Goudzoeker 20

te Rhoon

€ 379.000,-- Kosten Koper

Verkocht

VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

In de populaire woonwijk ‘Portlandsehoek’ mogen wij u deze ZEER ROYALE RIJWONING aanbieden. Dit is het diepste type woning van de wijk én heeft op de begane grond een uitbouw. Een PERFECT HUIS VOOR GEZINNEN met scholen, winkels en openbaar vervoer aan het einde van de straat. Het huis heeft een ruime en sfeervolle woonkamer, LUXE OPEN KEUKEN, 3 slaapkamers, fraaie badkamer en een grote zolderkamer met extra toilet. Ideaal voor logees of oudere kinderen! De achtertuin op het oosten heeft ’s zomers DE GEHELE DAG ZON. De jonge woonwijk ligt op een gunstige locatie nabij uitvalswegen (hartje Rotterdam binnen 20 minuten), maar ook de natuur van de polders binnen handbereik. Uw auto zet u op de RUIM VOLDOENDE PARKEERPLEKKEN voor de deur. De woonwijk is KINDVRIENDELIJK vormgegeven met veel groen en speelvoorzieningen.

INDELING:

Begane grond: Entree, hal met meterkast (9 groepen) en trapopgang, modern geheel betegeld toilet met hangcloset en fonteintje.

De uitgebouwde woonkamer treft u aan de achterzijde van het huis. Deze is ruim en licht door de uitbouw en schuifpui die toegang biedt tot de tuin. De woonkamer geeft meer dan voldoende ruime aan een riante zithoek en grote eettafel. Een mooie blikvanger in de zithoek is de sfeervolle verdiepte wand met elektrische haard en aansluitingen voor televisie. Opbergruimte heeft u in de handige trapkast.

In de keuken aan de voorzijde van de woning is een moderne en riante opstelling aanwezig v.v. lichtkleurig composiet aanrechtblad. Deze is vormgegeven met o.a. een schier kookeiland en een hoge kastenwand. De keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur: een 4-pits inductiekookplaat, plafondafzuiging, vaatwasser, magnetron, oven, extra hoge koelkast, extra hoge vriezer en Quooker.

De gehele begane grond is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming. Alle wanden zijn voorzien van glad stucwerk.

1e verdieping: Overloop, 3 slaapkamers en badkamer. De masterbedroom ligt over de gehele breedte aan de achterzijde van het huis. Aan de voorzijde treft u de 2e en 3e slaapkamer. In het midden van de woning bevindt zich de fraaie badkamer met o.a. een ingebouwde nis met mozaïek tegels en inbouwspots. Er is een royale inloopdouche met glazen wand, wastafelmeubel, handdoekradiator en 2e toilet (hangcloset) aanwezig.

De gehele 1e verdieping is voorzien van een doorlopende laminaatvloer. Alle wanden zijn voorzien van glad stucwerk.

2e verdieping: De volledige zolder is ingericht als gigantische zolderkamer met een deur bovenaan de trap. Er is een groot dakraam aan de voorzijde en een klein dakraam aan de achterzijde. De zolderkamer is een perfecte grote slaapkamer of ideaal voor het ontvangen van logees. Het is uiteraard ook mogelijk de zolder op te splitsen in 2 slaapkamers. In de ingebouwde kastenwand met schuifdeuren vindt u de was-/droogaansluitingen, een 3e toilet (hangcloset) met fonteintje en de Intergas CV-combiketel uit 2009. Opbergruimte heeft u op de grote vliering en achter de knieschotten.

De gehele 2e verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

Buiten: De woning is gelegen in een rustige straat met voldoende parkeerruimte voor de deur. Aan het einde van de straat bevindt zich een parkje met speelvoorzieningen. De achtertuin op het oosten geeft u ’s zomers de gehele dag zon. In het voorjaar en najaar kunt u al heerlijk buiten genieten onder de houten overkapping. De tuin is modern en onderhoudsarm aangelegd met grijze tegels, kunstgras en een houten vlonderterras. Achterin bevindt zich een stenen berging en achterom.

KENMERKEN:

- Groot type woning met uitbouw begane grond;

- Ideale woning voor (jonge) gezinnen;

- Moderne afgewerkte keuken en sanitair;

- Vier slaapkamers aanwezig (5 mogelijk);

- Scholen en winkels aan het einde van de straat;

- Voldoende parkeergelegenheid voor de deur;

- Achtertuin op het oosten (’s zomers zonnig);

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- De woning is volledig geïsoleerd;

- Intergas CV-combiketel uit 2009;

- Perceel 135 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 142 m2;

- Inhoud circa 430 m3;

- Bouwjaar circa 2009.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy