De Kastanje 16

te Rhoon

€ 254.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Deze RUIME TUSSENWONING met maar liefst TWEE TUINEN vindt u in een autoluwe en kindvriendelijke woonwijk aan de rand van het gezellige dorp Rhoon. Een perfecte locatie voor een (jong) gezin! Het huis biedt een ruime woonkamer met open keuken, 4 slaapkamers, badkamer, wasruimte en stenen berging. De woning is deels voorzien van kunststof kozijnen. In de patiotuin aan de voorzijde kunt u heerlijk van de avondzon genieten. De ACHTERTUIN GRENZEND AAN GROEN ligt op het oosten en biedt ’s ochtends en overdag zon. Zo heeft u altijd keuze! De wijk biedt een RUSTIGE WOONOMGEVING. Door de ligging in het hofje is het voor kinderen fijn en veilig buitenspelen. De locatie is nabij primaire voorzieningen als winkels, scholen en het metrostation, maar ook op loopafstand van de prachtige natuur van de polders en de Rhoonse Grienden.

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, hal met meterkast, geheel betegeld toilet en trapopgang.

Aan de voorzijde van de woning treft u de open keuken. De keuken is uitgevoerd in hoekopstelling met roomwitte kasten en een kunststof werkblad. Er is een koelkast, oven, 4-pits gaskookplaat en een afzuigkap aanwezig.

Grenzend aan de tuin bevindt zich aan de achterkant de woonkamer. Hier is voldoende ruimte voor een zithoek en eettafel. De woonkamer heeft een praktische trapkast en een deur naar de tuin.

De gehele begane grond is voorzien van een laminaatvloer.

1E VERDIEPING: Overloop, 2 bijzonder grote slaapkamers en een ruime badkamer. De hoofdslaapkamer aan de achterzijde heeft een rustige ligging met groen uitzicht. Van hieruit is toegang tot het balkon. De 2e slaapkamer aan de voorzijde is eveneens zeer royaal. In het midden van de woning vindt u de ruime badkamer met ligbad, douchecabine, toilet en wastafel. Een fijn formaat waar alle sanitair gemakkelijk in past!

De gehele 1e verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

2E VERDIEPING: Overloop, 2 slaapkamers, wasruimte. De 3e slaapkamer aan de achterzijde is door de grote dakkapel extra ruim. De 4e slaapkamer aan de voorkant heeft een dakraam. In de wasruimte hangt de Vaillant CV-combiketel uit 2011 en zijn de wasaansluitingen aanwezig. Boven de overloop is toegang tot de opbergvliering.

De gehele 2e verdieping is grotendeels voorzien van een laminaatvloer.

BUITEN: Het huis ligt in een autoluwe en kindvriendelijke woonwijk. De huizen zijn gelegen rondom een hofje met speelgelegenheid voor kinderen. Aan de achterkant grenst de woning aan een groenstrook met verderop een oude boomgaard. De buitenruimte is bij dit huis in meervoud aanwezig! Een patiotuin, een achtertuin en een balkon. Bij binnenkomst komt u in een beschut gelegen patio met stenen berging. Ideaal voor het stallen van een scooter of motor en een veilige plek voor kleine kinderen. De patio ligt op het westen en heeft met name ’s middags en ’s avonds zon. De achtertuin heeft een heerlijke vrije en groene ligging. De ligging op het oosten biedt met name ’s ochtends en overdag zon. Zo kunt u op elk moment van de dag kiezen tussen een plekje in de zon of in de schaduw!?

KENMERKEN:

- Ruime rijwoning met 4 slaapkamers;

- Autoluwe en kindvriendelijke ligging aan hofje;

- Beschutte patiotuin op het westen;

- Groen gelegen achtertuin op het oosten;

- Stenen berging aan de voorzijde (circa 8 m2);

- Deels kunststof kozijnen met dubbele beglazing;

- Deels houten kozijnen met enkele beglazing;

- Vaillant CV-combiketel uit 2011;

- Perceel 120 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 113 m2;

- Inhoud circa 347 m3;

- Bouwjaar circa 1975.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy