Slotsedijk 167

te Rhoon

€ 495.000,-- Kosten Koper

Verkocht

In het buitengebied van Rhoon ligt deze charmante VRIJSTAANDE WONING uit 1925 op een ROYAAL PERCEEL van 1.295 m2. De woning is zowel intern als extern gedateerd, dit biedt u de mogelijkheid om het geheel NAAR EIGEN SMAAK TE VERBOUWEN. Gezien de grootte van het perceel is het bouwen van een RIANTE DROOMVILLA ook zeker een optie. Het authentieke huis treft u op een idyllische locatie langs een rustige dijk aan de noordkant van het dorp Rhoon. Er zijn zelfs nog originele details aanwezig, zoals de GLAS-IN-LOOD-RAMEN. De huidige woning beschikt over een sfeervolle woonkamer met serre, keuken met bijkeuken, badkamer en 2 slaapkamers op de begane grond en 3 slaapkamers met dakkapellen op de 1e verdieping. In de ruime tuin heeft u de GEHELE DAG ZON en volledige PRIVACY door het aanwezige groen en de bomen. De woning is gelegen op FIETSAFSTAND van diverse winkels, scholen en het metrostation. Binnen enkele autominuten bereikt u diverse uitvalswegen, het havengebied en het stadscentrum van Rotterdam (2o minuten).

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, hal met meterkast, toilet, spiltrap en toegang tot de kelderruimte.

Aan uw rechterzijde de sfeervolle woonkamer met open haard. Aangrenzend de lichte serre van kunststof en glas. Vanuit de woonkamer en serre heeft u schitterend zicht op de groene tuin.

De keuken in het midden van de woning is voorzien van een eenvoudige opstelling. Deze is groot genoeg voor een royale keukenopstelling en een gezellige ontbijttafel. Van hieruit toegang tot de bijkeuken met wasaansluitingen en deur naar de zijtuin.

Voorin de woning bevinden zich via een tussenhalletje twee ruime slaapkamers en een badkamer. De badkamer heeft een ligbad, douchecabine, wastafel en 2e toilet.

1E VERDIEPING: Overloop, 3 slaapkamers. Op de 1e verdieping treft u 3 slaapkamers met dakkapellen. Deze verdieping beschikt over veel opbergruimte achter de aanwezige knieschotten. Hier hangt tevens de Remeha CV-combiketel uit 2015. Deze verdieping heeft een hoogte van 1,91 meter.

BUITEN: De buurweg aan de zijkant van de woning geeft toegang tot meerdere huizen in het straatje. De woning beschikt over een royale rondom de woning gelegen tuin. De tuin is begroeid met veel groen en volwassen bomen, dit zorgt buiten én binnen voor veel privacy.

De tuin aan de voorzijde zorgt voor een groene zone tussen de dijk en het huis. Hier kunt u een fijne plek maken om ’s zomers in de schaduw te zitten en uit te kijken op de charmante voorgevel. De diepe achtertuin is gericht op het westen. Hier geniet u de gehele dag en avond van de zon.

Achterin de tuin staat een charmant stenen bijgebouw dat kan worden gebruikt als garage of kan worden omgetoverd tot een atelier of gastenverblijf. Vanaf de zijweg heeft u achter de garage op eigen terrein een parkeerplaats.

NIEUWBOUW: Het bestemmingsplan geeft op deze locatie toestemming voor het bouwen van een riante nieuwbouwwoning. Zo is er al een plan ontwikkeld voor het bouwen van een luxe vrijstaande villa met overkapping en oprit. Om u een beeld te geven van de mogelijkheden, hebben wij een impressie van deze mogelijke woning voor u toegevoegd. Doordat het perceel een grootte heeft van maar liefst 1.295 m2, zijn de afmetingen van de mogelijke woning zeer interessant!

Een aantal gegevens uit het bestemmingsplan op een rij:

- Hoofdgebouw binnen het bouwvlak;

- Maximale bouwhoogte 7 meter (uitzondering 10 meter);

- Maximale goothoogte 4 meter (uitzondering 5 meter);

- Aanbouwen en bijgebouwen maximaal 75 m2;

- Kantoor-aan-huis of bed-and-breakfast toegestaan;

- Bouwstijl en afwerking in sfeer van buitengebied.

De omgeving is ideaal voor het bouwen van een gezinshuis op een rustige en natuurlijke locatie en toch vlakbij Rotterdam! Op fietsafstand treft u de gezellige dorpscentra van Rhoon en Poortugaal. Hier bevinden zich diverse winkels voor uw dagelijkse boodschappen, basisscholen en twee metrostations. Op loopafstand bereikt u het prachtige ‘Kasteel van Rhoon’ of brasserie ‘Het Wapen van Rhoon’ waar u kunt genieten van een heerlijk hapje en drankje. Ontspanning vindt u verder op de fiets over de polderdijken, wandelend in ‘Bos Valckesteyn’, in de jachthaven of op de golfbaan. Recreatieve mogelijkheden genoeg! Via de aan de rand van het dorp gelegen snelwegen bent u met de auto binnen no-time in verschillende steden van de Randstad (Rotterdam 20 minuten) en het havengebied.

KENMERKEN:

- Charmante woning uit 1925 in gedateerde staat;

- Veel mogelijkheden naar eigen smaak te verbouwen;

- Unieke ligging aan geliefde dijk in Rhoon;

- Mooie kans voor een riante nieuwbouwvilla;

- Voortuin op het oosten met schaduw;

- Achtertuin op het westen met veel zon;

- Zolderverdieping op 1,91 meter hoogte (circa 65 m2);

- Vrijstaand stenen bijgebouw (circa 20 m2);

- Achterin de tuin een eigen parkeerplaats;

- Remeha CV-combiketel uit 2015;

- Perceel 1.295 m2 eigen grond;

- Woonoppervlakte circa 133 m2;

- Overige inpandige ruimte circa 65 m2;

- Inhoud circa 609 m3;

- Bouwjaar circa 1925.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy