Willem de Kooning Allee 54

te Rhoon

€ 515.000,-- Kosten Koper

Verkocht

WAUW! Wat een fantastische kans. Bemachtig jij tóch nog een woning in nieuwbouwproject ‘De Landerijen’ in de geliefde wijk ‘Essendael’? Dit schitterende HOEK-HERENHUIS wordt as-we-speak gebouwd en is straks helemaal klaar om naar jouw eigen smaak ingericht te worden. Dit hoekhuis heeft een waanzinnige ligging aan de rand van de wijk met VRIJ UITZICHT aan de voorzijde, een zijpad en een achtertuin op het noordoosten. De woning is zeer royaal met zijn maar liefst 155 m2 woonoppervlak én heel duurzaam door de nieuwste technieken. Hier woon je VOLLEDIG GASVRIJ met een warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen. Het huis heeft een woonkamer en open keuken met openslaande deuren aan beide kanten, 3 slaapkamers, ruime badkamer, VRIJ IN TE DELEN ZOLDER en wasruimte. Naar wens zijn er nog 2 extra slaapkamers op de zolder te maken! De keuken en badkamer worden casco opgeleverd, dus dat betekent dat jij helemaal zelf kunt kiezen wat erin komt. Een perfect huis om met het gezin te genieten!

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, ruime hal met meterkast, trapopgang en toiletruimte met aansluiting voor een hangcloset en fonteintje.

Voorin de woning komt u als eerste binnen in de gezellige keuken. Door de fraaie ligging van de huizen heeft u door de openslaande deuren aan de voorkant zicht over water en groen richting de Essendijk. Een heerlijke ruimte om een sfeervolle woonkeuken te maken. De aansluitingen voor het plaatsen van uw eigen droomkeuken zijn aan de voorzijde aanwezig. Er is rekening gehouden met een wandgedeelte v.v. spoelaansluitingen en een kookeiland. De keuken kiest u zelf naar eigen smaak uit!

Aan de tuinzijde ligt in dit huis de woonkamer. Ook hier zorgen openslaande deuren voor een gevoel van verbondenheid met buiten. Zo heeft u veel lichtinval naar binnen en kijkt u uit op uw eigen tuin. Er is in de woonkamer een handige trapkast aanwezig voor extra opbergruimte.

1E VERDIEPING: Overloop, 3 slaapkamers, badkamer en separaat toilet. De masterbedroom aan de voorzijde is echt luxe! Over de gehele breedte met een Frans balkon met uitzicht. De 2e en 3e slaapkamer liggen aan de achterzijde. De royale badkamer in het midden van het huis heeft aansluitingen voor een ligbad, douche en wastafel. Op de overloop is een separaat toilet aanwezig met een aansluiting voor een hangcloset.

2E VERDIEPING: Vrij in te delen zolder met wasruimte. De zolder van dit huis heeft een ‘tuitgevel’ aan de voorzijde waardoor er extra ruimte en lichtinval is. Deze verdieping heeft voldoende ruimte om 1 of 2 extra slaapkamers te realiseren. Een dakkapel aan de achterzijde toevoegen is vergunningsvrij. Door de hoogte is het toevoegen van een vliering met extra opbergruimte ook zeker mogelijk! In de wasruimte vindt u alle technische installaties, zoals de warmtepomp (met extra grote 2ooL boiler!), het ventilatiesysteem en de omvormer van de zonnepanelen. Uiteraard is hier ook een aansluiting voor de wasmachine en droger.

De woning wordt opgeleverd met zandcement afdekvloeren met vloerverwarming als hoofdverwarming, behangklare wanden en gespoten plafonds. De kap op de zolder is afgewerkt met ongeverfde isolatieplaten. De keuken, toiletten en badkamer worden casco opgeleverd, zo kunt u zelf uitkiezen welke sfeer u hiervan maakt!

BUITEN: Het huis heeft een fantastische ligging met vrij uitzicht over water en groen richting de Essendijk. Een landelijk gevoel aan de rand van een kindvriendelijke woonwijk. De voortuin wordt aan de stoepzijde met een groene heg afgeschermd. De achtertuin op het noorden heeft een achterom en houten berging. De achtertuin wordt aan het achterpad met een hek met klimbeplanting afgewerkt. De tuinen zijn verder naar uw eigen smaak aan te leggen.

KENMERKEN:

- Nieuwbouwhuis in project ‘De Landerijen’ in Rhoon;

- Verwachtte oplevering in het najaar van 2020;

- Geheel naar eigen smaak af te werken (casco oplevering);

- Duurzaam wonen: warmtepomp, vloerverwarming, zonnepanelen;

- Schitterende ligging in geliefde woonwijk ‘Essendael’;

- Vrij uitzicht over water en groen richting Essendijk;

- Achtertuin op het noordoosten en zijpad langs de woning;

- Houten berging in de achtertuin aanwezig;

- Geheel v.v. hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- Bodem warmtepomp uit 2020 (met extra grote 200L boiler);

- Perceel 218 m2 eigen grond (voorlopige meting);

- Woonoppervlak circa 155 m2;

- Inhoud circa 500 m3;

- Bouwjaar 2020.

LET OP: Deze woning is nog in aanbouw, een bezichtiging is derhalve niet mogelijk. Alle keuzes voor de bouw zijn gemaakt, dus er kunnen geen wijzigingen meer worden doorgevoerd. Meer informatie over de gemaakte keuzes is beschikbaar via ons kantoor.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy