is in gebruik als masterbedroom. Deze sfeervolle kamer heeft een nisje in de tuitgevel, deels speels verhoogd plafond en groot dakraam. De 5e slaapkamer aan de achterzijde heeft ook een groot dakraam. Rondom is op de zolder opbergruimte achter de knieschotten en op de opbergvliering met vlizotrap.

De gehele 2e verdieping is voorzien van een laminaatvloer en glad gestuukte wanden.

Buiten: De woning heeft aan de voorkant een fijne ligging aan een rustige straat grenzend aan de sportvelden. Geen inkijk van overburen dus. Aan de achterzijde vindt u de grote tuin in rechthoekige afmeting. De tuin is gelegen op het Noorden en biedt gezien de grootte in het voorjaar en ’s zomers de gehele dag zon. De aanleg is een combinatie van stijlvolle bestrating en gras met houten schuttingen. Er is een stenen berging en houten schuur aanwezig. Direct achter de tuin bevinden zich twee eigen parkeerplekken.

KENMERKEN:

- Zeer royale gezinswoning met 5 slaapkamers;

- Toplocatie in geliefde woonwijk “Essendael”;

- Kindvriendelijke ligging aan autoluwe straat;

- Bijzonder diepe achtertuin met zon en schaduw;

- Direct achter de tuin 2 eigen parkeerplaatsen;

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- De woning is volledig geïsoleerd;

- Intergas CV-combiketel uit 2009;

- Perceel 278 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak 164 m2;

- Inhoud 540 m3;

- Bouwjaar circa 2009.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy