Bouwlust 32

te Rhoon

€ 345.000,-- Kosten Koper

Verkocht

DIRECT VERKOCHT!

Deze MODERNE TUSSENWONING met UITBOUW EN DAKKAPEL treft u op een van de populaire wooneilanden in Rhoon Portland. Hoe schitterend is de GLOEDNIEUWE KEUKEN uit 2018? Dat wordt heerlijk koken! Dit fijne gezinshuis heeft een royale uitgebouwde woonkamer, open keuken, 4 slaapkamers (5 mogelijk), nette badkamer en separate wasruimte. Super praktisch! Het huis is modern afgewerkt met o.a. glad gestuukte wanden, moderne vloeren en vloerverwarming (beneden). Het huis is UITSTEKEND ONDERHOUDEN: in 2018 extern geschilderd en in 2019 een nieuwe CV-combiketel. In de achtertuin op het zuidoosten kunt u de gehele dag GENIETEN VAN DE ZON. De kindvriendelijke woonwijk is gelegen op loop- en fietsafstand van diverse scholen, openbaar vervoer en twee winkelcentra. Met de auto bent u binnen enkele minuten op de snelweg richting Rotterdam en de verdere Randstad. Aan de rand van de wijk loopt u de mooie Rhoonse polders in en geniet u van rust en natuur. Hier woont u zeer centraal in een RUSTIGE WOONOMGEVING.

INDELING:

Begane grond:Entree, hal met vernieuwde meterkast (12 groepen), half betegeld toilet met fonteintje en trapopgang met praktische trapkast voor veel opbergruimte.

Via de stoere industriële deur met glas stapt u binnen in de ruime woonkamer. Wat een ruimte door de uitbouw! De grote zithoek bevindt zich aan de achterkant met een schuifpui naar de tuin. Er is tevens ruimte voor een grote eettafel.

Aan de voorzijde van de woning springt de gloednieuwe keuken uit 2018 u in het oog. De keuken is ingericht in U-opstelling met witte hoogglans kasten en een ultradun zwart aanrechtblad. De keuken is werkelijk van alle gemakken voorzien en heeft veel opbergruimte. Er is Siemens 'Home-Connect' inbouwapparatuur aanwezig: een inductiekookplaat met 5 zones, brede afzuigkap, vaatwasser, gootsteen met Quooker kraan, combi-oven, stoomoven, koffiemachine, hoge koelkast en vriezer (4 laden). Hier kunt u vast mee uit de voeten!

De begane grond is voorzien van antracietkleurige plavuizen met vloerverwarming. De wanden en plafonds zijn glad gestuukt. Alle binnendeuren zijn vernieuwd.

1e verdieping: Overloop, 2 slaapkamers en badkamer. Op de overloop is een separaat toilet aanwezig v.v. moderne betegeling en hangcloset. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de zeer royale masterbedroom. Dit betreft een samengevoegde kamer, deze kan gemakkelijk weer in 2 kamers worden gesplitst. Aan de voorzijde treft u de 2e slaapkamer. De badkamer is volledig betegeld in grijs en witte kleurstelling. Deze ruimte beschikt over een ligbad, grote douchecabine, wastafelmeubel en handdoekradiator.

De 1e verdieping is voorzien van laminaat. De wanden zijn glad gestuukt.

2e verdieping: Overloop, 2 slaapkamers en wasruimte. Op de overloop heeft u een fijn hoekje met ruimte voor een werk- of speelplek. Ook is hier een vlizotrap naar de opbergvliering. De 3e slaapkamer aan de achterzijde heeft een grote dakkapel (kunststof). De 4e slaapkamer aan de voorzijde heeft een groot dakraam. De praktische wasruimte met dakkapel (kunststof) heeft ruimte voor de wasmachine en droger. Hier hangt tevens de gloednieuwe Remeha CV-combiketel uit 2019. Rondom is op de zolder opbergruimte aanwezig achter knieschotten.

De 2e verdieping is voorzien van laminaat. De wasruimte is voorzien van tegels. De wanden zijn grotendeels glad gestuukt.

Buiten: De woning is gelegen in een rustige straat met veel parkeergelegenheid voor de deur en op de twee parkeerpleinen. In de wijk zijn meerdere speelgelegenheden aanwezig voor kinderen. De zonnige achtertuin is gelegen op het zuidoosten. Hier geniet u de gehele dag heerlijk van de zon. De tuin is grotendeels voorzien van bestrating en heeft houten schuttingen met kunstbeplanting. Makkelijk te onderhouden! De achtertuin beschikt over een ruime stenen berging en achterom. Op de achtergevel is een elektrisch bedienbaar zonnescherm aanwezig.

KENMERKEN:

- Instapklaar modern gezinshuis;

- Vier slaapkamers aanwezig (5 mogelijk);

- Geheel v.v. glad gestuukte wanden (2018);

- Gloednieuwe luxe keuken uit 2018;

- Zonnige achtertuin op het zuidoosten;

- Stenen berging in de achtertuin (circa 6 m2);

- Gloednieuwe Remeha CV-combiketel uit 2019;

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- De woning is volledig geïsoleerd;

- Perceel 139 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 127 m2;

- Inhoud circa 385 m3

- Bouwjaar circa 2002.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy