Tooroplaan 2

te Rhoon

€ 549.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Deze RUIME TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING uit 2009 vindt u in de geliefde en jonge woonwijk ‘Essendael’ te Rhoon. Een heerlijk huis voor een groot gezin met maar liefst 5 ruime slaapkamers en 2 moderne badkamers. Heerlijk luxe! De woning heeft verder een royale uitgebouwde woonkamer met tuinkamer en een moderne open keuken. De ZONNIGE TUIN ligt op het westen. Er is een EIGEN OPRIT voor uw auto en veel opbergruimte op de vliering en in de berging. De kindvriendelijke woonwijk in het gezellige dorp Rhoon biedt de IDEALE LEEFOMGEVING voor gezinnen met op loop- en fietsafstand basisscholen, winkels en het metrostation. Verder bereikt u via de uitvalswegen zeer snel o.a. Rotterdam. In de wijk zelf zijn meerdere speelgelegenheden voor kinderen aanwezig en aan het einde van de straat loopt u direct de mooie Rhoonse polder in!

INDELING

Begane grond: Entree, hal met meterkast (7 groepen), modern half betegeld toilet met hangcloset en fonteintje.

Vanuit de hal stapt u binnen in de zeer riante woonkamer aan de tuinzijde. Deze bestaat uit een middengedeelte en een speelse tuinkamer. Zowel de woonkamer als de tuinkamer zijn met 1,50m uitgebouwd. In beide delen zijn openslaande deuren aanwezig die zorgen voor veel lichtinval en een directe verbinding met de tuin. Er is voldoende ruimte voor een grote eethoek en aparte zithoek. U kunt de ruimten naar eigen wens indelen! Opbergruimte heeft u in de praktische trapkast.

De fijne keuken treft u aan de voorzijde van de woning. Deze is zeer licht door de sfeervolle erker met grote ramen. De keuken in hoekopstelling met extra hoge kastenblok is afgewerkt met hoogglans witte kasten en een zwart granieten aanrechtblad. Alle nodige inbouwapparatuur is aanwezig: een 5-pits gas-op-glas kooplaat, brede afzuigkap, vaatwasser, combioven en koel-/vriescombinatie. Daarnaast is er o.a. in de kastenwand veel opbergruimte aanwezig.

Op de begane grond zijn de hal en keuken voorzien van een antracietkleurige tegelvloer, de woonkamer is voorzien van een fraaie eikenhouten vloer. Alle wanden zijn glad gestuukt.

1e verdieping: Overloop, 3 slaapkamers, badkamer en separaat toilet. De masterbedroom is gelegen aan de achterzijde van de woning en beschikt over een speels verhoogd plafond en grote ramen. De 2e en 3e slaapkamer aan de voorzijde zijn beide ruim. De moderne badkamer is volledig betegeld en voorzien van een ligbad, inloopdouche met glazen deur, meubel met dubbele wastafel en handdoekradiator.

De 1e verdieping is voorzien van laminaat en tapijt. Alle wanden zijn glad gestuukt.

2e verdieping: Voorzolder, 2 slaapkamers en 2e badkamer. Op de voorzolder vindt u de Intergas CV-combiketel (2009) en vlizotrap naar de grote opbergzolder. Aan de voorzijde van de woning treft u de 4e en 5e ruime slaapkamer. Beide maken gebruik van de dakkapel. Op deze verdieping is verder de moderne 2e badkamer aanwezig. Deze is volledig betegeld en voorzien van een douchecabine, wastafelmeubel en de was-/droogopstelling.

De 2e verdieping is voorzien van laminaatvloeren. Alle wanden zijn glad gestuukt.

Buiten: De woning ligt in de moderne en kindvriendelijke wijk ‘Essendael’ met diverse speelvoorzieningen. In de ruime voortuin bevindt zich de eigen oprit en heeft u toegang tot de stenen berging via houten openslaande deuren. Aan de achterzijde treft u de ruime en zonnige achtertuin op het westen. De tuin is sfeervolaangelegd met diverse groenborders, een stuk gras en ruim terras. Verder beschikt de tuin over een houten tuinhuis, achterom en elektrisch zonnescherm.

KENMERKEN:

- Modern afgewerkte instapklare woning;

- Kindvriendelijke ligging in woonwijk ‘Essendael’;

- Woonkamer en tuinkamer met 1,50m uitgebouwd;

- Vijf slaapkamers en twee badkamers aanwezig;

- Eigen oprit met privé parkeerplaats;

- Royale zonnige achtertuin op het westen;

- Stenen berging aan de voorzijde (circa 9 m2);

- Houten berging in de achtertuin (circa 6 m2);

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- De woning is volledig geïsoleerd;

- Intergas CV-combiketel uit 2009;

- Perceel 252 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 179 m2;

- Inhoud circa 600 m3;

- Bouwjaar circa 2009.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy