Kamperfoelie 87

te Poortugaal

€ 285.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Deze fijne tussenwoning met BIJZONDER DIEPE ACHTERTUIN ligt in een rustige en kindvriendelijke woonwijk in het gezellige dorp Poortugaal. De woning heeft een ruime woonkamer met UITGEBOUWDE KEUKEN, 4 slaapkamers en een moderne badkamer. Er is VEEL OPBERGRUIMTE in het huis aanwezig: de bijkeuken/berging, de vaste kast in de tuin, het houten tuinhuis en op de zolder. Het huis is GOED ONDERHOUDEN: het externe schilderwerk is in 2018 uitgevoerd, de CV-ketel is in 2018 vervangen. Het pareltje van dit huis is zonder twijfel de schitterende tuin: met een vrije ligging aan het water op het zuidoosten geniet u hier heerlijk van ZON EN PRIVACY! De ligging is perfect voor (jonge) gezinnen: een rustige omgeving met veel groen, voldoende parkeerplaatsen in de straat, op loopafstand van winkels en scholen. Zowel met de auto als via het METROSTATION van Poortugaal bent u binnen 20 minuten in hartje Rotterdam!?

INDELING:

Begane grond: Entree, hal met meterkast (4 groepen), half betegeld toilet met fonteintje. De hal is voorzien van een tegelvloer.

De woonkamer bevindt zich over de gehele breedte aan de tuinzijde. Er is een kleine opbergruimte onder de trap en een deur naar de tuin. In de woonkamer is ruimte voor een riante zithoek en een grote eettafel.

Aan de voorkant van het huis vindt u de uitgebouwde open keuken. Deze is voorzien van een moderne hoekopstelling met witte kasten en Belgisch natuurstenen blad. Er is diverse inbouwapparatuur aanwezig: een 4-pits gasfornuis met oven, afzuigkap en vaatwasser. Vanuit de keuken komt u direct in de bijkeuken/berging. Deze is tevens van buitenaf te bereiken en ideaal te gebruiken voor fietsen en voorraad.

De woonkamer en keuken zijn voorzien van een houten vloer.

1e verdieping: Overloop, 3 slaapkamers en badkamer. De hoofdslaapkamer ligt aan de achterzijde met zicht op de tuin. De 2e slaapkamer vindt u aan de voorkant en de 3e slaapkamer tevens aan de tuinkant. De moderne badkamer is geheel voorzien van betegeling met o.a. mozaïek. Er zijn een ruime douchecabine, meubel met dubbele wastafel v.v. Belgisch natuurstenen blad, 2e toilet (hangcloset) en handdoekradiator aanwezig. De vloer is voorzien van comfortabele vloerverwarming.

De gehele 1e verdieping is voorzien van een doorlopende laminaatvloer.

2e verdieping: Voorzolder, 4e slaapkamer, berging. Op de voorzolder met groot dakraam is ruimte voor de was-/droogopstelling en hangt de gloednieuwe Remeha CV-combiketel uit 2018. De 4e slaapkamer heeft eveneens een groot dakraam. Van hieruit is verder de ruime berging te bereiken. Zowel de voorzolder als de slaapkamer hebben een open nok voor een extra ruimtelijk gevoel. Door hier een vliering in te maken, kunt u extra opbergruimte realiseren.

De gehele 2e verdieping is voorzien van een doorlopende laminaatvloer.

Buiten: De woning heeft aan de voorzijde een fijn rustige ligging in een kindvriendelijke straat met voldoende parkeerruimte. Aan de achterkant vindt u een zee van rust en ruimte: de heerlijk diepe achtertuin op het zuidoosten. Deze is schitterend aangelegd met sierbestrating, houten vlonders en groenborders. Achterin grenst de tuin aan het water met een houten vlonder. In de tuin is een vaste kast en een houten tuinhuis aanwezig als opbergruimte. Op de achtergevel hangt een handmatig bedienbaar zonnescherm.

KENMERKEN:

- Fijne gezinswoning met 4 slaapkamers;

- Rustige ligging in kindvriendelijke woonwijk;

- Diepe en zonnige achtertuin op het zuidoosten;

- Achtertuin aan het water is schitterend aangelegd;

- Stenen berging aan de voorzijde (circa 6 m2);

- Houten tuinhuis in de achtertuin (circa 5 m2);

- Gloednieuwe Remeha CV-combiketel uit 2018;

- Extern schilderwerk uitgevoerd in 2018;

- Grotendeels hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- De woning is volledig geïsoleerd;

- Perceel 190 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 111 m2;

- Inhoud circa 377 m3;

- Bouwjaar circa 1986.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy