Jan Kooijmanlaan 10

te Rhoon

€ 639.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Altijd al in een van de meeste geliefde straten in het hart van Rhoon willen wonen? Dit is uw kans! Wij bieden dit SFEERVOLLE VRIJSTAANDE HUIS uit de jaren ’50 te koop aan. Buiten is er een HEERLIJKE ZONNIGE TUIN rondom de woning met veel privacy door de beschutte ligging. De woning biedt u een riante woonkamer met openslaande deuren, een moderne keuken, WIJNKELDER, 3 ruime slaapkamers, badkamer en grote opbergzolder met 2 kleinere slaapkamers. Op eigen terrein is een OPRIT VOOR MEERDERE AUTO’S en toegang tot de stenen aangebouwde garage. Het gezellige Rhoon biedt een DORPSE WOONOMGEVING met op loop- en fietsafstand in het centrum alle winkels voor uw dagelijkse boodschappen, verschillende basisscholen en het metrostation met verbinding naar Rotterdam (20 minuten). Recreatief komt u tot rust in de SCHITTERENDE NATUUR van de polders en de ‘Oude Maas’ of zoekt u ontspanning in de jachthaven of op de golfbaan.

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, hal met trapopgang en toegang tot de kelder, volledig betegeld toilet met fonteintje. Vanuit de hal kunt u alle vertrekken bereiken: de woonkamer, de keuken en de garage.

De kelder met een stahoogte van 1,73m is verdeeld in twee ruimten die in gebruik zijn als bergruimte en als wijnkelder. De inpandig bereikbare stenen garage is voorzien van een elektrische deur, meterkast (11 groepen), Vaillant CV-combiketel (2004), wasmachineopstelling en deur naar de tuin. De garage is voorzien van een tegelvloer.

Bij binnenkomst in de woonkamer ervaart u direct de lichtinval en het zicht de tuin in. Door de grote ramen rondom en de openslaande deuren naar de tuin heeft u bijna het gevoel buiten te zitten! In de woonkamer van L-vorm is ruimte voor een zithoek bij de gezellige openhaard met klassieke schouw en voor een grote eettafel. De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer.

De ruime separate keuken is uitgevoerd in landelijke stijl met roomwitte kasten en een zwart natuurstenen aanrechtblad. De keuken heeft veel opbergruimte in de aanwezige kasten en is voorzien van diverse inbouwapparatuur: een Boretti 6-pits gasfornuis met extra brede heteluchtoven, brede afzuigkap, koelkast en vaatwasser. De keuken heeft een deur naar de tuin en is voorzien van een stenen vloer met glad gestuukte wanden.

1E VERDIEPING: Royale en lichte overloop, 3 slaapkamers en badkamer. De hal is voorzien van tapijt.

Aan uw rechterhand treft u de grote masterbedroom. Een zee aan licht komt in deze kamer binnen door o.a. de openslaande deuren naar het balkon. Wat een fijne sfeer! Deze kamer heeft voldoende ruimte om aangrenzend een werkplek of inloopkast te realiseren. Er zijn verder elektrische rolluiken en toegang tot de badkamer.

De volledig betegelde badkamer is voorzien van een ligbad met douche, 2 wastafels, 2e toilet en handdoekradiator. De badkamer is ook vanaf de hal te bereiken.

De 2e slaapkamer aan de achterzijde van de woning is ruim en voorzien van een wastafel. De 3e slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. Beide slaapkamers hebben beschikking over ingebouwde kasten.

Alle slaapkamers zijn voorzien van lichtkleurig laminaat.

2E VERDIEPING: Overloop met dakraam, 2 zolderkamers met zijraampje. Deze verdieping is nu in gebruik als opbergzolder, maar is met een stahoogte van 2,07m goed bruikbaar als slaapruimte. Door het toevoegen van een dakkapel (achterzijde vergunningsvrij) zal de zolder ruimer aanvoelen en meer lichtinval krijgen. Zo heeft u in totaal 5 slaapkamers in de woning! De zolder is voorzien van lichtkleurige laminaatvloeren.

BUITEN: De woning heeft een royale rondom gelegen tuin met veel privacy en groen. De rustige en charmante straat aan de voorzijde is fijn wonen. Met kinderen ook zeer veilig. De voortuin beschikt over een oprit voor meerdere auto’s met toegang tot de garage en tuin. Zodra u de woning passeert naar de achterzijde verschijnt daar de prachtige achtertuin. Hier kunt u heerlijk genieten van het buitenleven in zon en schaduw. De tuin is ingericht met een groot grasveld, diverse groenborders, volwassen bomen en een houten tuinhuis. Grenzend aan het huis heeft de tuin een groot terras waar u heerlijk kunt dineren. De tuin heeft overigens voldoende ruimte om nog leuke toevoegingen te doen: een buitenkeuken, veranda of misschien zelfs een eigen zwembad?

KENMERKEN:

- Sfeervolle vrijstaande woning in geliefde straat;

- Drie slaapkamers en twee zolderkamers aanwezig;

- Ruime eigen oprit voor meerdere auto’s;

- Beschut gelegen en zonnige tuin rondom;

- Aangebouwde stenen garage (circa 22 m2);

- Houten tuinhuis in de achtertuin (circa 6 m2);

- Kelder op stahoogte met 2 ruimten (circa 12 m2);

- Houten kozijnen met vrijwel geheel dubbele beglazing;

- Dakisolatie aanwezig + vloerisolatie deels aanwezig;

- Extern schilderwerk jaarlijks bijgehouden;

- Vaillant CV-combiketel uit 2004;

- Perceel 741 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 155 m2;

- Inhoud circa 613 m3;

- Bouwjaar circa 1955;

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy