Groene Kruisweg 475

te Rhoon

€ 450.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Deze UNIEKE VRIJSTAANDE WOONBOERDERIJ uit 1928 met veel authentieke details en allerlei mogelijkheden treft u op een bijzondere locatie in Rhoon. Een perfect huis voor ondernemers, kunstenaars of iemand die veel buitenruimte (voor dieren) zoekt. Het huis staat op een GROOT PERCEEL GROND met inpandige garage, groot tuinhuis (ideaal als atelier) en diverse dierenverblijven. De woning is zowel intern al extern gedateerd, dit biedt u de mogelijkheid om het geheel TE VERBOUWEN TOT UW DROOMHUIS. Er zijn een ruime woonkamer, een separate leefkeuken, 3 slaapkamers en 2 badkamers aanwezig. De inpandige garage heeft een bijkeuken en een 4e slaapkamer op de voormalige hooizolder. De ROYALE TUIN is verdeeld in een verrassend grote oprit en een riante zij- en achtertuin met diverse terrassen en grasveld. Het charmante huis bevindt zich secundair aan de Groene Kruisweg en is alleen toegankelijk voor bestemmingsverkeer. De woning ligt OP LOOPAFSTAND VAN HET DORPSHART van Rhoon met diverse winkels en scholen. Met de auto of via het metrostation bent u binnen 20 minuten in Rotterdam.

DE PRIJS VAN DE WONING IS NADER OVEREEN TE KOMEN. U BENT VRIJ OM EEN GEMOTIVEERD BOD UIT TE BRENGEN.

INDELING:

BEGANE GROND:Via de entree bereikt u de tochthal die toegang geeft tot de woonkamer. De ruime woonkamer is voorzien van grote originele schuiframen en een haardplaats met fraaie marmeren schouw. Vanuit de woonkamer bereikt u de leefkeuken aan de achterzijde van de woning. De keuken beschikt over een authentiek keukenblok met granito blad en twee vaste kasten met veel opbergruimte. Er is tevens een schouw met gashaard aanwezig. Vanuit de keuken is ook toegang tot de (wijn-)kelder, de bovenverdieping en de inpandige garage. Aan de achterkant van het huis is een tochthal aanwezig met toegang tot achtertuin en de badkamer met toilet, douche en wastafel. Via de andere zijde van de keuken heeft u toegang tot de garage.

De bijzonder grote garage is voorzien van een lichtkleurige tegelvloer en is zeer geschikt om te gebruiken als hobby- of praktijkruimte. De garage heeft aan de voorzijde grote openslaande deuren en aan de achterzijde een boerderijdeur. In de garage is tevens de Vaillant CV-combiketel, de groepenkast en een gashaard aanwezig. Achterin de garage treft u -in de voormalig paardenruif- de bijkeuken met keukenblad v.v. gootsteen. In de garage is een deur naar de aangebouwde berging en de trapopgang naar de voormalige hooizolder aanwezig.

1E VERDIEPING: Overloop, 4 slaapkamers en badkamer. De 1e verdieping is voorzien van 4 ruime slaapkamers (waarvan 1 op de voormalig hooizolder). De hooizolder in gebruik als grote slaapkamer heeft diverse vaste kasten. Een prachtige ruimte met de authentieke balkenconstructie in zicht! Daarnaast is er een slaapkamer met een vide. Vanaf deze vide zijn twee zolderbergingen te bereiken. Ook de 3e en 4e slaapkamer zijn ruim en voorzien van vaste kasten. De badkamer is volledig betegeld en beschikt over een ligbad, wastafel en toilet.

De woning is grotendeels voorzien van houten kozijnen met enkele beglazing en deels van kunststof dakkapellen met dubbele beglazing. Er zijn in de woning veel authentieke details aanwezig, zoals fraaie paneeldeuren, een marmeren schouw en de kapconstructie met draagbalken.

BUITEN: De woning beschikt over een ruime tuin rondom de woning met diverse schuren, dierenverblijven en een fraai tuinhuis. Via het handmatige hek bereikt u de grote oprit met voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto’s. Aan de voorzijde bevinden zich diverse dierenverblijven, waaronder een kippenren en grote vogelvolière (met elektra en opbergruimte). Aan de zijkant van de woning ligt een groot terras waar u heerlijk kunt genieten van zon of schaduw. In de tuin staat verder een groot tuinhuis met veel glas dat perfect geschikt is als clubhuis, atelier of als overdekte buitenkeuken. Er is verder een grasveld met kinderspeelgelegenheid en een kinderspeelhuis. Via het grasveld heeft u ook toegang tot een stuk grond van gemeente Rotterdam dat in gebruik is als moestuin. Daarvoor wordt een gebruiksvergoeding gevraagd van € 1.944.- per jaar.

KENMERKEN:

- Vrijstaande woning met diverse bijgebouwen;

- Vol met authentieke details w.o. paneeldeuren en schouw;

- Grote woning met 4 ruime slaapkamers en 2 badkamers;

- Inpandige garage, ook geschikt als praktijkruimte (circa 56 m2);

- Aangebouwde houten berging zijkant (circa 24 m2);

- Fraai vrijstaand tuinhuis met veel glas (circa 51 m2)

- Houten berging in de achtertuin (circa 7 m2);

- Houten bergingen op de oprit (circa 25 m2);

- Grote vrijstaande vogelvolière en kippenren;

- Grotendeels houten kozijnen met enkele beglazing;

- Deels kunststof dakkapellen met dubbele beglazing;

- Vaillant CV-combiketel uit 2019;

- Perceel 1.580 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 200 m2;

- Inhoud circa 985 m3;

- Bouwjaar circa 1928.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2023 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy