Het Loo 11

te Poortugaal

€ 372.500,-- Kosten Koper

Verkocht

Een INSTAPKLARE TUSSENWONING uit 2009 met DUBBELE UITBOUW en zonnige achtertuin in de geliefde wijk ‘Kasteeltuinen’ in Poortugaal. Klussen is niet nodig! De woning is luxe afgewerkt met een MODERNE KEUKEN EN BADKAMER, maar ook een fraaie tegelvloer met vloerverwarming en glad gestuukte wanden. Een ideale strakke basis om uw eigen kleur en meubels aan toe te voegen! Dit heerlijke rijtjeshuis is ingedeeld met een UITGEBOUWDE WOONKAMER, open keuken, 3 grote slaapkamers, badkamer en vrij in te delen zolder (2 extra slaapkamers mogelijk). In de royale ACHTERTUIN OP HET ZUIDWESTEN kunt u de gehele dag genieten van de zon. Deze wijk heeft een schitterende uitstraling door de mooie bouwstijl. De locatie biedt een JONGE WOONOMGEVING met veel parkeergelegenheid voor de deur en diverse speelparkjes voor kinderen. Lopend bereikt u basisscholen, het dorpscentrum van Poortugaal en het metrostation. De wijk is GOED BEREIKBAAR via diverse uitvalswegen (binnen 20 minuten naar het centrum van Rotterdam).

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, hal met meterkast (10 groepen), modern half betegeld toilet met hangcloset en fonteintje.

De moderne open keuken aan de voorzijde van de woning is ingedeeld met hoekopstelling en kastenwand en afgewerkt met hoogglans witte kasten en zwart composiet werkblad. In de keuken is diverse inbouwapparatuur van Miele aanwezig: een 4-pits inductiekookplaat, brede RVS-afzuigkap, vaatwasser, koel-/vriescombinatie, combi-oven, stoomoven en koffiemachine (defect). Hier komt u niks tekort!

Aan de tuinzijde treft u de lichte woonkamer met grote raampartij en openslaande deuren. De royale woonkamer tijdens bij de bouw voorzien van een grote uitbouw. Er is voldoende ruimte voor een riante eet- en zithoek en praktische opbergruimte in de handige trapkast.

De gehele begane grond is voorzien van een grijze tegelvloer met vloerverwarming.

1E VERDIEPING: Overloop, 3 slaapkamers, badkamer en separaat toilet. De masterbedroom aan de voorkant ligt over de gehele breedte van het huis. De 2e en 3e slaapkamer aan de achterzijde zijn beide extra ruim doordat ook deze verdieping een uitbouw heeft. De moderne badkamer is afgewerkt met tegels in grijs/witte kleurstelling. Er is een ruime inloopdouche met glazen wand, wastafelmeubel en handdoekradiator aanwezig. Het separate 2e toilet met hangcloset en fonteintje is half betegeld in aansluitende kleurstelling.

De gehele 1e verdieping is voorzien van een doorlopende laminaatvloer en glad gestuukte wanden.

2E VERDIEPING: Vrij in te delen zolder met mogelijkheden voor 2 extra slaapkamers. Op deze verdieping zijn 2 grote dakramen aanwezig aan de voor- en achterzijde. Zonder vergunning is het toegestaan aan de achterzijde een grote dakkapel toe te voegen! Ideaal wanneer u 2 extra slaapkamers wilt realiseren. Op de zolderverdieping vindt u tevens de Intergas CV-combiketel (2009) en de was-/droogaansluitingen.

De gehele 2e verdieping is voorzien van een doorlopende laminaatvloer en glad gestuukte wanden.

BUITEN: De woning heeft aan de voorzijde een fijne rustige ligging in een kindvriendelijke straat met voldoende parkeergelegenheid. De royale achtertuin op het zuidwesten is onderhoudsvrij aangelegd met moderne terrastegels en diverse groenborders. Achterin is een houten berging en achterom aanwezig. Op de achtergevel hangt een elektrisch zonnescherm en er is diverse verlichting aanwezig.

KENMERKEN:

- Stijlvol wonen in een wijk met uitstraling;

- Kindvriendelijke woonwijk met speeltuintje;

- Volledig instapklaar: klussen is niet nodig;

- Moderne afwerking met o.a. gestuukte wanden;

- Veel parkeerruimte voor de deur aanwezig;

- Zonnige achtertuin op het zuidwesten;

- Houten berging in de achtertuin (circa 6 m2);

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- De woning is volledig geïsoleerd;

- Intergas CV-combiketel (2009);

- Niet-bewoningsclausule van toepassing;

- Perceel 142 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 133 m2;

- Inhoud circa 474 m3;

- Bouwjaar circa 2009.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy