Wilhelmina Geevestraat 16

te Poortugaal

€ 315.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Deze KARAKTERISTIEKE VRIJSTAANDE WONING ligt in het sfeervolle historische deel van Poortugaal. In een charmant straatje met de mogelijkheid voor een EIGEN PARKEERPLEK. De charmante woning is een perfecte combinatie van authentiek en modern. Met diverse originele details en o.a. onderhoudsvrije KUNSTSTOF KOZIJNEN. Het huis heeft een héél royale woonkamer met tuinkamer, moderne open keuken, badkamer en twee grote slaapkamers. Uiteraard is het mogelijk de badkamer naar boven te verplaatsen en eventueel zelfs de 1e verdieping te vergroten met een dakopbouw. In de ruime ACHTERTUIN OP HET ZUIDOOSTEN heeft u de gehele dag keuze tussen zon én schaduw. De locatie biedt een rustige en toch centrale woonomgeving met aan de ene zijde de mooie natuur van de polder en aan de andere zijde op loop- en fietsafstand het dorpscentrum van Poortugaal met winkels, scholen en HET METROSTATION.

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, hal met vernieuwde meterkast (7 groepen), trapopgang met handige trapkast voor extra opbergruimte.

De woonkamer heeft een bijzondere speelse indeling door de uitbouw aan de achterzijde. De zithoek in het oude gedeelte aan de voorkant heeft gezellig zicht op de straat. In het middengedeelte of in de tuinkamer is ruimte voor een grote eettafel. Hier is een schuifpui naar de tuin aanwezig. Deze tuinkamer zou ook als slaapkamer kunnen worden ingedeeld. Zo wordt het huis levensloopbestendig!

De moderne open keuken met ruimte voor een ontbijthoekje vindt u in het midden van het huis. Zo heeft u altijd contact tussen alle ruimten! De keuken is ingedeeld met een hoekopstelling afgewerkt met witte kasten en een zwart composiet werkblad. Er is diverse inbouwapparatuur aanwezig: een 4-pits keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combioven en koelkast. In de keuken is verder een handige berging aanwezig met wasaansluitingen, de CV-combiketel (2008) en extra opbergruimte. In de keuken bevindt zich tevens de achterdeur.

Achterin de woning in de uitbouw treft u de grote badkamer. Deze is volledig betegeld en voorzien van een doucheruimte met glazen wand, wastafelmeubel en toilet.

De gehele begane grond is voorzien van een houten vloer.

Heeft u de wens de woonkamer verder te vergroten of een woonkeuken te realiseren? De badkamer in de aanbouw kan worden verplaatst naar boven! Bijvoorbeeld door het plaatsen van een dakkapel.

1E VERDIEPING: Overloop, 2 slaapkamers. Vanaf de overloop is toegang tot de bergvliering en is een grote vaste kast aanwezig. Aan de achterzijde van de woning treft u de masterbedroom met schuifwandenkast. Aan de voorzijde bevindt zich de 2e slaapkamer met vaste kast. Beide slaapkamers zijn gelegen over de gehele breedte van de woning.

De gehele 1e verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

Wilt u ook boven meer ruimte creëren? Dit kan door een opbouw op de bestaande uitbouw (vergunning noodzakelijk). Zo krijgt u op de 1e verdieping extra ruimte voor slaapkamers.

BUITEN: De woning heeft aan de voorzijde en gezellige ligging aan een rustige straat met eenrichtingsverkeer. Aan de zijkant is een pad aanwezig waar een parkeerplaats gerealiseerd kan worden. De ruime achtertuin is grotendeels voorzien van bestrating en heeft een elektrisch zonnescherm op de achtergevel. De tuin op het zuidoosten biedt u de gehele dag de mogelijkheid om te kiezen uit zon of schaduw. Er is een stenen berging aanwezig (in matige staat).

KENMERKEN:

- Charmante vrijstaande woning;

- Met oude details én modern comfort;

- Aangebouwde tuinkamer en badkamer;

- Levensloopbestendig maken is mogelijk;

- Zonnige achtertuin op het zuidoosten;

- Mogelijkheid voor eigen parkeerplaats;

- Berging in de achtertuin (matige staat);

- Elektrische rolluiken voorzijde begane grond;

- Elektrisch zonnescherm achterzijde begane grond;

- Kunststof kozijnen met dubbele beglazing;

- Vaillant CV-combiketel uit 2008;

- Perceel 193 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 109 m2;

- Inhoud circa 375 m3;

- Bouwjaar circa 1930.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy