Dorpsdijk 83

te Rhoon

€ 209.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Ruime maisonnette met 2 GROTE SLAAPKAMERS én 2 BADKAMERS op een unieke locatie naast de historische dorpskerk van Rhoon. Dit fijne hoekappartement heeft een ruime woonkamer met INPANDIG BALKON, open keuken, 2 grote slaapkamers met 2 badkamers en een berging op het achterterrein. Het complex is gelegen aan de noordkant van Rhoon naast de historische kerk, het Kasteel van Rhoon en de brasserie. Het METROSTATION met verbinding naar Rotterdam bereikt u direct om de hoek! Parkeren kunt u gemakkelijk direct voor de deur op het grote PARKEERPLEIN. In het gezellige dorp vindt u alle voorzieningen die u nodig heeft: direct onder de woningen een gezondheidscentrum, eetgelegenheden op loopafstand, leuke winkels op fietsafstand en schitterende polders om te wandelen. Met de auto en de metro bent u binnen 20 minuten in hartje Rotterdam! Hier woont u rustig en centraal!

INDELING:

BEGANE GROND: Entree met brievenbussen, afgesloten trapopgang en toegang tot de bergingen op het achterterrein.

1E VERDIEPING: Aan het einde van de galerij betreedt u het appartement. Entree, hal met meterkast (6 groepen) en trapopgang, volledig betegeld toilet met hangcloset en deur naar de woonkamer.

Vanuit de woonkamer heeft u zicht op de historische dorpskerk. Uniek uitzicht! De royale woonkamer heeft voldoende ruimte voor een fijne zithoek. Er is een trapkast met extra opbergruimte en een deur naar het inpandige balkon op het noorden. In het middengedeelte tussen woonkamer en keuken is ruimte voor een eettafel.

Aan de galerijzijde bevindt zich de open keuken. De keuken is uitgevoerd in een keurige doch eenvoudige hoekopstelling met diverse inbouwapparatuur: een 3-pits inductiekookplaat, afzuigkap en combimagnetron. Er is een handige vaste kast aanwezig de Nefit CV-combiketel (2003) en de was-/droogaansluitingen.

De 1e verdieping is deels voorzien van een tegelvloer en deels van een tapijtvloer.

2E VERDIEPING: Overloop, 2 slaapkamers, 2 badkamers. Beide slaapkamers zijn verrassend groot en hebben meerdere grote dakramen met verduisteringsgordijn. Vanuit beide slaapkamers is een eigen badkamer te bereiken. Deze zijn volledig betegeld en ingericht met douche, wastafel, toilet en handdoekradiator. Natuurlijk is het ook mogelijk de badkamers bij elkaar te trekken tot een royale badkamer vanaf de overloop.

De 2e verdieping is voorzien van een tapijtvloer.

KENMERKEN:

- Unieke locatie met zicht op de historische dorpskerk;

- Gelegen in Rhoon Noord nabij het metrostation;

- Inpandig balkon op het noorden met authentiek uitzicht;

- Ruime parkeergelegenheid op terrein direct voor de deur;

- Eigen berging op het achterterrein;

- Houten kozijnen voorzien van dubbele beglazing;

- Nefit CV-combiketel uit 2003;

- Vve actief: bijdrage €130,-- p/m;

- Woonoppervlak circa 84 m2;

- Inhoud circa 265 m3;

- Bouwjaar circa 1984.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy