Kees van Dongenlaan 1

te Rhoon

€ 375.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Deze MODERNE INSTAPKLARE HOEKWONING uit 2010 treft u in de geliefde wijk ‘Essendael’ in Rhoon. Op een kindvriendelijke locatie biedt het fijne huis u een RIANTE WOONKAMER met UITBOUW en schuifpui, LUXE OPEN KEUKEN met inbouwapparatuur, 4 slaapkamers (5 mogelijk) en moderne badkamer. De woning is verder volledig voorzien van GLAD GESTUUKTE WANDEN, eiken houten vloer, ruime bergvliering voor extra opbergruimte en een HOUTEN OVERKAPPING in de tuin. De DIEPE ACHTERTUIN op het oosten biedt ’s zomers vrijwel de gehele dag zon. De wijk biedt een FIJNE WOONOMGEVING met speelparkjes voor kinderen, voldoende parkeergelegenheid voor de deur en het dorpscentrum, metrostation en verschillende basisscholen op loopafstand. Ook treft u op enkele autominuten de rijkswegen met een goede verbinding met Rotterdam en de verdere Randstad.

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, ruime en lichte hal met meterkast (8 groepen), modern half betegeld toilet v.v. hangcloset en fonteintje.

De woning beschikt over een zeer ruime en lichte woonkamer met voldoende ruimte voor een riante zit- en eethoek. Verder beschikt de woonkamer over een handige trapkast en een schuifpui die toegang geef tot de tuin. De open keuken aan de voorzijde van de woning is uitgevoerd in hoekopstelling met witkleurige kasten en een composiet aanrechtblad. De keuken is van alle gemakken voorzien, zo zijn er diverse grote lades, extra kastenwand voor meer opbergruimte en diverse inbouwapparatuur: 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, gootsteen met cooker (2019), koelkast, vriezer, vaatwasser (2019), combioven en koffiezetapparaat.

De gehele begane gronde is voorzien van een eikenhouten vloer en glad gestuukte wanden.

1E VERDIEPING: Overloop, 3 slaapkamers, badkamer. Aan de voorzijde van de woning treft u de masterbedroom over de gehele breedte van de woning en is voorzien van een tapijtvloer. Aan de achterzijde van de woning treft u de 2e en 3e ruime slaapkamer met een laminaat vloer. De moderne badkamer is half betegeld en beschikt over een ligbad, doucheruimte, 2e toilet, wastafelmeubel en radiator.

De 1e verdieping is voorzien van glad gestuukte wanden.

2E VERDIEPING: Overloop, slaapkamer en wasruimte. Via de overloop heeft u toegang tot de ruime bergvliering met veel opbergruimte. Aan de voorzijde van de woning treft u de wasruimte. Hier bevindt zich de wasmachine opstelling en Intergas CV-combiketel ( 2010). De kamer beschikt over een groot dakraam en kan eventueel ook goed gebruikt worden als 4e slaapkamer of kantoorruimte. Aan de achterzijde bevindt zich de 4e ruime slaapkamer met groot dakraam. De gehele 2e verdieping beschikt over extra opbergruimte achter de aanwezige knieschotten.

De gehele 2e verdieping is voorzien van een laminaat vloer met glad gestuukte wanden.

BUITEN: De woning is aan de voorzijde gelegen in een rustige en kindvriendelijke straat met ruime parkeergelegenheid voor de deur. De grote achtertuin is gelegen op het oosten. Door de diepte van de tuin geniet u ’s zomers vrijwel de gehele dag van de zon! De tuin is moderne aangelegd met bestrating en kunstgras. Verder kunt u heerlijk genieten onder de gezellige houten overkapping aan de achtergevel van de woning en is er een houten tuinhuis, zijpad met overkapping en achterom.

KENMERKEN:

- Ruime eengezinswoning met grote uitbouw;

- Voorzien van 4 ruime slaapkamers (5 mogelijk);

- Volledig voorzien van glas gestuukte wanden;

- Volledig voorzien van design convectoren;

- Gelegen in gewilde en kindvriendelijke wijk Essendael;

- Diepe achtertuin op het oosten met overkapping (’s zomers gehele dag zon);

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- De woning is volledig geïsoleerd;

- Intergas CV-combiketel uit 2010;

- Perceel 145 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 128 m2;

- Inhoud circa 403 m3;

- Bouwjaar circa 2011.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy