Fazantenlaan 4

te Rhoon

€ 342.500,-- Kosten Koper

Verkocht

In dit huis wil iedereen wel wonen! Uitgebouwd, modern, zonnig én DUURZAAM. Dit rijtjeshuis is in 2016 intern en extern GEHEEL GEMODERNISEERD. Hier woont u met een lage energierekening en ZONNIGE ACHTERTUIN vlakbij het centrum van Rhoon. Ideaal! De woning heeft een royale woonkamer met uitbouw, een luxe open keuken, 3 royale slaapkamers, 2 moderne badkamers en een handige wasruimte. Er is gekozen voor comfort en besparen: dak, vloer en gevel zijn geïsoleerd, er is een WARMTEPOMP aanwezig, alle kozijnen zijn vervangen voor kunststof en een groot deel van het huis heeft elektrische vloerverwarming. Op de toekomst voorbereid: geen gas meer nodig! De tuin op het westen biedt ’s middags en ’s avonds zon en heeft een EXTRA GROTE BERGING. Vanaf de woning bereikt u lopend alles wat u nodig heeft: de winkels in het centrum, meerdere basisscholen, het METROSTATION, het Jan Cornelis Park en nog veel meer. Kom langs en laat u verrassen door dit fantastische huis!

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, lichte hal met trapopgang, vernieuwde meterkast (12 groepen) en ruim modern toilet met hangcloset en fonteintje.

Zodra u het woongedeelte binnenstapt valt op dat dit huis anders is dan de rest. Er is een dubbele uitbouw, waardoor zowel de woonkamer als keuken zeer royaal zijn geworden. Tussen de zithoek aan de voorzijde en de eethoek aan de tuinkant is een mooie strakke en sfeerhaard op waterdamp geplaatst. Vanuit de eethoek stapt u via de schuifpui direct de tuin in. De luxe keuken is een echte eyecatcher! Met een zee aan opbergruimte en alle nodige apparatuur is koken hier een feestje. De keuken is uitgevoerd met witte kasten en werkblad en voorzien van een 5-pits inductiekookplaat, schouwafzuigkap, vaatwasser, oven, magnetron en vrijstaande Amerikaanse koel-/vriescombinatie.

De gehele begane grond is voorzien van elektrische vloerverwarming. De woonkamer is voorzien van een houtlook PVC-vloer, de hal is voorzien van een Portugese stijl zeilvloer.

1E VERDIEPING: Overloop met vaste kast, masterbedroom met badkamer en suite, 2e slaapkamer, wasruimte. De royale masterbedroom aan de achterzijde heeft een eigen badkamer en suite én grenst aan het dakterras. De moderne badkamer is geheel betegeld en ingericht met een ruime douche, wastafelmeubel met verlichte spiegel en wandkast. De 2e slaapkamer aan de voorkant is eveneens ruim. De voormalig badkamer is in gebruik als wasruimte met aldaar tevens een 2e toilet (hangcloset) en fonteintje.

De 1e verdieping is deels voorzien van een tapijtvloer en deels van laminaat met elektrische vloerverwarming.

2E VERDIEPING Overloop, 3e slaapkamer, 2e badkamer. Op de overloop is een kast aanwezig met daarin de Sanitech warmtepomp uit 2016. De royale 3e slaapkamer heeft een grote dakkapel aan de achterzijde. Deze ruime kamer kan tevens in 2 kamers gesplitst worden door het toevoegen van een dakraam of dakkapel aan de voorkant. Zo zijn er 4 slaapkamers in de woning! Op de zolder is een moderne 2e badkamer toegevoegd met een douche en wastafelmeubel.

De 2e verdieping is deels voorzien een zeilvloer en deels van laminaat met elektrische vloerverwarming. De verdiepingsvloer is verstevigd en geïsoleerd.

BUITEN: De woning ligt in een rustige en kindvriendelijke wijk vlakbij het centrum van Rhoon. De woning heeft een ruime voortuin op het oosten. Fijn om op warme dagen de schaduw op te zoeken. In de achtertuin op het westen kunt u de gehele middag en avond heerlijk van de zon genieten. De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met bestrating en heeft een extra grote schuur en achterom.

KENMERKEN:

- Ideale moderne starters- of gezinswoning;

- Drie royale slaapkamers en twee badkamers aanwezig;

- In 2016 geheel als nieuw gemoderniseerd;

- Toekomstbestendig: wonen zonder gas;

- Op loopafstand van het dorpshart en metrostation;

- Zonnige tuin op het westen met grote berging (circa 15 m2);

- Geheel v.v. kunststof kozijnen met HR+++ glas (2016);

- Sanitech warmtepomp en WTW-installatie uit 2016;

- Geheel geïsoleerd: dak, vloer en gevels (2016 en 2019);

- Pannendak en platte dak vernieuwd (2016);

- Perceel 126 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 120 m2;

- Inhoud circa 372 m3;

- Bouwjaar circa 1963.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy