Hovenier 5

te Rhoon

€ 274.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Deze NETTE TUSSENWONING met maar liefst TWEE TUINEN en HOUTEN GARAGE treft u in de rustige woonwijk ‘Rhoon Noord’. Een fijn huis met ruime woonkamer, een half open keuken, 3 slaapkamers, badkamer en een VRIJ IN TE DELEN ZOLDER (4e slaapkamer mogelijk). Er is diverse luxe aanwezig: vloerverwarming, airconditioning, alarm en een bubbelbad. Heerlijk genieten van zon en schaduw kan hier volop: de voor- en achtertuin zijn allebei even groot! In de voortuin op het oosten staat een stenen berging en gezellige overkapping, in de achtertuin op het westen een HOUTEN GARAGE met elektrische deur. De ligging is KINDVRIENDELIJK met aan de voorzijde een voetpad, een basisschool aan het einde van de straat en diverse speelvoorzieningen in de wijk. Op loop- en fietsafstand bereikt u het gezellige dorpscentrum van Rhoon en het METROSTATION. De nabij gelegen uitvalswegen brengen u met de auto binnen 20 minuten in hartje Rotterdam. Een heerlijk huis voor starters of (jonge) gezinnen!

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, hal met meterkast (11 groepen) en alarminstallatie, volledig betegeld toilet met fonteintje.

De woonkamer van het huis grenst aan de achtertuin. Deze heeft een handige trapkast met veel opbergruimte en is voorzien van airconditioning. Via een speels glazen halletje heeft u toegang tot de tuin.

Aan de voorzijde van de woning treft u de half open keuken. De keuken is ingedeeld in U-opstelling met veel opbergruimte w.o. een apothekerskast en draaicarrousel. Er is diverse inbouwapparatuur aanwezig: een 6–pits gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en koel-/vriescombinatie.

De gehele begane grond is voorzien van een lichtkleurige tegelvloer met vloerverwarming.

1E VERDIEPING: Overloop, 3 slaapkamers en badkamer. Aan de achterzijde van de woning treft u de masterbedroom met schuifwandenkast. Deze kamer heeft een groot dakraam v.v. verduisteringsgordijn en is voorzien van airconditioning. Aan de voorzijde van de woning treft u de 2e slaapkamer, eveneens met een groot dakraam v.v. verduisteringsgordijn. Aan de achterzijde treft u de ruime 3e slaapkamer. De badkamer is voorzien van een bubbelbad, douchecabine, wastafel, handdoekradiator en 2e toilet.

De gehele 1e verdieping is voorzien van een tapijtvloer.

2E VERDIEPING: Vrij in te delen open zolderruimte met groot dakraam v.v. verduisteringsgordijn. Hier kunt u een 4e slaapkamer realiseren! Eventueel met een dakkapel aan de achterzijde (vergunningsvrij). Op deze verdieping vindt u veel extra opbergruimte achter de knieschotten, de was-/droogaansluitingen, CV-combiketel uit 2003.

De gehele 2e verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

BUITEN: De woning heeft een rustige en kindvriendelijke ligging met aan de voorzijde een voetpad. Bijzonder aan deze woning is dat er twee tuinen zijn. Heerlijk! Zo kunt u altijd in de zon of schaduw zitten. De voortuin op het oosten heeft ’s ochtends zon en ’s middags schaduw. Hier is een stenen berging en houten overkapping aanwezig. De achtertuin op het westen heeft juist ’s middags zon en

’s avonds schaduw. Hier vindt u de houten garage met elektrische deur. De tuinen zijn aangelegd met bestrating en groen en zijn afgesloten met houten schuttingen v.v. elektrische poorten.

KENMERKEN:

- Rustige en kindvriendelijke ligging aan voetpad;

- Royale voortuin op het oosten met ochtendzon;

- Royale achtertuin op het westen met avondzon;

- Stenen berging (circa 6 m2) én houten garage (circa 13 m2);

- Airconditioning woonkamer en slaapkamer;

- Alarmsysteem + elektrische poorten aanwezig;

- Houten kozijnen met dubbele beglazing;

- De woning is volledig geïsoleerd;

- Intergas CV-combiketel uit 2003;

- Perceel 147m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 105 m2;

- Inhoud circa 233 m3;

- Bouwjaar circa 1982.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy