Abcoudehoeve 60

te Vlaardingen

€ 124.500,-- Kosten Koper

Verkocht

OPEN HUIS: VRIJDAG 21 JUNI 2019 - AANMELDEN VIA ONS KANTOOR!

STARTERS OPGELET! Dit leuke 2-kamer appartement in de GROENE OMGEVING van ‘Holy Noord’ in Vlaardingen is nu te koop. Perfect voor starters, stellen of alleenstaanden. De woning heeft een woonkamer met aangrenzend ROYAAL BALKON, een halfopen keuken, 1 grote slaapkamer, nette badkamer en wasruimte. Zowel in de wasruimte als in de eigen berging in de onderbouw heeft u opbergruimte. Het zonnige balkon is gericht op het zuidwesten. Direct achter het complex is VEEL PARKEERGELEGENHEID aanwezig. Het huis heeft een fijne ligging om de hoek van ‘Wijkpark Holy’ en nabij winkels en openbaar vervoer. De noordkant van Vlaardingen ligt zeer gunstig dichtbij zowel Rotterdam als uitvalswegen naar Den Haag.

INDELING:

Begane grond: Entree, hal met intercom, brievenbussen en trappenhuis. De woning heeft in de onderbouw een eigen berging.

1e verdieping: Vanaf het ruime bordes betreedt u het appartement. Het bordes gelegen op het noordoosten is gezamenlijk eigendom en kunt u gebruiken om ’s ochtends in de zon te zitten.

Entree, lange hal met toegang tot alle vertrekken. De meterkast (4 groepen) bevindt zich bij de voordeur. Vanuit de hal bereikt u de wasruimte met tegelvloer en de volledig betegelde badkamer met douchecabine, wastafelmeubel, toilet en handdoekradiator.

Aan de achterzijde van het appartement ligt de woonkamer met groot aangrenzend balkon. De woonkamer heeft door de grote raampartij veel lichtinval. In de woonkamer is een provisiekast aanwezig met AWB CV-combiketel uit 2012. Het royale aan de woonkamer grenzende balkon is inpandig gelegen op het zuidwesten. Heerlijk genieten van de middag- en avondzon dus!

Vanuit de woonkamer bereikt u de halfopen keuken met hoekopstelling. Er is een vrijstaand gasfornuis met oven en vrijstaande koel-/vriescombinatie aanwezig.

Aan de voorkant van de woning bevindt zich de grote slaapkamer. Hier is meer dan voldoende ruimte voor een bed en een kastenwand.

Het volledige appartement is voorzien van een laminaatvloer.

KENMERKEN:

- Centrale ligging in de groene woonwijk ‘Holy Noord’;

- Ruime parkeergelegenheid achter het wooncomplex;

- Royaal inpandig balkon op het zonnige zuidwesten (circa 6 m2);

- Eigen berging in de onderbouw (circa 3 m2);

- Houten kozijnen met dubbele beglazing;

- AWB CV-combiketel uit 2012;

- VvE actief: bijdrage €115,- per maand;

- Woonoppervlak circa 51 m2;

- Inhoud circa 172 m3;

- Bouwjaar circa 1979.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy