Lavasweg 6

te Hoogvliet Rotterdam

€ 225.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Wil jij BETAALBAAR WONEN in een uitgebouwd rijtjeshuis waar je zonder klussen in kunt? Dan is dit hét huis! De woning ligt op EIGEN GROND met een zonnige achtertuin van maar liefst 15 meter diep! Verder vind je in dit huis een super grote woonkamer, LUXE WOONKEUKEN, 4 slaapkamers en een moderne badkamer. Een extra verdieping toevoegen behoort ook tot de mogelijkheden. Samen met de uitbouw beneden heb je dan écht een groot huis. In de STRAK AANGELEGDE ACHTERTUIN geniet je de gehele dag tot laat van de zon. Aan de voorkant ligt de woning aan een voetpad met groenstrook. In de wijk ‘Westpunt’ woon je op loop- en fietsafstand van het grote Winkelcentrum Hoogvliet, openbaar vervoer (bus en metro) en meerdere scholen. Vlakbij de Oude Maas en natuurgebied Ruigeplaatbos. Heerlijk om met de kinderen of hond te wandelen. Via de uitvalswegen ben je snel in Rotterdam of bij de Noordzeestranden. Kom snel kijken in dit leuke huis!

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, gezellige binnenkomst in de grote woonkeuken aan de voorzijde van het huis. De open keuken is ingedeeld met een luxe keuken aan de ene kant en een hoek waar een barretje of eettafel kan staan. Een werk- of speelhoek kan hier natuurlijk ook heel goed! De luxe keuken is ingedeeld in U-opstelling met hoogglans witte kasten en zwart stenen werkblad. Er is allerlei inbouwapparatuur aanwezig: een Smeg 5-pits gasfornuis met extra brede oven, brede afzuigkap, magnetron, vaatwasser en koel-/vriescombinatie.

In het midden is de trapopgang met daaronder de trapkast en vernieuwde meterkast (5 groepen) aanwezig. Ook vind je hier het moderne toilet met hangcloset en fonteintje.

De woonkamer ligt aan de tuinzijde van het huis. Deze is maar liefst 3,5 meter uitgebouwd en daardoor super ruim! Meer dan voldoende ruimte dus voor een grote eettafel en een royale zithoek. Achterin is een deur naar de tuin aanwezig.

De keuken is voorzien van zwarte plavuizen. De woonkamer is voorzien van zwart tapijt. De wanden en plafonds zijn voorzien van glad stucwerk.

1E VERDIEPING: Overloop met vaste kast, 4 slaapkamers, badkamer. In de vaste kast hangt de Vaillant CV-combiketel uit 2014. Aan zowel de voor- als achterkant van het huis zijn 2 slaapkamers aanwezig. De grootste slaapkamer ligt aan de voorkant. In de 4e slaapkamer aan de achterkant zijn de wasaansluitingen aanwezig. De moderne badkamer in het midden van de woning is vergroot en voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel en 2e toilet (hangcloset). Helemaal af!

Vanaf de overloop is het mogelijk een trap te realiseren naar een extra verdieping bovenop de woning. Er zijn in de wijk meerdere woningen waar deze dakopbouw gerealiseerd is (w.o. de buren). Dit geeft ruimte voor 2 tot 4 extra slaapkamers en/of een 2e badkamer.

De gehele 1e verdieping is voorzien van tapijt. De wanden en plafonds zijn voorzien van glad stucwerk.

BUITEN: De woning ligt aan de voorzijde aan een voetpad met brede groenstrook. Een rustige ligging en veilig voor kinderen! De achtertuin op het zuidwesten heeft de gehele dag heerlijk de zon. Hier geniet u tot ’s avonds laat! De tuin is onderhoudsarm aangelegd met hoge kwaliteit schuttingen en moderne bestrating. Er is een houten schuur en achterom aanwezig.

KENMERKEN:

- Betaalbaar rijtjeshuis met 4 slaapkamers;

- Instapklaar met moderne keuken en badkamer;

- Extra verdieping realiseren door dakopbouw mogelijk;

- Kindvriendelijke ligging aan voetpad met groenstrook;

- Op loopafstand van winkels en scholen;

- Onderhoudsarme zonnige tuin op het zuidwesten;

- Houten schuur aanwezig (circa 6 m2);

- Geheel v.v. kunststof kozijnen met dubbele beglazing;

- Vaillant CV-combiketel uit 2014;

- Perceel 115 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 100 m2;

- Inhoud circa 316 m3;

- Bouwjaar circa 1960.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy