Ghijseland 158

te Rhoon

€ 449.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Op zoek naar een modern afgewerkte 2^1-kapwoning in een kindvriendelijke omgeving? Dan is dit huis wat u zoekt! Deze ruime woning beschikt over maar liefst 5 SLAAPKAMERS EN 2 BADKAMERS. Het fijne gezinshuis heeft een lichte woonkamer met GROTE UITBOUW, openslaande deuren, prachtige HOUTEN VISGRAAT VLOER, GLAD GESTUUKTE WANDEN (2018) op de begane grond, moderne keuken, bijkeuken, 5 slaapkamers en 2 badkamers. Bovenop alle aanwezige opbergruimte in de woning beschikt het huis ook over een via de tuin te bereiken GARAGE. De tuin is modern aangelegd en biedt de gehele dag zon. De ligging is zeer gunstig met op loopafstand alle voorzieningen van het gezellige dorp Rhoon (metrostation, winkels, basisscholen en meer). Voor rust en ruimte bezoekt u de prachtige natuur van de polders aan de rand van het dorp en met de auto zoekt u binnen 20 minuten de levendigheid op in hartje Rotterdam.

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, tochthal met meterkast (16 groepen), riante hal met open trapopgang, volledig betegeld toilet met hangcloset en fonteintje en toegang tot de woonkamer.

De woonkamer is zeer ruim en licht door de grote raampartijen en openslaande deuren naar de tuin (2018). Aan de voorzijde van de woning is voldoende ruimte voor een royale zithoek bij de gashaard. Aan de achterzijde van de woning treft u de ruime eetkamer met voldoende ruimte voor een riante eettafel. Via de eetkamer bereikt u de aangebouwde keuken en bijkeuken.

De moderne keuken is uitgevoerd met witkleurige ladekasten en een zwart granieten aanrechtblad en beschikt over diverse inbouwapparatuur: een 5-pits gas op glas kookplaat, afzuigkap, vaatwasser en veel opbergruimte in de aanwezige kast ruimte. De keuken beschikt over een lage vensterbank waar u heerlijk kunt genieten van uw ontbijtje aan de bar. Leuk detail aan de vensterbank is dat de ramen in zijn geheel te openen zijn, waardoor u in de zomer de keuken kunt betrekken bij de tuin. Via de keuken bereikt u de bijkeuken met wasmachineopstelling en toegang tot de tuin. De keuken is voorzien van een grijskleurige tegelvloer met vloerverwarming.

De woonkamer is voorzien van een houten visgraat vloer (2018) met vloerverwarming en glad gestuukte wanden (2018).

1E VERDIEPING: Overloop, 3 slaapkamers, badkamer. De masterbedroom bevindt zich aan de achterzijde van de woning en beschikt over een handige schuifwandenkast en handmatig rolluik. De 2e kamer is in gebruik als kantoorruimte maar kan ook zeker als slaapkamer gebruikt worden. Deze kamer geeft toegang tot het balkon. De 3e ruime slaapkamer treft u de aan de voorzijde en is ook voorzien van handmatige rolluiken. De volledige betegelde badkamer is van alle gemakken voorzien: een groot ligbad, doucheruimte, wastafelmeubel en 2e toilet.

De 1e verdieping is voorzien van een doorgelegde laminaatvloer.

2E VERDIEPING: Ruime voorzolder, 2 slaapkamers en 2e badkamer. Op de voorzolder is een klein dakraam aanwezig en bevindt zich de Nefit Cv-combiketel. De 2e badkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning en beschikt over een doucheruimte, 3e toilet, wastafelmeubel en groot dakraam. De 4e slaapkamer en 5e slaapkamer zijn beide ruim. De slaapkamer aan de achterzijde beschikt over een dakkapel, de slaapkamer aan de voorzijde over een groot dakraam. De zolder biedt veel extra opbergruimte achter de aanwezige knieschotten.

De gehele 2e verdieping is voorzien van een laminaat vloer.

BUITEN: De woning ligt aan de voorzijde aan een autovrij voetpad. Veilig voor kinderen en dit zorgt voor veel privacy. Parkeren doet u op het parkeerterrein aan de achterzijde. Zowel de voor en achtertuin zijn modern en onderhoudsvrij aangelegd met keramische tegels en groenborders. De achtertuin op het noorden heeft een vrije ligging door de afstand tot andere woningen. Hier is ’s zomers de gehele dag zon. De tuin is voorzien van houten schuttingen en geeft toegang tot de garage.

KENMERKEN:

- Héél veel ruimte met maar liefst 5 slaapkamers;

- Ligging in de kindvriendelijke woonwijk ‘Ghijseland’;

- Moderne afwerking: nieuwe vloer, gestuukte wanden en opslaande deuren op de begane grond (2018);

- Achtertuin op het noorden met ’s zomers veel zon;

- Voor- en achtertuin modern aangelegd;

- Vrijstaande stenen garage (circa 19 m2);

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- Nefit CV-combiketel;

- Perceel 193 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 180 m2;

- Inhoud circa 520 m3;

- Bouwjaar circa 1972.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy