Ghijseland 39

te Rhoon

€ 309.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Op zoek naar een makkelijk te onderhouden en MODERN AFGEWERKTE TUSSENWONING in een kindvriendelijke omgeving? Dan is dit het huis wat u zoekt! Dit fijne rijtjeshuis beschikt over een lichte woonkamer, moderne open keuken, 4 slaapkamers, separaat toilet en badkamer. Het huis is compleet modern afgewerkt: een stoere gietvloer en glad gestuukte wanden op de begane grond, geheel KUNSTSTOF KOZIJNEN met dubbele beglazing en een NIEUWE DAKKAPEL. In de strakke onderhoudsvrije ACHTERTUIN OP HET WESTEN geniet u de gehele middag van de zon! Op het pleintje aan de achterkant is RUIME PARKEERGELEGENHEID aanwezig. Op loopafstand bereikt u het gezellige dorpscentrum van Rhoon met diverse winkels, basisscholen en het metrostation. Het huis heeft een CENTRALE LIGGING ten opzichte van diverse uitvalswegen (binnen 20 minuten in hartje Rotterdam).

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, hal met meterkast (6 groepen), vaste kast en open trapopgang, volledig betegeld toilet met hangcloset en fonteintje.

De ruime doorzon woonkamer is zeer licht door de grote raampartijen aan beide zijden. Er is aan de voorzijde voldoende ruimte voor een riante zithoek bij de gezellige open haard en een grote eettafel aan de achterzijde van de woning bij de open keuken. De open keuken is uitgevoerd in hoekopstelling en beschikt over diverse inbouwapparatuur: een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koel-/vriescombinatie en combi-oven. Er is diverse opbergruimte in o.a. de grote lades. Verder is de keuken voorzien van inbouwspots en een deur naar de tuin.

De begane grond is voorzien een moderne gietvloer en grotendeels glad gestuukte wanden.

1E VERDIEPING: Overloop, 3 slaapkamers, badkamer en separaat toilet. Aan de achterzijde van de woning treft u de verrassend grote masterbedroom. Aan de voorzijde bevindt zich de 2e slaapkamer met handige vaste kasten voor veel opbergruimte. De 3e slaapkamer ligt aan de achterkant. De volledig betegelde badkamer bevindt zich tevens aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een ruime inloopdouche met glazen wand en wastafel. Vanaf de overloop is het separaat toilet bereikbaar.

De gehele 1e verdieping is voorzien van een lichtkleurige laminaatvloer.

2E VERDIEPING: Overloop en 4e slaapkamer. Op de overloop treft u de wasaansluitingen en Remeha CV-combiketel uit 2013. De overloop is voorzien van een groot dakraam en opbergruimte achter de aanwezige knieschotten. De 4e slaapkamer is ruim en licht door de grote dakkapel aan de achterzijde en het dakraam aan de voorzijde.

De gehele 2e verdieping is voorzien van een lichtkleurige laminaatvloer.

De woning ligt aan de voorzijde aan een autovrij voetpad. Veilig voor kinderen en dit zorgt voor veel privacy. Parkeren doet u op het parkeerterrein aan de achterzijde. In de achtertuin op het westen geniet u de gehele middag van de zon! De achtertuin is modern en onderhoudsvrij aangelegd met grotendeels bestrating en groenborders. De tuin beschikt verder over een elektrisch zonnescherm, stenen berging en achterom.

KENMERKEN:

- Ruime eengezinswoning met 4 slaapkamers;

- Moderne afwerking met o.a. gietvloer en gestuukte wanden;

- Ligging in de kindvriendelijke woonwijk “Ghijseland”;

- Zonnige achtertuin op het westen;

- Voldoende parkeergelegenheid op het pleintje;

- Alle slaapkamers voorzien van horren;

- Stenen berging in de achtertuin (circa 10 m2);

- Kunststof kozijnen met dubbele beglazing;

- Remeha CV-combiketel uit 2013;

- Perceel 165 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 134 m2;

- Inhoud circa 417 m3;

- Bouwjaar circa 1972.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy