Nicolaas van Puttenstraat 8

te Poortugaal

€ 298.500,-- Kosten Koper

Verkocht

MODERNE TUSSENWONING! Dit fijne rijtjeshuis ligt in de geliefde woonwijk ‘Valckesteyn’ aan de noordkant van Poortugaal. De woning biedt een tuingerichte woonkamer, LUXE OPEN KEUKEN, 4 slaapkamers en een ruime badkamer. Opbergruimte is in overvloed aanwezig op de grote vliering en in de stenen berging. Het huis is zeer verzorgd en goed onderhouden. De DIEPE ACHTERTUIN op het noorden biedt ’s zomers de gehele dag zon en ook een fijne plek in de schaduw. Direct voor de deur is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. De locatie biedt een IDEALE WOONOMGEVING voor stellen en (jonge) gezinnen met op loop- en fietsafstand het metrostation, basisscholen, de winkels in het hart van Poortugaal, de natuur in het ‘Valckesteinse Bos’ en een goede snelwegverbinding met Rotterdam de Randstad. Een heerlijke plek om te wonen!

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, hal met meterkast (8 groepen), trapopgang en half betegeld toilet met fonteintje.

De woonkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en beschikt over een handige trapkast en deur naar de achtertuin. Voorin het huis vindt u de luxe open keuken. Met oog voor detail en hoogwaardig materiaal geplaatst. De opstelling in U-vorm heeft hoogglans witte kasten en een zwart granieten werkblad met spatranden. Er is diverse inbouwapparatuur aanwezig van het merk Miele: een 5-pits gaskookplaat, luxe extra brede oven, brede afzuigkap, vaatwasser en koel-/vriescombinatie met ijsblokjesfunctie. Er is opbergruimte in o.a. de carrouselkast en er zijn inbouwspots aanwezig.

De gehele begane grond is voorzien van een lichte laminaatvloer.

1E VERDIEPING: Overloop, 3 slaapkamers en een ruime badkamer. De hoofdslaapkamer bevindt zich aan de achterzijde. Indien gewenst is hier ruimte voor een grote kledingkast. De 2e slaapkamer treft u aan de voorkant. In de 3e slaapkamer is een op-maat-gemaakte schuifwandenkast aanwezig met kastinrichting en inbouwspots. De ruime badkamer is eenvoudig afgewerkt met een douchecabine, wastafel met meubel en 2e toilet. Er is voldoende ruimte voor het toevoegen van een ligbad en er is een raam aanwezig.

De gehele 1e verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

2E VERDIEPING: Grote voorzolder en 4e slaapkamer. Op de brede voorzolder is ruimte voor de wasmachine en droger en tevens voor een wasrek of strijkplank. Hier hangt de Ferroli CV-combiketel uit 2014. Er is opbergruimte op de royale opbergvliering en achter de knieschotten rondom. De 4e slaapkamer heeft een groot dakraam en een dubbele inloopkast. Ook ideaal als masterbedroom! Het is zelfs mogelijk een extra dakraam of dakkapel te plaatsen en de zolder op te splitsen in 2 slaapkamers. Dan heeft u er in totaal maar liefst 5!

De gehele 2e verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

BUITEN: De woning is aan de voorzijde gelegen aan een ruim opgezette straat met voldoende parkeergelegenheid. De voortuin is onderhoudsvrij aangelegd met moderne donkere bestrating. De diepe achtertuin op het noorden biedt ’s zomers de gehele dag zon. Het voordeel van een tuin op het noorden is de avondzon vanaf de zijkant en de mogelijkheid om in de schaduw te zitten. Zo heeft u ’s zomers altijd keuze uit zon of schaduw! De tuin is aangelegd met bestrating en groenborders. Er zijn twee terrassen om heerlijk te zitten. Verder zijn er een grote stenen berging en achterom aanwezig.

KENMERKEN:

- Moderne tussenwoning met 4 slaapkamers;

- Verzorgd afgewerkt en goed onderhouden;

- Luxe keuken met Miele apparatuur aanwezig;

- Ligging in kindvriendelijke en rustige wijk ‘Valckesteyn’;

- Voldoende parkeergelegenheid voor de deur aanwezig;

- Achtertuin op het noorden met ’s zomers veel zon;

- Vrijstaande stenen berging aanwezig (circa 8 m2);

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- De woning is volledig geïsoleerd;

- Ferroli CV-combiketel (2014);

- Perceel 125 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 111 m2;

- Inhoud circa 362 m3;

- Bouwjaar circa 1999.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy