Ghijseland 157

te Rhoon

€ 479.500,-- Kosten Koper

Verkocht

Op zoek naar een 2^1-kapwoning met HEEL VEEL RUIMTE en ook nog eens MODERN AFGEWERKT? Dit is het huis! Het grootste type van de kindvriendelijke woonwijk ‘Ghijseland’. Aan een autovrij voetpad vindt u deze fijne woning met maar liefst 5 slaapkamers. KLUSSEN IS NIET NODIG: in 2014 zijn de keuken en het sanitair vernieuwd en in 2018 is het dak geïsoleerd. Het fijne gezinshuis heeft een LICHTE WOONKAMER, separate keuken, bijkeuken, 5 slaapkamers en badkamer. Opbergruimte is er genoeg: op de grote voorzolder, achter knieschotten en in de INPANDIG BEREIKBARE GARAGE. Zowel de voortuin als de achtertuin zijn modern aangelegd en bieden de gehele dag zon. De ligging is zeer gunstig met op loopafstand alle voorzieningen van het gezellige dorp Rhoon (metrostation, winkels, basisscholen en meer). Voor rust en ruimte bezoekt u de prachtige natuur van de polders aan de rand van het dorp en met de auto zoekt u binnen 20 minuten de levendigheid op in hartje Rotterdam.

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, royale hal met meterkast (8 groepen), trapopgang, half betegeld toilet met hangcloset en fonteintje, toegang tot zowel de woonkamer als de separate keuken.

De ruime woonkamer bevindt zich over de gehele diepte van de woning en heeft daardoor zowel aan de voor- als de achterzijde veel lichtinval. Hier is ruimte voor een royale zithoek bij de open haard. Een leuk detail is de gezellige diepe vensterbank. Een grote eettafel past gemakkelijk aan de tuinzijde. Afhankelijk van de indeling is het zelfs mogelijk een leuke speelhoek voor kinderen te creëren.

De separate keuken is in 2014 geheel vernieuwd in hoekopstelling met witte kasten en lichtgrijs composiet werkblad. De moderne keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur: een 5-pits gaskookplaat, brede afzuigkap, vaatwasser, hoge koelkast en oven. In de keuken is een ondiepe vaste kast en een deur naar de bijkeuken aanwezig. Op de plaats van de vaste kast is het mogelijk een doorgang naar de woonkamer te maken!

Grenzend aan de keuken en de tuin vindt u de vergrote bijkeuken. Hier zijn een klein keukenblok met spoelgelegenheid en de was-/droogaansluitingen aanwezig. Heel praktisch! Aansluitend is toegang tot de garage met garagedeur grenzend aan het parkeerpleintje.

De hal, keuken en bijkeuken zijn voorzien van een moderne zwarte tegelvloer. De woonkamer is voorzien van een fraaie eikenhouten vloer.

1E VERDIEPING: Overloop, 4 slaapkamers, badkamer. De grootste slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning met zicht op de tuin. In de 2e slaapkamer aan de voorzijde is een vaste kast met schuifdeuren aanwezig. De 3e slaapkamer is in gebruik als kantoor, maar zeker groot genoeg als kinderkamer. De 4e slaapkamer is heel bijzonder: deze heeft toegang tot het balkon én is voorzien van een speelse slaapvide. Kortom: 4 goede slaapkamers op deze verdieping! De badkamer is in 2014 geheel vernieuwd met lichtgrijze tegels tot aan het plafond. Hier heeft u beschikking over een inloopdouche met regendouchekop, meubel met dubbele wastafel en 2e toilet (hangcloset).

Op de 1e verdieping is een deel voorzien van laminaatvloeren en een deel van houten vloerdelen.

2E VERDIEPING: Grote voorzolder, 5e slaapkamer. Op de voorzolder zijn twee Velux dakramen aanwezig en hangt de Intergas CV-combiketel uit 2006. De slaapkamer op deze verdieping wordt gebruikt als masterbedroom met ingebouwde kast met schuifdeuren, grote dakkapel en dakraam. Op de zolderverdieping is rondom opbergruimte achter knieschotten aanwezig.

De 2e verdieping is geheel voorzien van houten vloerdelen.

BUITEN: De woning ligt aan de voorzijde aan een autovrij voetpad. Veilig voor kinderen en dit zorgt voor veel privacy. Parkeren doet u op het parkeerterrein aan de achterzijde. Zowel de voor- als achtertuin zijn modern aangelegd met grijze tegels, grind en houten vlonders. Voor de keuken is een fijn stukje tuin waar u overdag ook in het voor- en najaar van de zon kunt genieten. De achtertuin op het noorden heeft een vrij ligging door de afstand tot andere woningen. Hier is ’s zomers de gehele dag zon. De tuin is voorzien van houten schuttingen met achterom en een deur naar de bijkeuken.

KENMERKEN:

- Héél veel ruimte met maar liefst 5 slaapkamers;

- Ligging in de kindvriendelijke woonwijk ‘Ghijseland’;

- Moderne afwerking: keuken en sanitair uit 2014;

- Achtertuin op het noorden met ’s zomers veel zon;

- Voor- en achtertuin modern aangelegd;

- Inpandig bereikbare garage (circa 13 m2);

- Gehele dak is in 2018 geïsoleerd;

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- Extern schilderwerk in 2019 uitgevoerd;

- Intergas CV-combiketel uit 2006;

- Perceel 230 m2 eigen grond;

- Woonoppervlakte circa 189 m2;

- Inhoud circa 615 m3;

- Bouwjaar circa 1972.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy