Kwartslaan 53

te Rhoon

€ 225.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Wat een VERZORGD 3-KAMER HOEKAPPARTEMENT in de moderne woonwijk ‘Portland’ in Rhoon. Hier woont u dichtbij alle voorzieningen en heeft u vanaf het balkon HEERLIJK UITZICHT over water en groen! Het huis op de 1e verdieping beschikt over een woonkamer met halfopen keuken, 2 slaapkamers, nette badkamer, wasruimte en eigen berging in de onderbouw. Door de twee bergingen heeft u VOLDOENDE OPBERGRUIMTE. De ligging op de hoek zorgt voor veel lichtinval. Een ideaal huis voor starters, stellen of alleenstaanden! Het MODERNE COMPLEX heeft een liftinstallatie en intercom. Op korte loop- en fietsafstand kunt u winkelen in ‘Hof van Portland’ en ‘Carnisse Veste’, reist u met openbaar vervoer (tram en bus) of met de auto BINNEN 20 MINUTEN NAAR ROTTERDAM en kunt u ontspannen in de mooie natuur van de Rhoonse polder. Bel ons gerust voor een bezichtiging!

Oplevering vanaf eind oktober 2019.

INDELING:

Begane grond: Entree, afgesloten hal met intercom en brievenbussen, lift en trappenhuis, toegang tot de bergingen. Naast het complex is een grote parkeerplaats met meer dan voldoende parkeerruimte.

1e verdieping: Bij binnenkomst in het appartement heeft u vanuit de hal toegang tot alle vertrekken. In de hal bevinden zich de meterkast (5 groepen), de toiletruimte met hangcloset en fonteinmeubel en de wasruimte met Remeha CV-combiketel uit oktober 2018. Hierin heeft u veel opbergruimte.

De lichte woonkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning. Door de grote ramen en het raam aan de zijkant, heeft deze ruimte heerlijke lichtinval. Er is een zitgedeelte en eetgedeelte met toegang tot het balkon. Vanuit de gehele woonkamer en vanaf het balkon heeft u heerlijk uitzicht over water en groen. De ligging van het balkon op het zuidoosten biedt vanaf ’s ochtends veel zon.

De halfopen keuken is uitgevoerd in hoekopstelling met lichtkleurige kasten met een kunststof aanrechtblad. De keuken is zeer verzorgd en heeft een landelijke sfeer. Er is diverse inbouwapparatuur aanwezig: een 4-pits gaskookplaat, fraaie schouw met inbouwafzuigkap, koelkast en combimagnetron.

De hoofdslaapkamer aan de zijkant van het appartement beschikt over grote ramen en geeft ruimte voor een groot bed en kledingkast. Hiernaast treft u de 2e slaapkamer. Fijn als kinderkamer, aparte kastenkamer of kantoortje. De volledige betegeld badkamer is voorzien van een douchecabine en wastafelmeubel.

De woning is grotendeels voorzien van een doorgelegde laminaatvloer. De hoofdslaapkamer is voorzien van tapijt.

KENMERKEN:

- Modern complex met liftinstallatie en video-intercom;

- Ruime parkeergelegenheid op terrein naast complex;

- Balkon met vrij uitzicht op het water en groen;

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- Het appartement is volledig geïsoleerd;

- Gloednieuwe Remeha CV-ketel uit 2018;

- Eigen berging in de onderbouw;

- Extern schilderwerk in 2018 uitgevoerd;

- VVE actief: bijdrage circa €110,- p/m;

- Woonoppervlak circa 75 m2;

- Inhoud circa 210 m3;

- Bouwjaar circa 2001.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy