Vrijenburglaan 17

te Barendrecht

€ 345.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Deze MODERNE TUSSENWONING ligt aan de geliefde Vrijenburglaan in de jonge en kindvriendelijke woonwijk Carnisselande in Barendrecht. Het huis heeft een UITBOUW en ZONNIGE TUIN op het westen. De woning is goed afgewerkt en onderhouden. Er is een royale woonkamer, ruime open keuken, 3 slaapkamers, badkamer en VRIJ IN TE DELEN ZOLDER. Hier maakt u gemakkelijk een 4e slaapkamer. In de tuin op het westen geniet u de gehele dag heerlijk van de zon. De woning ligt aan het begin van de wijk met VEEL PARKEERGELEGENHEID voor de deur. Een ideaal huis voor een stel of (jong) gezin! Boodschappen doet u op fietsafstand in winkelcentrum Carnisse Veste, de kinderen fietsen zelf naar de basis- of middelbare school en met het openbaar vervoer of de auto staat u binnen 20 minuten in hartje Rotterdam.

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, lichte hal met meterkast (7 groepen), toilet met fonteintje.

Aan de achterzijde ligt de ruime woonkamer met uitbouw met veel lichtinval door de openslaande deuren naar de tuin. De trapopgang bevindt zich in de woonkamer en hier is een handige trapkast.

De open keuken voorin het huis is uitgevoerd in hoekopstelling met witte kasten en een kunststof werkblad. De keuken is voorzien van een 5-pits gaskookplaat, inbouwafzuigkap, oven en vaatwasser. Tegen de muur is ruimte voor een Amerikaanse koelkast!

De gehele begane grond is voorzien van doorlopende laminaatvloer.

1E VERDIEPING: Overloop, 3 slaapkamers, badkamer. De hoofdslaapkamer met grote inbouw schuifkast ligt aan de voorkant. Aan de achterzijde zijn de 2e slaapkamer en de 3e slaapkamer met eveneens een inbouw schuifkast. De ruime badkamer heeft een ligbad, douchecabine, wastafel en 2e toilet. De badkamer is geheel betegeld en er is een groot raam aanwezig.

De gehele 1e verdieping is voorzien van een doorlopende laminaatvloer.

2E VERDIEPING: Vrij in te delen zolder met dakraam en knieschotten voor extra opbergruimte. Hier is de mogelijkheid een 4e slaapkamer te maken. Het plaatsen van een dakkapel of extra dakraam is natuurlijk ook mogelijk (achterzijde vergunningsvrij). Op de zolder zijn verder de wasaansluitingen en de AWB CV-combiketel uit 2005 aanwezig.

De gehele 2e verdieping is voorzien van een tapijtvloer.

BUITEN: De woning is aan de voorzijde gelegen aan een rustige doorlopende weg met voldoende speelgelegenheid voor kinderen in de buurt. Er is voor de deur veel parkeerruimte aanwezig. De voortuin is strak en onderhoudsarm aangelegd. De achtertuin is gelegen op het zonnige westen. Hier geniet u de gehele dag kunt van de zon! De tuin is eveneens onderhoudsarm aangelegd met bestrating en metalen erfafscheidingen. Er is een achterom en houten berging aanwezig. Op de achtergevel hangt een elektrisch bedienbaar zonnescherm.

KENMERKEN:

- Fijne rijwoning in geliefde woonwijk ‘Vrijenburg’;

- Er zijn 3 slaapkamers aanwezig (4 mogelijk);

- Verzorgd afgewerkt en goed onderhouden;

- Woonkamer met uitbouw en openslaande deuren;

- Veel parkeergelegenheid voor de deur;

- Zonnige achtertuin op het westen;

- Houten berging aanwezig (circa 7 m2);

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- AWB CV-combiketel uit 2005;

- Perceel 147 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 120 m2;

- Inhoud circa 407 m3;

- Bouwjaar circa 2005.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy