Blaakse Wetering 1

te Poortugaal

€ 465.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Groot, groter, grootst! Een ROYAAL EN STATIG HOEKHUIS aan de mooie singel in de wijk ‘Valcksteyn’ in Poortugaal. Met een VRIJSTAANDE STENEN GARAGE en een fijne ZONNIGE ACHTERTUIN op het westen. Het huis heeft door het bijtrekken van de zolderverdieping een bijzonder grote woonoppervlakte van maar liefst 210 m2 met in totaal 5 GROTE SLAAPKAMERS en een zolderkamer. Hier komt u zeker geen ruimte tekort! De woning biedt verder een royale woonkamer, halfopen keuken aan de tuinzijde, ruime badkamer en separate wasruimte. De ligging in de rustige en KINDVRIENDELIJKE WOONWIJK is ideaal voor gezinnen. Aan het einde van de straat bevindt zich het metrostation van Poortugaal en een basisschool. Lopend geniet u van de natuur aan het andere uiteinde van de straat en doet u boodschappen in het centrum van het dorp. Hier woont u fijn!

INDELING:

Begane grond: Zij-entree, hal met meterkast (12 groepen) en hardhouten trap, geheel betegeld toilet met hangcloset en fonteintje.

Door de schuifdeur van stoer rookglas komt u binnen in de woonkamer aan de voorzijde. Er zijn zowel aan de voorkant als aan de zijkant ramen. Hier is ruimte voor een grote zithoek en een eettafel.

Aan de tuinkant vindt u de halfopen keuken met openslaande deuren naar de achtertuin. De keuken is voorzien van een opstelling met Nero graniet aanrechtblad. Er is diverse inbouwapparatuur aanwezig: 4-pits inductiekookplaat, inbouw afzuigkap, oven, vaatwasser (2016), koel-/vriescombinatie en Quooker 3-in-1 kraan (2018).

De gehele begane grond is voorzien van donker leisteen met vloerverwarming. De wanden zijn voorzien van Spachtelputz en de plafonds van schuurstucwerk.

1e verdieping: Overloop met vaste kast, 2 slaapkamers en badkamer. Op deze verdieping bevindt zich aan de voorzijde de masterbedroom. Een zeer royale kamer over de gehele breedte van de woning met inbouwkast v.v. schuifdeuren. De 2e slaapkamer ligt aan de tuinzijde. De ruime badkamer is geheel betegeld en is ingericht met hoek-bubbelbad, hoekdouchecabine, wastafelmeubel en 2e toilet (hangcloset).

2e verdieping: Overloop, 2 slaapkamers, wasruimte, separaat toilet. Op de overloop is een volledig betegeld toilet met hangcloset en fonteintje aanwezig. Aan de voorzijde treft u de grote 3e slaapkamer met afgesloten inloopkast. De 4e slaapkamer ligt aan de tuinzijde. Er is een riante wasruimte aanwezig met daarin eveneens de AWB-combiketel uit 1999.

De 1e en 2e verdieping zijn deels voorzien van tapijt en deels van laminaat. De wanden zijn voorzien van Spachtelputz en de plafonds van schuurstucwerk.

3e verdieping: Overloop, 5e slaapkamer, zolderkamer. Op de overloop is een groot dakraam en diverse opbergruimte aanwezig, waaronder achter de op maat gemaakte knieschotten. De 5e slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van het huis met 2 dakramen. Aan de andere kant van deze verdieping ligt de zolderkamer. Door hier eveneens een deur te plaatsen is deze kamer ook geschikt als slaapkamer. Beide kamers hebben 2 grote dakramen.

De 3e verdieping is geheel voorzien van zwart tapijt.

Buiten: Het huis heeft een mooie ligging in de wijk ‘Valckesteyn’ in Poortugaal met vrij uitzicht over de groene singel. Via de met een ijzeren hek afgesloten zijtuin komt u bij de voordeur van de woning. De zijtuin is modern aangelegd met grijze tegels, grind en grondverlichting. Vanaf de zijkant is eveneens de vrijstaande stenen garage achterin de tuin te bereiken. De achtertuin is gericht op het zonnige westen, waardoor u met name ’s middags en ’s avonds heerlijk van de zon kunt genieten. Op de achtergevel hangt een elektrisch zonnescherm. De tuin is aangelegd met bestrating, groenborders en houten schuttingen. Er is een poort naar de zijtuin en openslaande houten deuren bij de garage-uitgang.

KENMERKEN:

- Zeer royale en statige hoekwoning;

- Maar liefst 5 slaapkamers aanwezig;

- In kindvriendelijke wijk ‘Valckesteyn’;

- Zonnige achtertuin op het westen;

- Vrijstaande stenen garage (circa 18 m2);

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- De woning is volledig geïsoleerd;

- AWB CV-combiketel uit 1999;

- Perceel 245 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 210 m2;

- Inhoud circa 665 m3;

- Bouwjaar circa 1999.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy