Nicolaas van Puttenstraat 6

te Poortugaal

€ 285.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Deze NETTE TUSSENWONING ligt in de geliefde woonwijk ‘Valckesteyn’ in Poortugaal. Op deze fijne en kindvriendelijke locatie biedt het huis een ruime woonkamer, open keuken, 5 SLAAPKAMERS , moderne badkamer en extra opbergruimte op de BERGVLIERING. De straat heeft aan de voorzijde voldoende parkeergelegenheid. In de GEZELLIGE ACHTERTUIN op het noorden kunt u ‘s zomers vrijwel de gehele dag genieten van de zon. De locatie biedt de IDEALE WOONOMGEVING voor stellen en gezinnen met op loop- en fietsafstand het metrostation, basisscholen, de winkels in het hart van Poortugaal, de natuur in het ‘Valckesteinse Bos’ en een goede snelwegverbinding met de Randstad.?

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, hal met meterkast (6 groepen), trapopgang en half betegeld toilet met fonteintje.

De woonkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en beschikt over een handige trapkast, airconditioning en deur naar de tuin. De open keuken aan de voorzijde van de woning is uitgevoerd in hoekopstelling met 4-pits gaskookplaat, afzuigkap en gootsteen.

De gehele begane grond is voorzien van een laminaat vloer

1E VERDIEPING: Overloop, 3 slaapkamers en badkamer. De 1e verdieping beschikt over drie slaapkamers maar door een wandafscheiding in de grote slaapkamer aan de achterzijde zijn er nu 4 slaapkamers gecreëerd. Indien gewenst is deze muur eenvoudig te verwijderen en kan de slaapkamer gebruikt worden als masterbedroom. De 2e slaapkamer bevindt zich tevens aan de achterzijde en de 3e slaapkamer aan de voorzijde. De moderne badkamer is volledig betegeld met donkere vloertegels en witte wandtegels. De badkamer is voorzien van een doucheruimte met glazenwand, wastafelmeubel, designradiator en twee hangkasten.

De gehele 1e verdieping is voorzien van een laminaat vloer.

2E VERDIEPING: Voorzolder en 4e slaapkamer. Op de voorzolder is ruimte voor de wasmachine en droger, bereikt u via de vlizotrap de grote opbergzolder en bevindt zich de Intergas CV-combiketel (2015).

De masterbedroom beschikt over een groot dakraam aan de achterzijde van de woning. De gehele 2e verdieping is voorzien van knieschotten voor extra opbergruimte.

De gehele 2e verdieping is voorzien van zeilvloer. ?

De woning is aan de voorzijde gelegen aan een ruim opgezette straat met meer dan voldoende parkeergelegenheid. De gezellige achter tuin gelegen op het noorden is aangelegd met bestrating, groenborders en beschikt over een stenen berging en achterom.

KENMERKEN:

- Ligging in kindvriendelijke straat;

- Maar liefst 5 slaapkamers;

- Voldoende parkeergelegenheid voor de deur aanwezig;

- Achtertuin op het noorden;

- Stenen berging (8 m2)

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- De woning is volledig geïsoleerd;

- Intergas CV-combiketel (2015);

- Perceel 125 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak: circa 111 m2;

- Inhoud: circa 362 m3;

- Bouwjaar: circa 1999;

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy