Muiderslot 10

te Poortugaal

€ 465.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Wat een plaatje! Dit ROYALE HOEKAPPARTEMENT met 3 slaapkamers en eigen parkeerplaats ligt in de geliefde woonwijk ‘Kasteeltuin’ in Poortugaal. Het 4-kamer appartement is luxe afgewerkt met o.a. een GLOEDNIEUWE LUXE KEUKEN en grijskleurige Piet Boon marmoleum vloer. Het appartement is ingedeeld met een royale woonkamer, inpandig balkon, open keuken, 3 ruime slaapkamers, grote badkamer, separaat toilet en wasruimte. Meerdere Franse balkons geven extra sfeer en lichtinval. In de ondergelegen parkeergarage heeft u een eigen berging en parkeerplaats. Het verzorgde complex heeft een liftinstallatie en video-intercom. Op loopafstand bereikt u de basisschool, het dorpscentrum van Poortugaal met diverse winkels en het METROSTATION. Daarnaast biedt het dorp een snelle autoverbinding met Rotterdam (binnen 20 minuten) en de verdere Randstad.

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, afgesloten representatieve hal met video-intercom, brievenbussen, lift en trappenhuis. Toegang tot de bergingen.

1E VERDIEPING: Ruime centrale binnenhal met meterkast en toegang tot de woning. Vanuit de lange hal is toegang tot alle vertrekken.

Aan het einde van de hal bereikt u de woonkamer. De royale woonkamer heeft veel lichtinval door de gezellige Franse balkons. Een fijne ruimte om in te delen met royale zithoek en eettafel. Grenzend aan de woonkamer treft u de luxe open keuken met een plekje voor een bartafel en grote schuifpui naar het zonnige balkon. Dat wordt heerlijk borrelen of ontbijten!

De keuken is in mei 2019 geheel vernieuwd en werkelijk van álle gemakken voorzien. Zo beschikt deze o.a. over een Novy 4-pits inductiekookplaat met geïntegreerde afzuigkap, Quooker-kraan, vaatwasser, vriezer, koelkast, heteluchtoven, wijnkoelkast. Opbergruimte is er genoeg in de grote lades en bovenkastjes. De keuken is afgewerkt met lichtkleurige kasten en een stoer donkergrijs granieten aanrechtblad.

Vanaf de entree treft u aan de rechterzijde de masterbedroom en 2 extra slaapkamers. Alle kamers zijn ruim en hebben een gezellig Frans balkon. Direct aan uw linkerzijde treft u de grote wasruimte met wasaansluitingen, Intergas CV-combiketel (2010) en veel extra opbergruimte. De volledig betegelde badkamer biedt een ligbad, doucheruimte met glazen wand, hangtoilet, handdoekradiator en wastafelmeubel. Het separate toilet is half betegeld en beschikt over een hangcloset en fonteintje.

De gehele woning is voorzien van een lichtgrijze Piet Boon marmoleum vloer.

KENMERKEN:

- Ligging in de geliefde woonwijk ‘Kasteeltuin’;

- Verzorgd complex met liftinstallatie en video-intercom;

- Eigen berging en parkeerplaats in de onderbouw;

- Zonnig inpandig balkon op het zuidwesten;

- Gloednieuwe luxe keuken (mei 2019);

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- Het appartement is volledig geïsoleerd;

- Intergas CV-combiketel uit 2010;

- Vve actief: bijdrage €169,- p/m;

- Woonopppervlak circa 132 m2;

- Inhoud circa 424 m3;

- Bouwjaar circa 2010.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy