Saffierlaan 2

te Rhoon

€ 350.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Dit leuke HOEKHUIS staat midden in de jonge en kleurrijke woonwijk Rhoon-Portland. Een moderne en goed onderhouden woning uit 2007. Er is een HEERLIJKE ACHTERTUIN MET AVONDZON op het noordwesten. Het huis heeft veel ruimte te bieden: een riante UITGEBOUWDE WOONKAMER, open keuken, maar liefst 4 slaapkamers, ruime badkamer, grote voorzolder en handige wasruimte. Het is mogelijk 5 slaapkamers te realiseren! Een PERFECTE LOCATIE om te wonen op een kindvriendelijke plek met alles dat u nodig heeft vlakbij. Om de hoek doet u boodschappen op winkelplein ‘Hof van Portland’, de kinderen lopen of fietsen zelf naar de basis- en middelbare school, met auto of openbaar vervoer bent u BINNEN NO-TIME IN ROTTERDAM. Genieten van vrije tijd doet u bij de vele sportlocaties in de buurt of in de mooie natuurgebieden rondom de wijk. Wordt dit uw nieuwe thuis?

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, hal met trapopgang en trapkast, meterkast (7 groepen) en toiletruimte met hangcloset en fonteintje.

De woonkamer aan de achterzijde van het huis is royaal uitgebouwd en grenst aan de tuin. Een heerlijke ruimte met veel lichtinval en meer dan voldoende plaats voor een gezellige zithoek en grote eettafel. Er is een schuifpui naar de tuin en een praktische trapkast.

Vanuit de open keuken voorin het huis heeft u zicht op de straat. De keuken is ingedeeld met hoekopstelling en kastenblok. Er is diverse inbouwapparatuur aanwezig: een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, combi-magnetron, vaatwasser en koel/-vriescombinatie.

De gehele begane grond is voorzien van een houten parketvloer.

1E VERDIEPING: Overloop, 3 slaapkamers, badkamer. De masterbedroom aan de achterkant heeft een hoek-inbouwkast. De 2e slaapkamer aan de voorzijde heeft eveneens beschikking over een ingebouwde kast. De 3e slaapkamer treft u aan de achterzijde. De ruime badkamer is geheel betegeld en voorziet in een ligbad, douchecabine (2020), wastafel en 2e toilet (hangcloset). Er is een groot raam aanwezig.

De gehele 1e verdieping is voorzien van tapijt.

2E VERDIEPING: Voorzolder, 4e slaapkamer, wasruimte. Boven komt u op een verrassend grote voorzolder met 2 grote dakramen. Een ideale plek voor een hobby- of werkhoek of voor een logeerbed. De voorzolder is een uitstekende plek om heel gemakkelijk een 5e slaapkamer te maken. Opbergruimte is er genoeg achter de knieschotten en op de vliering. De 4e slaapkamer heeft een brede kunststof dakkapel en is momenteel in gebruik als werkkamer. De wasruimte is echt een super praktische verrassing! Veel ruimte en licht door een deel van de dakkapel en een extra dakraam. In deze ruimte zijn de wasaansluitingen aanwezig en hangt de Intergas CV-combiketel (2007). Meer dan groot genoeg voor wassen, drogen en strijken.

De 2e verdieping is deels voorzien van laminaat en deels van tapijt.

BUITEN: De woning ligt aan een brede stoep met in de straat ruim voldoende parkeergelegenheid. De achtertuin op het noordwesten is ideaal voor middag- en avondzon. ’s Avonds dineren in de tuin of gezellig met vrienden en familie BBQen is hier geen probleem! De tuin is aangelegd met bestrating, groenborders, verlichting en houten schuttingen. Er is een stenen berging en achterom aanwezig. Handige tip: het voordakvlak van dit huis is perfect voor zonnepanelen. Besparen!

KENMERKEN:

- Royale hoekwoning met uitgebouwde woonkamer;

- Maar liefst 4 slaapkamers aanwezig;

- Gemakkelijk 5 slaapkamers te maken;

- Ligging in jonge woonwijk Rhoon-Portland;

- Veel parkeergelegenheid in de straat;

- Zonnige achtertuin op het noordwesten;

- Stenen berging aanwezig (circa 6 m2);

- Geheel v.v. hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- De woning is volledig geïsoleerd (energielabel A);

- Intergas CV-combiketel uit 2007;

- Perceel 125 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 128 m2;

- Inhoud circa 438 m3;

- Bouwjaar circa 2007.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy