Ploegschaar 9

te Poortugaal

€ 298.000,-- Kosten Koper

Verkocht

INSTAPKLAAR! Met moderne keuken, luxe badkamer en diepe achtertuin. Deze fijne tussenwoning met ZONNIGE ACHTERTUIN op het westen ligt in de rustige woonwijk “Plan Landweg”. Het huis heeft een woonkamer met moderne open keuken (2016), 2 ruime slaapkamers (4 mogelijk!), luxe badkamer (2018) en een open zolder. De diepe achtertuin is in 2019 compleet nieuw aangelegd en heeft een stenen berging én houten tuinhuis. Opbergmogelijkheden genoeg dus! De ligging in een gezellig straatje in Poortugaal is ideaal dichtbij winkels, basisscholen en het metrostation. Met de metro of auto bent u BINNEN 20 MINUTEN IN HARTJE ROTTERDAM! Aan het begin en einde van de straat zijn parkeermogelijkheden. Ontspanning vindt u in de uitgestrekte polders, op de golfbaan, bij de jachthaven of in een van de leuke horecagelegenheden. Hier woont u dorps met stadse voorzieningen.

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, hal met trapopgang, meterkast (7 groepen) en luxe half betegeld toilet v.v. hangcloset en fonteintje (2018).

De woonkamer ligt aan de tuinzijde van de woning en heeft een praktische trapkast met opbergruimte. Het is mogelijk openslaande deuren naar de tuin te maken. Vanuit de woonkamer bereikt u de aangebouwde stenen berging met deur naar de tuin.

De open keuken is een plaatje! In 2016 volledig nieuw geplaatst in hoekopstelling met witte kasten en een schitterend stenen werkblad. Er is diverse inbouwapparatuur aanwezig: een 4-pits inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-oven en koel/vriescombinatie. Over details is ook nagedacht: een handige carrouselkast, een mooie verzonken gootsteen, inbouwspots en een designradiator.

De gehele begane grond is voorzien van een fraaie eikenhouten vloer.

1E VERDIEPING: Overloop, 2 slaapkamers, luxe badkamer. De royale slaapkamer aan de achterzijde van de woning heeft een groot dakraam en ingebouwde kast. Deze kamer kan eventueel ook in 2 kamers worden gesplitst. Aan de voorzijde is de 2e ruime slaapkamer, welke wordt gebruikt als masterbedroom. Deze kamer heeft een stoer ingebouwd hoofdeinde met radiatorombouw. De moderne badkamer is in november 2018 geheel nieuw geplaatst. Deze badkamer zou in een hotel niet misstaan! De ruimte is geheel betegeld in grijze kleurstelling en heeft een vrijstaand ligbad, een royale inloopdouche met ingebouwde regendouche, wastafelmeubel en 2e toilet (hangcloset).

De gehele 1e verdieping is voorzien van een doorlopende laminaatvloer.

2E VERDIEPING: Open zolder met klein dakraam aan de achterkant en een kunststof dakkapel aan de voorzijde. Hier vindt u de opstelplaats voor de Vaillant CV-combiketel (2013) en de wasaansluitingen. Het is op deze verdieping gemakkelijk mogelijk een wand te plaatsen om een 3e slaapkamer te realiseren.

De gehele 2e verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

BUITEN: De woning ligt aan een gezellige straat in de rustige en kindvriendelijke woonwijk ‘Plan Landweg’ in Poortugaal. Aan het begin en einde van de straat is een parkeerpleintje aanwezig. De diepe achtertuin ligt op het zonnige zuidwesten. Hier geniet u ieder moment van de dag van het zonnetje! De tuin is in 2019 geheel nieuw aangelegd met een combinatie van bestrating, hardhout, gras en groenborders. Er zijn houten schuttingen met tuinverlichting aanwezig. Achterin de tuin is een achterom en houten tuinhuis met dubbele deuren en overkapping aanwezig.

KENMERKEN:

- Ideale woning voor een stel of (jong) gezin;

- Twee slaapkamers aanwezig (in totaal 4 mogelijk);

- Instapklaar: nieuwe keuken (2016) en badkamer (2018);

- Rustige en kindvriendelijke ligging in gezellig straatje;

- Parkeerplaats aan het begin en einde van de straat;

- Gloednieuwe tuin (2019) op het zonnige zuidwesten;

- Stenen berging (circa 4 m2) én houten tuinhuis (circa 5 m2);

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- Vaillant CV-combiketel uit 2013;

- Perceel 132 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 101 m2;

- Inhoud circa 352 m3;

- Bouwjaar circa 1992.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy