Sneeuwbal 12

te Poortugaal

€ 288.500,-- Kosten Koper

Verkocht

Niet klussen en duurzaam wonen? Dit is uw kans! Deze INSTAPKLARE TUSSENWONING ligt aan een groene singel in het gezellige dorp Poortugaal. Een heerlijke rustige en kindvriendelijke ligging in woonwijk ‘Plan Landweg’. De woning beschikt over een speelse woonkamer met moderne half open keuken, 3 slaapkamers (4 mogelijk) en moderne badkamer. De DIEPE ACHTERTUIN het noordoosten is in 2017 volledig vernieuwd met grote terrastegels en groenborders. Hier geniet u ’s zomers de gehele dag van de zon. Door 8 STUKS ZONNEPANELEN op het dak, is uw energierekening een stuk lager! Het huis heeft diverse andere opties w.o. glad gestuukte wanden, vloerverwarming en elektrische rolluiken (beneden). De wijk biedt een PERFECTE WOONOMGEVING voor (jonge) gezinnen met op loop- en fietsafstand diverse scholen, winkels en het metrostation. Zo bent u zowel de metro als met de auto binnen 20 minuten in hartje Rotterdam!

INDELING:

Begane grond: Entree, hal met meterkast (8 groepen), modern volledig betegeld toilet met fonteintje.

De woonkamer vindt u aan de voorzijde van de woning met voldoende ruimte voor een mooie zithoek en een handige trapkast. Door de Z-vorm heeft de benedenverdieping een speelse indeling. Uniek! Aan de achterzijde van de woning is ruimte voor een grote eettafel met openslaande deuren naar de tuin. De eethoek geeft toegang tot de half open keuken. De moderne keuken is ingericht met een U-opstelling v.v. witte kasten en een grijs aanrechtblad. Verder is de keuken v.v. diverse inbouwapparatuur: een 5-pits gas-op-glas kookplaat, RVS afzuigkap, vaatwasser, koelkast met vriesvak en combioven. In de grote lades en bovenkastjes is veel opbergruimte aanwezig.

De gehele begane grond is voorzien van een PVC-vloer met vloerverwarming, glad gestuukte wanden en elektrische rolluiken.

1e verdieping:Overloop, 2 slaapkamers en badkamer. De masterbedroom aan de achterzijde heeft een schuifwandenkast. Deze royale kamer over de gehele breedte is gemakkelijk te splitsen in 2 slaapkamers. De ruime 2e slaapkamer vindt u aan de voorzijde. Hier bevindt zich ook de moderne badkamer. De volledig betegelde badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel, 2e toilet (hangcloset) en handdoekradiator.

De gehele 1e verdieping is voorzien van een doorgelegde laminaatvloer en glad gestuukte wanden. De slaapkamers zijn beide voorzien van horren.

2e verdieping: Voorzolder, 3e slaapkamer met dakkapel. Op de voorzolder met klein dakraam vindt u de wasaansluitingen, de Bosch CV-combiketel uit 2010 en toegang tot de opbergvliering. De 3e slaapkamer is zeer royaal en heeft door de dakkapel extra ruimte en lichtinval. Er is extra opbergruimte achter de schuifwandenkast.

De gehele 2e verdieping is voorzien van een doorgelegde laminaatvloer.

Buiten: De woning is aan de voorzijde gelegen aan een autovrije groene singel. Heerlijk rustig! Er hoort bij het huis een ruime voortuin met zicht op water en groen en een diepe achtertuin op het noordoosten. In de achtertuin heeft u ’s zomers de gehele dag zon. In het voor- en najaar komt de grote voortuin goed van pas. De onderhoudsarme voor- en achtertuin zijn in 2017 nieuw aangelegd met grijskleurige terrastegels, houten vlonders en groenborders. In de achtertuin bevindt zich een stenen berging en achterom. Parkeren kan in de zijstraat en op het pleintje schuin achter het huis.

KENMERKEN:

- Moderne tussenwoning volledig instapklaar;

- Speelse benedenverdieping in Z-vorm;

- Rustig gelegen aan een autovrije groene singel;

- Volledig vernieuwde voor- en achtertuin (2017);

- Diepe achtertuin op het noordoosten (’s zomers gehele dag zon);

- Stenen berging in de achtertuin (circa 6 m2);

- Zuinig wonen met 8 stuks zonnepanelen;

- Begane grond v.v. vloerverwarming;

- Begane grond v.v. elektrische rolluiken;

- Slaapkamers 1e verdieping v.v. horren;

- Bosch CV-combiketel uit 2010;

- Houten kozijnen met dubbele beglazing;

- Perceel 135 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 103 m2;

- Inhoud circa 339 m3;

- Bouwjaar circa 1986.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy