Brittenoord 14

te Rotterdam

€ 290.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Droomt u van een HOEKHUIS MET GARAGE en maar liefst 5 slaapkamers voor uw hele gezin? Gevonden! Hier heeft u altijd parkeerplek op UW EIGEN OPRIT. Op het royale perceel van maar liefst 313 m2 is EEN GROTE TUIN met op ieder moment van de dag een plekje in de zon of schaduw. De hoekwoning heeft een woonkamer met openslaande deuren en een SFEERVOLLE OPENHAARD, een ruime nette keuken, maar liefst 5 slaapkamers en 2 badkamers. Geen file voor het tandenpoetsen dus! Op de zolderverdieping zijn twee dakkapellen en een opbergvliering aanwezig, écht alle ruimte is benut. De woning ligt op KORTE LOOPAFSTAND van winkelcentrum ‘Keizerswaard’ met verschillende bekende supermarkten en direct om de hoek zijn diverse dorpswinkels en scholen aanwezig. Met het openbaar vervoer bent u binnen 20 minuten in hartje Rotterdam en met de auto rijdt u binnen no-time op de snelweg. Een ideale plek om te wonen!

INDELING:

Begane grond: Entree, hal met vernieuwde meterkast (9 groepen), berging met wasaansluitingen en de Remeha CV-combiketel uit 2015, geheel betegelde toiletruimte met hangcloset en fonteintje.

De gezellige woonkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning met een sfeervolle openhaard en openslaande deuren naar de tuin. Eén van de voordelen van deze hoekwoning: het raam aan de zijkant met extra lichtinval. In de woonkamer is ook de open trap naar boven aanwezig.

Aan de voorzijde vindt u separate keuken. Deze is voorzien van een nette hoekopstelling met kunststof werkblad. Er is diverse inbouwapparatuur aanwezig: een 4-pits elektrische kookplaat met afzuigkap, heteluchtoven, vaatwasser, hoge koelkast en handdoekradiator.

De gehele begane grond is voorzien van een tegelvloer.

1e verdieping: Overloop, 3 slaapkamers, ruime badkamer. De verrassend grote masterbedroom aan de achterzijde heeft inbouwkasten over de gehele diepte van de kamer en airconditioning (2019). Aan de voorkant vindt u de 2e en 3e slaapkamer, welke aan elkaar zijn verbonden met een schuifdeur (voorheen 1 slaapkamer). De royale geheel betegelde badkamer heeft een ligbad met douche en twee wastafels.

De gehele 1e verdieping is voorzien van laminaatvloeren.

2e verdieping: Overloop, 2 slaapkamers en 2e badkamer. Op de overloop bevindt zich een vlizotrap naar de vliering. De 4e slaapkamer is bijzonder riant o.a. door de grote dakkapel. Een luxe kamer voor een kind of als kantoor, maar ook geschikt als masterbedroom. Aan de voorzijde bevindt zich de 5e slaapkamer met eveneens een dakkapel. Beide kamers hebben lage knieschotten met extra opbergruimte. Aan de voorzijde bevindt zich ten slotte de 2e badkamer met dakkapel. Deze eveneens betegelde badkamer heeft een douchecabine, wastafel en 2e toilet (hangcloset). Hoe fijn? In dit huis is ruimte voor iedereen tegelijk!

De gehele 2e verdieping is voorzien een doorlopende laminaatvloer.

Buiten: Deze hoekwoning ligt met de voorzijde aan een rustig voetpad. Er is een ruime voor-, zij- en achtertuin aangelegd met bestrating en groenborders. Meer dan genoeg ruimte voor een gezellig terras en speelruimte voor kinderen. Onder de kleine overkapping kunt u een buitenkeuken plaatsen. Opbergruimte heeft u in overvloed: er is een stenen schuur grenzend aan de woning én een stenen garage. Voor de garage is voor uw auto altijd plek op de eigen oprit!

KENMERKEN:

- Royale hoekwoning met maar liefst 5 slaapkamers;

- Nette keuken en 2 badkamers aanwezig;

- Hoofdslaapkamer met airconditioning (2019);

- Kindvriendelijke ligging aan autovrij voetpad;

- Ruime tuin rondom met groen en bestrating;

- Altijd parkeerplek op de eigen oprit;

- Stenen berging én stenen garage aanwezig;

- Op loopafstand van winkelcentrum ‘Keizerswaard’;

- Goed bereikbaar met tram en bus;

- Houten kozijnen met dubbele beglazing;

- Remeha CV-combiketel uit 2015;

- Perceel 313 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 123 m2;

- Inhoud circa 395 m3;

- Bouwjaar circa 1964.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy