Watering 17

te Poortugaal

€ 264.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Uw droomhuis geheel zelf naar eigen smaak maken? Deze RUIME HOEKWONING ligt op een verscholen plekje midden in het hart van het gezellige Poortugaal. Het huis is intern aan modernisering toe, maar dan is het straks wel precies zoals ú het wilt! In de jaren ’70 werden de huizen ruim opgezet! De woning heeft een doorzon woonkamer, separate keuken, bijkeuken, maar liefst 4 slaapkamers en een badkamer. In de achtertuin vindt u de GROTE STENEN BERGING en achterom. Het is heerlijk RUSTIG WONEN aan een doodlopende straat met enkel bestemmingsverkeer. Vanaf de woning doet u lopend boodschapjes in het centrum van Poortugaal, kunnen de kinderen zelf naar school om de hoek, pakt u de fiets naar de mooie polders en gezellige eetgelegenheden en stapt u op de METRO met binnen 20 minuten wereldstad Rotterdam. Nieuwsgierig wat u van dit huis kunt maken? Kom gerust kijken!

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, hal met trapopgang en trapkast, meterkast (4 groepen) en toilet met fonteintje.

De woonkamer type doorzon heeft fijne lichtinval vanaf de voor- en achterkant. Er is een sfeervolle openhaard en een vaste inbouwkast aanwezig. Bovendien beschikt deze ruimte over airconditioning. Natuurlijk is het mogelijk om de muur naar de keuken te verwijderen (met steunbalk), zodat u een open keuken kunt creëren!

De separate keuken is voorzien van een keurige doch eenvoudige opstelling aan 2 zijden met koelkast en 4-pits gaskookplaat. Vanuit de keuken stapt u de aangebouwde bijkeuken binnen. Hier is een deur naar de tuin, en zijn de wasaansluitingen aanwezig. Uiteraard kunt u deze ook bij de keuken betrekken voor nog meer ruimte. In combinatie met het doorbreken van de muur, zult u verrast zijn van het ruimtelijk effect!

De begane grond is vrijwel geheel voorzien van tapijtvloeren.

1E VERDIEPING: Overloop, 3 slaapkamers, badkamer. Alle slaapkamers in deze woning zijn ruim. Twee van de drie zijn extra royaal en beide geschikt als masterbedroom. De 3e slaapkamer is voorzien van een kastenwand met schuifdeuren. De badkamer is eenvoudig afgewerkt en uitgevoerd met inloopdouche, wastafel en 2e toilet. De badkamer in dit huis is ruim genoeg om in te delen met bad én douche!

De 1e verdieping is vrijwel geheel voorzien van tapijtvloeren.

2E VERDIEPING: Voorzolder en 4e slaapkamer. De grote overloop biedt ruimte aan de Vaillant CV-combiketel uit 2015 en heeft een dakraam. Indien gewenst is het mogelijk op de voorzolder de wasaansluitingen te realiseren. De ruime 4e slaapkamer heeft een dakraam en aan 2 zijden hoge knieschotten met extra opbergruimte. Nu al een volwaardige slaapkamer, maar het plaatsen van 1 of zelfs 2 dakkapellen is uiteraard mogelijk. Dit laatste maakt zelfs het splitsen van de zolder in 2 slaapkamers haalbaar.

De 2e verdieping is deels voorzien van tapijt.

BUITEN: De woning ligt aan de voorzijde aan een rustige doodlopende straat met extra parkeergelegenheid aan de zijkant. Heerlijk rustig en veilig voor kinderen. De woning heeft een voor- en achtertuin. De achtertuin op het noordoosten is aangelegd met voornamelijk bestrating. Hier is een verrassend grote stenen berging aanwezig. De tuin is via de zijkant met een poort bereikbaar.

KENMERKEN:

- Royale jaren ’70 hoekwoning;

- Ideaal ruime woning voor gezinnen;

- Maar liefst 4 slaapkamers aanwezig;

- Kindvriendelijke ligging aan doodlopende straat;

- Op loopafstand van het dorpshart en metrostation;

- Achtertuin op het noordoosten met zij-achterom;

- Verrassend grote stenen berging aanwezig (circa 15 m2);

- Geheel voorzien van houten kozijnen;

- Grotendeels voorzien van dubbele beglazing;

- Vaillant CV-combiketel uit 2015;

- Perceel 128 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 129 m2;

- Inhoud circa 417 m3;

- Bouwjaar circa 1971.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy