Lokkertsemolenweg 222

te Hoogvliet Rotterdam

€ 195.000,-- Kosten Koper

Verkocht

STARTERS OPGELET! Een zeer verzorgd 3-kamerappartement op de 2e verdieping met VRIJ UITZICHT over groen en een ZONNIG BALKON op het westen. De woning is gelegen in gebouw ‘D Watermolen’ in de fijne woonwijk Tussenwater in Hoogvliet. Het appartement heeft een RUIME WOONKAMER, een open keuken met inbouwapparatuur, 2 slaapkamers en een badkamer met bad én douche. Opbergruimte genoeg: er is boven een berging met wasaansluitingen en beneden een EIGEN BERGING in de onderbouw. Het moderne complex uit 2000 heeft een liftinstallatie en video-intercom. Het appartement staat op erfpachtgrond afgekocht tot 2049. Het complex ligt in een rustige omgeving met op loop- en fietsafstand het metrostation (binnen 20 minuten in Rotterdam), basisscholen en winkelcentrum ‘De Binnenban’. Direct voor de deur is meer dan VOLDOENDE PARKEERGELEGENHEID aanwezig. Kom zelf kijken!

INDELING:

Begane grond: Entree, afgesloten representatieve hal met video-intercom en brievenbussen, lift en trappenhuis, toegang tot de bergingen.

2e verdieping: Via de entree bereikt u de hal met toegang tot alle vertrekken. In de hal vindt u de meterkast (9 groepen), berging met Remeha CV-combiketel (2018) en wasaansluitingen en half betegeld toilet met fonteintje.

De ruime woonkamer aan de achterzijde van de woning heeft heerlijk vrij uitzicht over groen en geeft toegang tot het balkon. Er is voldoende ruimte voor een riante zithoek en grote eettafel. De half open keuken is uitgevoerd in hoekopstelling met diverse inbouwapparatuur: een 4-pits inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en combimagnetron.

Het balkon ligt op het zonnige westen. Met uitzicht over het groene park geniet u hier ’s middags en ’s avonds heerlijk van het zonnetje!

Het appartement beschikt verder over een ruime masterbedroom en 2e slaapkamer met grote ramen. Beide kamers liggen ook aan de parkzijde. De volledig betegelde badkamer ingericht met wastafelmeubel, douchecabine én een bad.

De woning is voorzien van een lichtkleurige doorlopende laminaatvloer (2019).

KENMERKEN:

- Verzorgd complex met liftinstallatie en video-intercom;

- Voldoende parkeergelegenheid direct voor de deur;

- Ruim appartement met 2 slaapkamers;

- Woonkamer en slaapkamers met vrij uitzicht;

- Zonnig balkon op het westen met vrij uitzicht;

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- Berging boven én eigen berging in de onderbouw;

- Remeha CV-combiketel uit 2018;

- Erfpachtcanon afgekocht t/m 11-01-2049;

- VVE actief, bijdrage: €132,- p/m;

- Woonoppervlak circa 74 m2;

- Inhoud circa 221 m3;

- Bouwjaar circa 2000.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy