Oud Rhoonsedijk 14

te Rhoon

€ 450.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Een prachtige woning met de WAUW-factor! Tot in de puntjes afgewerkt met een geweldige sfeer en veel lichtinval. Dit fantastische huis ligt aan de charmante Oud Rhoonsedijk met PARKEERPLAATS op de eigen oprit. Aan de achterzijde grenst de zonnige en strak aangelegde tuin aan een autoluw parkeerpleintje. De geschakelde twee-onder-één-kapwoning heeft een WAANZINNIGE LIVING grenzend aan de tuin, LUXE KEUKEN UIT 2017, ruime inpandige berging, 3 slaapkamers, badkamer en ruime zolder met vaste trap (mogelijkheid voor een 4e slaapkamer). De ligging aan de noordkant van Rhoon biedt een IDEALE GEZINSLOCATIE met winkels, scholen en horeca op loop- en fietsafstand. De perfecte mix van bereikbaarheid (metro en uitvalswegen) en een dorpse omgeving met volop natuur. Dit kan wel eens uw droomhuis zijn!

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, ruime en lichte hal met mooie open trapopgang, meterkast (6 groepen) en half betegeld toilet met fonteintje. De hal heeft een glazen schuifdeur naar de woonkamer en toegang tot de inpandige berging. De berging (voorheen garage) heeft houten openslaande deuren naar de oprit en een tegelvloer. Er is hier veel bergruimte voor bijvoorbeeld fietsen en een extra koelkast/vriezer.

De warme sfeer in het gehele huis begint al in de woonkamer. Hier voelt u zich meteen thuis! De stijlvolle living ligt over de gehele breedte van de woning met openslaande deuren naar de tuin. In de zithoek is een mooie inbouwkast geplaatst met ruimte voor de televisie. De eethoek is perfect voor etentjes met familie of vrienden. Gezellig!

Dé eyecatcher van het huis is absoluut de open keuken! Met zicht op de dijk aan de voorkant van het huis en direct contact met de living kunt u hier naar hartenlust koken. De luxe keuken is in 2017 geheel vernieuwd. Afgewerkt met mat zwarte kasten en graniet marmerlook werkblad. In de kastenwand is een Miele combi-stoomoven en combi-oven en een koel-/vriescombinatie aanwezig. De wandopstelling heeft een luxe Bora 4-pits kookplaat met geïntegreerde afzuiging, Quooker en vaatwasser. Alles wat u nodig heeft met veel opbergruimte!

De gehele begane grond is in 2017 voorzien van een schitterende eikenhouten vloer in Hongaarse punt met vloerverwarming. De wanden en plafonds zijn glad gestuukt.

1E VERDIEPING: Ruime overloop, 3 slaapkamers en badkamer. Leuk detail is de houten balkenconstructie welke zichtbaar is op de overloop. De masterbedroom aan uw linkerhand strekt zich over de gehele diepte van de woning. Een grote kamer met een ruimtelijk gevoel door de open nok en de twee dakramen. Ook de 2e en 3e slaapkamer zijn ruim en perfect te gebruiken als kinderkamer. De volledig betegelde badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche met glazen deur, meubel met dubbele wastafel, handdoekradiator en 2e toilet.

De gehele 1e verdieping heeft een nette laminaatvloer en glad gestuukte wanden.

2E VERDIEPING: Open zolderruimte met vaste trap en aan beide zijden een raam. Hier zijn de Remeha CV-combiketel (2010) en de wasaansluitingen aanwezig. Het is mogelijk op deze verdieping een 4e slaapkamer te realiseren.

De gehele 2e verdieping heeft een nette laminaatvloer en glad gestuukte wanden.

BUITEN: In de voortuin heeft u parkeerruimte op eigen oprit. De strak aangelegde achtertuin (2013) is gelegen op het zuidoosten en heeft een achterom naar het parkeerpleintje. Door de vrije ligging en lage bebouwing heeft u niet alleen veel privacy, maar ook de gehele dag zon in de tuin. In de tuin is verder een houten overkapping aanwezig.

KENMERKEN:

- Tot in de puntjes afgewerkte woning; instapklaar!

- Zeer prettige sfeer in de woning met veel lichtinval;

- Luxe keuken in modern zwart uit 2017;

- Voortuin met parkeerplaats op eigen oprit;

- Strak aangelegde achtertuin met zon en schaduw;

- Achterzijde grenzend aan autoluw parkeerpleintje;

- Inpandige berging met openslaande deuren (circa 11 m2);

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- Remeha CV-combiketel uit 2010;

- Perceel 203 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 132 m2;

- Inhoud circa 477 m3;

- Bouwjaar circa 1997.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy