Goudzoeker 3

te Rhoon

€ 339.000,-- Kosten Koper

Verkocht

In de geliefde wijk ‘Portlandsehoek’ ligt deze leuke tussenwoning uit 2009 met ZONNIGE TUIN OP HET WESTEN en maar liefst 5 slaapkamers. Het huis is perfect voor gezinnen in een jonge en speelse woonwijk. De woning heeft een ruime woonkamer, moderne open keuken, 5 slaapkamers, moderne badkamer en grote wasruimte. De 2e verdieping is RECENT VERNIEUWD met o.a. een dakkapel. In de heerlijk zonnige achtertuin op het westen geniet u de gehele dag van de zon. De populaire woonwijk ligt op een GUNSTIGE LOCATIE: wat dacht u van om de hoek boodschappen doen, scholen aan het einde van de straat en binnen 20 minuten in het centrum van Rotterdam zijn? Er is verder voldoende parkeergelegenheid voor de deur, er zijn speelvoorzieningen voor kinderen. Comfortabel wonen!

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, hal met meterkast (7 groepen) en trapopgang, half betegeld toilet met fonteintje.

De woonkamer bevindt zich aan de achterkant van het huis met zicht op de tuin. Er is voldoende ruimte voor een zithoek en grote eettafel. Verder is de woonkamer voorzien van een handige trapkast en een deur naar de tuin.

De open keuken aan de voorzijde is uitgevoerd in hoekopstelling met witte kasten en een kunststof aanrechtblad. Verder is de keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur: een 4-pits gaskookplaat, brede afzuigkap, combioven, vaatwasser en koel-/vriescombinatie.

De gehele begane grond is voorzien van een doorlopende laminaatvloer en Spachtelputz wanden.

1E VERDIEPING:Overloop, 3 slaapkamers en badkamer. De masterbedroom ligt over de gehele breedte aan de achterzijde van het huis. Aan de voorzijde treft u de 2e en 3e slaapkamer. In het midden van de woning bevindt zich de moderne badkamer in grijs met witte kleurstelling. De badkamer heeft een inloopdouche met glaswand, groot wastafelmeubel, handdoekradiator en 2e toilet.

De gehele 1e verdieping is voorzien van een doorlopende laminaatvloer en Spachtelputz wanden.

2E VERDIEPING: De zolderverdieping is in 2018/2019 geheel verbouwd en ingericht met een gloednieuwe dakkapel! Zo beschikt de 2e verdieping nu over een overloop, 2 slaapkamers en een grote wasruimte. De 4e slaapkamer aan de achterzijde beschikt over een brede kunststof dakkapel (mei 2018) en inbouwspots. De 5e slaapkamer aan de voorkant heeft twee grote dakramen en inbouwspots. Beide kamers hebben opbergruimte achter knieschotten. In de royale wasruimte hangt de Intergas CV-combiketel uit 2009 en is een vlizotrap naar de opbergvliering.

De gehele 2e verdieping is voorzien van een doorlopende laminaatvloer en glad gestuukte wanden.

BUITEN:De woning is gelegen in een rustige straat met voldoende parkeergelegenheid. De achtertuin is gelegen op het westen, waardoor u de gehele dag kunt genieten van de zon. De tuin is modern aangelegd en voorzien van bestrating, kunstgras, groenborders en een elektrisch zonnescherm. Achterin de woning bevindt zich de stenen berging en achterom. De wijk beschikt over diverse speelgelegenheden voor kinderen, zo is er aan het einde van de straat een parkje met speeltuin.

KENMERKEN:

- Ideale woning voor gezinnen met 5 slaapkamers;

- Heerlijke zonnige achtertuin op het westen;

- Recent ingedeelde zolder met dakkapel (mei 2018);

- Scholen en winkels aan het einde van de straat;

- Voldoende parkeergelegenheid voor de deur;

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- De woning is volledig geïsoleerd;

- Intergas CV-combiketel uit 2009;

- Perceel 135 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 124m3;

- Inhoud circa 408 m3;

- Bouwjaar circa 2008;

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy