Buys Ballotsingel 66B

te Schiedam

€ 225.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Een ROYAAL DUBBEL BENEDENHUIS uit de jaren ’30 aan de groene Buys Ballotsingel met ACHTERTUIN! Maar liefst 115 m2 woonoppervlak verdeeld over 2 verdiepingen. Het huis is verzorgd afgewerkt met o.a. KUNSTSTOF KOZIJNEN, maar ook sfeervolle originele details. Hier woont u heerlijk ruim met een riante woonkamer, halfopen keuken, provisiekelder, 3 slaapkamers en grote badkamer. De TUIN MET AVONDZON van bijna 50 m2 is dé kers op de taart. In de tuin heeft u een eigen houten berging en achterom. Charmante ligging aan de MOOIE GROENE SINGEL met om de hoek diverse winkels, scholen en het trein- en metrostation. Op fietsafstand bereikt u het centrum van Schiedam. Ruim, verzorgd, sfeervol en goed te bereiken!

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, tochthal met originele details (glas-in-lood, granitovloer en marmerlambrisering), centrale hal met trapopgang, kelder en half betegeld toilet met fonteintje. In de kelder is een vernieuwde meterkast

(4 groepen) en provisieruimte aanwezig.

De woonkamer van het type doorzon heeft aan de voorzijde zicht op de singel en achterin een schuifpui naar de tuin. Er is meer dan voldoende ruimte voor een zithoek en grote eettafel. Een rookkanaal is aanwezig met de mogelijkheid een gezellige open haard of gashaard te plaatsen.

De halfopen keuken treft u aan de achterkant van de woning. Deze is voorzien van een zwarte opstelling met marmer blad en diverse inbouwapparatuur: een 4-pits gaskookplaat, vaatwasser, koelkast en oven.

De begane grond is deels voorzien van een tegelvloer en deels van een houten vloer.

1E VERDIEPING: Overloop, 3 slaapkamers, badkamer. De masterbedroom aan de voorkant van het huis is werkelijk een plaatje. Zeer royaal, zicht op de singel, een erker en een klein balkon. Sfeervol wakker worden! Er is ook een handige vaste kast aanwezig. De 2e slaapkamer aan de achterzijde heeft een sfeervolle schouw en een handige vaste kast. De 3e slaapkamer eveneens aan de achterzijde heeft een aansluiting voor een mogelijke 2e toiletruimte. De badkamer in het midden van de woning is geheel betegeld en ingericht met douchecabine, meubel met dubbele wastafel en kast met Intergas CV-combiketel uit 2011 en wasaansluitingen.

De gehele 1e verdieping is voorzien van een grijskleurige laminaatvloer.

BUITEN: Dit dubbele appartement heeft een eigen achtertuin op het noordwesten met avondzon. Heerlijk genieten! De tuin is ingedeeld met een terras grenzend aan de woning (v.v. elektrisch zonnescherm) en trap naar de verdere tuin beneden. In de tuin zijn een grote houten berging en een achterom aanwezig.

KENMERKEN:

- Royale dubbele benedenwoning met 3 slaapkamers;

- Gelegen aan charmante en fraaie Buys Ballotsingel;

- Eigen achtertuin op het noordwesten met avondzon;

- Houten berging en achterom aanwezig in de achtertuin;

- Vrijwel geheel v.v. onderhoudsvrije kunststof kozijnen;

- Geheel v.v. HR++ beglazing (uitgezonderd glas-in-lood);

- Riolering enkele jaren geleden vernieuwd;

- Intergas CV-combiketel uit 2014;

- VVE slapend; geen maandelijkse bijdrage;

- Woonoppervlak circa 115 m2;

- Inhoud circa 416 m3;

- Bouwjaar circa 1931.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy